Scoala Postliceala

Şcoala postliceală

Şcoala postliceală Danubius a fost înființată de Fundația Universitară “Benone Pușcă” și este soluţia salvatoare a elevilor care nu au reuşit să treacă examenul de Bacalaureat, aceştia având posibilitatea de a nu pierde contactul cu studiile şi de a se califica în una din cele trei specializări oferite de Şcoala Postliceală Danubius.

Dar Bacalaureatul nu rămâne un subiect închis pentru elevii care se înscriu la această Şcoală. Astfel, Universitatea “Danubius” transformă neşansa tinerilor de a nu promova Bacalaureatul în şansa lor de abeneficia de pregătire gratuită pentru Bacalaureat, organizând pentru aceştia sesiuni speciale de pregătire cu profesori renumiţi pentru rezultatele lor la materiile Limba şi literatura română şi Matematică.

Calificare posliceală în condiţii europene şi cu profesori universitari

Deşi la început, Scoala dispune la aceasta ora de un complex de resurse materiale şi umane care garantează condiţiile necesare unui nivel optim de instruire teoretică şi aplicativă.

Personalul didactic al Şcolii este reprezentat de cadre didactice foarte bine definite din punct de vedere profesional, majoritatea provenind din mediul universitar. Baza materială, conformă cu normele europene şi standardele naţionale de specialitate, asigură un grad optim de educaţie teoretică şi instruire practică, aceasta din urmă efectuându-se şi în instituţii / unităţi / agenţii economice de profil (agenţii de turism, hoteluri, restaurante etc.).

Conducere

 

 

Bine ati venit!

 

Am convingerea că, anul scolar 2017-2018 va constitui un debut excelent pentru toţi elevii scolii, indiferent de specializarea aleasă, în efortul comun de a clădi un reper educaţional de referinţă pentru mediul de afaceri, demonstrând valoare si identitate europeană. Impreuna cu dvs vom fi parteneri in procesul educaţional  având drept scop oferirea de noi oportunităţi elevilor pe piaţa muncii prin accesul la resurse materiale şi umane de cea mai buna calitate.

Chiar dacă suntem o şcoală relativ tânără, avem un colectiv profesoral dedicat activităţilor didactice la cel mai înalt nivel, majoritatea dintre aceştia fiind fie foarte buni specialişti sau practicieni, fie cadre didactice universitare cu o bogată experienţă pedagogică. Pentru noi, cadrele didactice, fiecare elev reprezintă un caracter în devenire a cărei evoluţie o monitorizăm cu speranţa că, la finalul anilor de studiu, veţi  face faţă provocărilor  reuşind să deveniţi adevarati profesionisti care vor face cinste Şcolii Postliceale „Danubius” din Galaţi.

Orientarea clară spre specializări şi profesii cu foarte mare căutare pe piaţa muncii, prin calitate educaţională  reprezintă strategia de bază a  şcolii noastre şi, totodată avantajul dvs, care  ne-aţi dăruit încrederea în cel mai important moment. Ne asumăm aşadar riscurile necesare în incercarea de a vă oferi un feed-back pe măsură prin asigurarea unui climat educaţional de excepţie.

 

Mult succes!


 GheorgheStefan

Lector univ. dr. Gheorghe ŞTEFAN

Director

    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    C.V.

  

 

Specializări

AGENT TURISM-GHID, în domeniul Turism, la forma de învăţământ de zi, nivelul 3 avansat, durata studiilor 2 ani.

Odată finalizate studiile acestei specializări, oportuităţile pe piaţa muncii sunt generoase şi vor rămâne de actualitate mulţi ani. Un absolvent al acestei specializări va putea deveni agent de turism intern, functionar agenţie voiaj, agent de turism pentru circuite tematice, agent turism de afaceri, agent de asistenţă turistică, agent de transport turistic intern, agent de transport internaţional, agent de turism tour-operator, însoţitor grup turistic etc.

ASISTENT DE GESTIUNE ÎN ACTIVITATEA DE CAZARE ŞI ALIMENTAŢIE, în domeniul Turism, la forma de învăţământ de zi, nivelul 3 avansat, durata studiilor 2 ani.

Absolventul acestei specializări a Postlicealei Danubius va fi calificat pentru a ocupa un loc de muncă în domeniul Turism ca şi lucrător în gospodăria agroturistică,  lucrător comercial, lucrător în unităţi de alimentaţie publică, supraveghetori clădiri şi gospodării, personal de supraveghere inclusiv pentru activităţi de curăţenie şi întreţinere în birouri, hoteluri şi alte instituţii, administratori în gospodării individuale, recepţioneri în domeniul hotelier, funcţionari în gestiune economică şi administrativă, funcţionari în servicii de evidenţă contabilă etc.

ASISTENT MEDICAL GENERALIST (autorizată), 140 de locuri la Școala Postliceală „Danubius” unde absolvenţii de liceu, cu sau fără diplomă de Bacalaureat, se pot înscrie, începând cu luna iulie. Durata studiilor este de3 ani, perioadă în care Universitatea “Danubius”  asigură cursanţilor care doresc să promoveze Bacalaureatul, pregătire gratuită la disciplinele de bază ale acestui examen.

Facultatea De Drept

Secretar şef: ing. Anca Alexandra Dodan
Tel: +40.372.361.207
E-mail: drept@univ-danubius.ro
 

Facultatea de Științe Economice

Secretar șef: economist Viorica - Veronica Serea
Tel: +40.372.361.217
E-mail: economic@univ-danubius.ro

Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale

Secretar șef: economist Daniela Tănase
Tel: +40.372.361.227
E-mail: cri@univ-danubius.ro

RELAȚII CU PUBLICUL

Tel: +40.372.361.251
Tel: +40.372.361.250
Fax: +40.372.361.292

Sus