Asigurarea Calitatii

Gabriela Marchis

C.V.

Director de Departament

Tel. 0372 361 135

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 DAC
 

Carmen Teodorașcu

C.V.

Specialist în domeniul calității

Tel. 0372 361 136

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 rsz 1rsz teodorascucarmen

Boza Tanta

C.V.

Secretar DAC

Tel. 0372 361 136

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

BOZA TANTA

Departamentul de Asigurare a Calității a luat fiinţă în anul 2008 din necesitatea de a completa și eficientiza structurile necesare pentru asigurarea si evaluarea calităţii în cadrul universităţii noastre.

Alături de Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calitaţii din subordinea Senatului și de structurile operaţionale de la nivelul facultăţilor și programelor de studiu, Departamentul de Asigurare a Calității ajută conducerea universităţii în asigurarea calităţii întregii activităţi, în controlul desfășurării procesului educaţional în spiritul calităţii totale și în evaluarea calităţii sub toate aspectele acesteia.

Activităţile specifice ale departamentului sunt axate pe pregătirea din punct de vedere al asigurării structurilor, metodologiilor și procedurilor necesare pentru asigurarea implementării corecte, conștiente a Sistemului Calităţii Totale. In acest sens departamentul este conectat la structurile de conducere și la cele de calitate, reprezentate prin Comisiile de asigurare și evaluare a calității, la toate nivelele ierarhice ale instituţiei.

Obiectivele prioritare ale departamentului sunt:

  • pregătirea continuă a universităţii pentru creșterea calității actului educațional si obținerea calificativelor maxime la evaluarile efectuate de organismul național de evaluare – ARACIS;
  • desăvârșirea implementării Sistemului de management al calităţii în toate compartimentele universității, în urma certificării ISO 9001/2008 obținute în luna aprilie 2010.

Departamentul de Asigurare a Calităţii are următoarea structură:
1. Director D.A.C. - Conf. univ. dr. Gabriela Marchis
2. Secretar D.A.C. - Carmen Teodorașcu
3. Corpul de evaluatori interni
4. Comisii de evaluare internă

Attachments:
Download this file (Conferinţa ministerială Bucureşti 26.04.2012.pdf)Conferința ministerială București [26.04.2012]1613 kB
Sus