Logo
Imprimă această pagină

CURSURI DE COMPETENȚE ANTREPRENORIALE: INSCRIE-TE LA CURS! PARTICIPĂ LA CONCURS! CÂȘTIGĂ 33.000 EURO FINANȚARE NERAMBURSABILĂ!

afis smartProiectul „Start UP Smart 2.0” este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și își propune prin activitățile sale încurajarea antreprenoriatului în Regiunea de Sud – Est, prin susținerea înființării de noi întreprinderi de către persoane fizice (șomeri, persoane inactive – inclusiv studenți, persoane care au un loc de muncă), care au reședința sau domiciliul în mediul urban sau rural din regiune și doresc să înființeze o afacere cu profil non-agricol în mediul urban.

Prin intermediul cursurilor de Competențe Antreprenoriale organizate în cadrul acestui proiect, participanții vor avea acces la informații valoroase de la formatori cu privire la elaborarea unui Plan de afacere calibrat pe ideea dumneavoastră.

Ulterior, vă puteți înscrie la Concursul de planuri de afaceri organizat în această toamnă și vă puteți număra printre cei 42 de antreprenori care vor primi până la 33.000 de euro finanțare nerambursabilă!

Cursurile sunt certificate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), fiecare curs are o durată de 40 de ore (5 zile de formare/curs; 8h/zi) și se încheie cu un examen care constă în prezentarea comisiei ANC a Planului de afacere elaborat la curs.

Participarea este gratuită, cheltuielile cu cazarea, mesele, pauzele de cafea și decontul transportului fiind asigurate prin intermediul proiectului.

Cursul are loc in perioada 2-7 iulie 2018 la Complex Turistic Magura, judetul Buzau.

Inscrierile pentru curs se fac pe site-ul: http://www.startupsmart.ro/inscrie-te/

Mai multe detalii și înscrieri pe www.startupsmart.ro.

Persoană de contact: Dana Miron – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0720 040 168

 

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Universitatea Danubius Galati | Romania