Facultatea de Comunicare si Relatii Internationale

Alegeri Director Departament si membri in Consiliul Departamentului

Candidati pentru functia de Director Departament:
Conf.univ.dr. Iftode Florinel [CV] [Plan managerial]
 
Candidati pentru membri ai Consiliului Departamentului:
Conf.univ.dr. Sandache Cristian
Lect.univ.dr. Teodorascu Fanel


În conformitate cu Metodologia referitoare la procesul de stabilire și alegere a structurilor și funcțiilor de conducere la nivelul Universității „Danubius” din Galați,  luni, 19.10.2015, ora 14.00, are loc ședința de alegeri pentru funcția de director departament și de membri în Consiliul Departamentului de Comunicare si Stiinte Politice, din cadrul Facultății de Comunicare si Relatii Internationale, în sala A 38.

Obiective

În cadrul Universităţii „Danubius", Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale îşi asumă misiunea de a pregăti specialişti, cercetători şi lideri în diferite domenii, din zona de Est şi Sud-Est a ţării, implicându-se în dezbaterile şi proiectele societăţii, în conturarea unui nou cadru de dezvoltare în context european.

Pentru a răspunde acestor componente majore ale noului domeniu, curricula pe care o oferim studenţilor noştri, prin cadre didactice deosebit de competente în domeniu, este în consens cu tot ceea ce se întâmplă astăzi pe plan naţional şi internaţional, ceea ce face ca o astfel de diplomă de absolvire să fie recunoscută, prin creditele transferabile, oriunde.

În cadrul facultăţii există patru publicaţii: Acta Universitatis Danubius Communicatio; ActaUniversitatis Danubius Relationes Internationales; Styles of Communication, Revista de Studii şi Cercetări Danubiene și New Trends in Psychology.

Proiectele de cercetare şi parteneriat cu instituţii academice şi de cercetare, din ţară şi străinătate, Conferinţa internaţională „Integrarea europeană– realităţi şi perspective" , ce se organizează în luna mai la Universitatea „Danubius", Conferinţa Internaţională "Dunărea-axă a identităţii europene" ce se organizează în fiecare an pe 29 iunie, programele de mobilități internaționalederulate asigură studenților noştri numeroase posibilităţi de afirmare încă din timpul studiilor.

Management

Decan interimar

Conf.univ.dr. Filip Stanciu

C.V.

Program audiențe:

Decanat C3/ Miercuri - 12.00 - 16.00; Marți: 12.00 - 14.00

 Daniela Popa Tanase

Director Departament Comunicare şi Ştiinţe Politice

Conf. univ. dr. Florin Iftode

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

C.V.

Program consultaţii:

A34 | Joi, orele 12:00 - 14:00

Iftode Florin

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale este o ofertă tentantă şi cu maximă deschidere spre viitor. În momentul în care optezi pentru oferta noastră, şansele tale de a lucra într-un domeniu de vârf al spaţiului public se maximizează. Opţiunea ta poate fi pentru unul din cele trei programe de licenţă:

  • Comunicare şi Relaţii Publice
  • Relaţii Internaţionale şi Studii Europene
  • Psihologie
  • sau pentru programul de masterat Afaceri şi Economie Internaţională

Cei care finalizează programul de licenţă acreditat Comunicare şi Relaţii Publice pot să desfăşoare profesii precum: specialist în relaţii publice, mediator, purtător de cuvânt, brand manager, organizator protocol, organizator de târguri şi expoziţii, formator, organizator/consultant formare, evaluator de competenţe profesionale, consultant comunicare politică, specialist în relaţii publice online, specialist în comunicare cu presa.

După finalizarea programului de licenţă acreditat Relaţii Internaţionale şi Studii Europene absolvenţii pot avea o carieră diplomatică sau pot profesa, în calitate de consilieri sau de experţi în probleme internaţionale şi de integrare europeană, în instituţii şi organizaţii care aparţin structurilor europene (la nivel local, naţional sau internaţional); de asemenea, aceşti absolvenţi pot profesa ca funcţionari internaţionali, ca specialişti în mass media sau în cadrul partidelor politice, ca negociatori specializaţi în gestionarea conflictelor, ca mediatori europeni şi internaţionali, ca formatori în domeniul integrării europene, ca analişti, specialişti care să elaboreze şi să implementeze strategii şi programe post-aderare.

Misiunea specializării Psihologie din cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Internaţionale este de a forma specialişti pregătiţi să ofere diferite categorii de servicii psihologice, educativ-terapeutice şi recuperative, capabili să contribuie la ridicarea prestigiului profesiei de psiholog şi la dezvoltarea cercetării în domeniul ştiinţelor educaţiei şi sociale. Scopul specializării constă în pregătirea unor profesionişti de înaltă ţinută care să gândească critic şi inovativ şi să aplice cunoştinţele şi abilităţile psihologice în viaţa lor personală şi profesională.

Absolvenţii specializării de masterat Afaceri şi Economie Internaţională pot contribui prin integrarea lor în viaţa politică sau în diplomaţie, prin asigurarea de consultanţă sau analiză, prin aplicarea strategiilor de comunicare internaţională la crearea unui corp profesional bine pregătit al funcţionarilor publici europeni.

Programele noastre de studii îţi oferă, pe lângă informaţia fundamentală din domeniu şi o gamă de discipline care te vor modela ca personalitate, îţi vor deschide noi orizonturi ale cunoaşterii şi te vor transforma într-o personalitate flexibilă, aptă să îşi asume provocările următoarelor decenii.

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale are o pronunţată componentă umanistică, ceea ce îţi va permite să îţi pui în valoare aptitudinile şi vocaţiile specifice, să-ţi dezvolţi personalitatea, prin îndrumarea competentă a cadrelor didactice, personalităţi în domenii de vârf ale cunoaşterii.

O reţea de acorduri bilaterale cu universităţi de prestigiu din Europa, compatibilitatea internaţională a planurilor de învăţământ şi sistemul de credite transferabile asigură studenţilor noştri şansa unor burse de studii in străinătate.

Cariera voastră începe cu noi!

Facultatea De Drept

Secretar şef: ing. Anca Alexandra Dodan
Tel: +40.372.361.207
E-mail: drept@univ-danubius.ro
 

Facultatea de Științe Economice

Secretar șef: economist Viorica - Veronica Serea
Tel: +40.372.361.217
E-mail: economic@univ-danubius.ro

Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale

Secretar șef: economist Daniela Tănase
Tel: +40.372.361.227
E-mail: cri@univ-danubius.ro

RELAȚII CU PUBLICUL

Tel: +40.372.361.251
Tel: +40.372.361.250
Fax: +40.372.361.292

Sus