Structura

Prorector cercetare științifică

FLORIAN NUTA PRORECTOR

Prorector cercetare științifică
CONF. UNIV. DR. FLORIAN NUȚĂ

E-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

C.V.

Media

Conf. univ. dr. Florian NUTA, Prorector pentru activitatea stiintifica, invitat la emisiunea ,,Recrutat in Galati", Digi24 Galati

 

 


”Universitatea transcede continuumului spaţio-temporal în care cei în căutare de cunoştinţe şi practici se întâlnesc cu cei care le transmit. Este un loc de creaţie ştiinţifică şi culturală, căci educaţia înseamnă, dincolo de transmiterea şi însuşirea de cunoştinţe şi tehnici, formarea de personalităţi, descoperirea de lideri, capabili să îşi exprime creativitatea, imaginaţia şi spiritul generator de cunoştinţe. Este un loc în care discipolii îşi urmează maeştrii şi clădesc, pe fundamentul pus de aceştia, noi idei, valoare adăugată şi progres pentru societatea în care trăiesc şi învaţă să treacă de la idee la iniţiativa. Pentru că în cele din urmă: „Cercetarea este crearea de noi cunoștințe.” (Neil Armstrong)

Prorector Relatii Internationale

florian

Prorector Relatii Internationale
CONF. UNIV. DR.

EMANUEL ŞTEFAN MARINESCU

E-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

C.V.

Lista de lucrări

 


Universitatea „Danubius” reprezintă o entitate academică extrem de dinamică, implicată într-un proces fantastic și fascinant totodată de remodelare a propriei personalități. Danubius își dorește să lase o amprentă durabilă și perenă în mediul academic românesc, nu doar în plan local ci și în plan național si internațional.

Danubius își propune să modeleze un mediu psiho-socio-cultural antagonist, determinându-l să se adreseze viitorului într-o alta formă. Sunt încântat că fac parte dintr-un colectiv care scrie istorie și mulțumesc universității că pot fi părtaș la o întreprindere de o asemenea anvergură.

Prorector activitate didactică

MONICA POCORA

Prorector activitate didactică
CONF. UNIV. DR. MONICA POCORA
E-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
C.V.

Conf. univ. dr. Monica POCORA, Prorector pentru activitatea didactica si de formare a personalului, invitata la emisiunea "Editie speciala", TV Galati-Braila

Emisiunea "Ne priveste", RTV Galati

 

 


”Studentul este prioritatea noastră,  iar misiunea Universității ”Danubius”, prin cadrele didactice, este aceea de a-l menține în centrul actului educațional.Directia în care se va realiza activitatea didactică și de formare a personalului didactic vizează antrenarea atitudinii reflexive și a aptitudinii de a fi deopotrivă, educator, dascăl, mentor și maestru, de a răspunde tuturor concepțiilor pedagogice și nevoilor exploratorii pentru care studentul s-a inscris la programele noastre educaționale. Stabilirea punților cognitive, afective și emotionale cu studenții noștri, indică măiestrie didactică si transfera nevoia studentului de a fi absolvent, la aceea de a fi absolvent al Universității Danubius".

 

Facultatea De Drept

Secretar şef: ing. Anca Alexandra Dodan
Tel: +40.372.361.207
E-mail: drept@univ-danubius.ro
 

Facultatea de Științe Economice

Secretar șef: economist Viorica - Veronica Serea
Tel: +40.372.361.217
E-mail: economic@univ-danubius.ro

Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale

Secretar șef: economist Daniela Tănase
Tel: +40.372.361.227
E-mail: cri@univ-danubius.ro

RELAȚII CU PUBLICUL

Tel: +40.372.361.251
Tel: +40.372.361.250
Fax: +40.372.361.292

Sus