Noutăţi

ROTARACT GALAȚI VĂ INVITĂ LA ”BOOKURIE FĂRĂ ETICHETĂ”: PROIECT CARITABIL PENTRU COPIII CU PROBLEME NEUROMOTORII

B1G

„Bookurie fără etichetă”, un proiect inedit în România prin care este încurajat cititul dar şi ideea de a nu judeca o carte după copertă, făcând lectura mai interesantă, având în vedere că cititorul nu ştie ce îi rezervă paginile acelei poveşti, a ajuns în Universitatea ”Danubius” din Galați, toate cele trei facultăți (Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Comunicare și Relații Innternaționale și Facultatea de Drept) precum și Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră și Liga Studenților Danubius  din cadrul acestei universități susținând implementarea cu succes a proiectului.

B5I

„Bookurie fără etichetă” este organizat în perioada 10 noiembrie- 10 decembrie, Rotaract Galați, organizatorul acestei campanii deosebite dorind să încurajeze oamenii să achiziţioneze o carte în funcţie de câteva cuvinte descriptive, să susţină o cauză nobilă şi să ajute la reciclarea unor cărţi pe care alţii nu le mai folosesc.

B4NB

Este vorba despre un mic târg de carte, varianta românească a proiectului „Blind date with a book/ Date a book” din America. Acest proiect constă în ambalarea întregii cărţi într-o coală de hârtie în aşa fel încât să nu i se vadă coperta (titlul, autorul, etc.) iar cititorul o va cumpăra fără să ştie despre ce carte este vorba.

BNB1

Pe acel ambalaj vor fi trecute câteva informaţii despre carte, care includ genul cărţii, precum şi cuvinte cheie în legătură cu subiectul abordat de aceasta.

BGS

Este stabilit un preţ standard de 10 lei pentru fiecare carte, astfel preţul să nu facă nici el diferenţa, banii colectaţi fiind direcţionaţi către o cauză nobilă destinată uneia sau unor persoane.

B2

Prin acest demers, Rotaract – Rotary Club Partener își propune să strângă fonduri pentru proiectul Cluburilor Rotary, acela de a înființa un centru regional de tratament pentru copiii cu probleme neuromotorii, promovând în același timp lectura în cadrul unui eveniment dinamic, bazat pe interacțiune și experiență culturală.

Cei interesați să contribuie la îndeplinirea scopului caritabil al proiectului ”Bookurile fără etichetă” sunt așteptați, până pe data de 10 decembrie, la sediul Universității ”Danubius”.

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus