JINJIN CHU, decan al  Şcolii de Cultură şi Limbă Chineză din cadrul Universităţii Internationale Sias, în semn de apreciere pentru Universitatea “Danubius”, pe care a avut ocazia să o cunoască, prin reprezentanţii acestei instituţii de învăţământ superior,  în urma cu câteva săptămâni, în China, la cea de a 15 – a aniversare a Universităţii SIAS, invită studenţii danubieni să devină, pentru un an, studenţi internaţionali bursieri în China.

Universitatea Internatională Sias, afiliată Universităţii Zhengzhou, este prima universitate chineză manageriată în stil american, cu peste 25.000 de studenţi din toate colţurile lumii care a reuşit să îmbine perfect filosofiile educaţionale estice cu cele tradiţionale chinezeşti pornind de la dorinţa de a crea mediul perfect dezvoltării talentelor complexe şi speciale pentru a contribui astfel la modernizarea şi dezvoltarea economică a lumii.

Sunt eligibili studenţii danubieni chiar din primul semestru de studiu. Pentru un an, studenţii bursieri în China vor parcurge cursurile de Limbă şi Cultură Chineză dar au posibilitatea să aleagă şi alte cursuri de interes.

Bursa oferită deUniversitatea Internatională Siasacoperă taxele de studii pentru un an.

Cheltuielile de cazare în campusul – oraş al acestei Universităţi (1100 USD – camera de două persoane, 550 USD camera de patru persoane) şi cele de masă ( 3 USD/ zi) sunt acoperite de către studenţi.

Pentru detalii, contactaţi: Lect. univ. dr. Florentina PUŞCĂ, email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FACULTY OF LAW

Chief Secretary: Anca Alexandra Dodan
Tel: +40.372.361.207
E-mail: drept@univ-danubius.ro
 

FACULTY OF ECONOMIC SCIENCES

Chief Secretary: Viorica - Veronica Serea
Tel: +40.372.361.217
E-mail: economic@univ-danubius.ro

FACULTY OF COMMUNICATION AND INTERNATIONAL RELATIONS

Chief Secretary: Daniela Tănase
Tel: +40.372.361.227
E-mail: cri@univ-danubius.ro

Rector's Office

Senior Assistant to the Rector:
Mihai Ana-Iuliana
Information for Students: +40.372.361.251
Inter-Institutional Relations: +40.372.361.102
Fax: +40.372.361.290
E-mail: rectorat@univ-danubius.ro
 
Sus