Oferte de locuri de muncă

În această secțiune a paginii web, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din Universitatea “Danubius” vă sprijină permanent în găsirea de joburi vacante la nivel local și național atât prin oferta de locuri de muncă postată săptămânal, selectată din diverse surse sau primită direct de la angajatori, cât și prin posibilitatea de accesare directă a site-urilor de profil.

Astfel, aveți posibilitatea explorării de oferte de locuri de muncă pe toată durata anului universitar, cu șanse maxime în identificarea oportunităților de posturi vacante atât din sectorul public, cât și din cel privat.

Vă invităm să consultați pagina de social-media Career4u, pentru completarea informațiilor cu privire la oportunitățile de carieră diseminate de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră.

Recrutare permanentă în probațiune

Dacă vrei să devii consilier de probaţiune şi să urmezi o carieră în acest domeniu, există posibilitatea să intri în baza de date a Direcției Naționale de Probațiune. Pentru acest lucru, trebuie să urmezi trei pași:

1. Verifică dacă îndeplineşti condiţiile prevăzute de art. 20 din Legea 123/2006 privind statutul personalului de probaţiune,

2. Completează CV-ul în format european (vezi modelul anexat şi instrucţiunile de completare).

CV în format european / Instrucţiuni de completare a CV-ului

3. Trimite CV-ul completat la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

După trimiterea CV-ului către Direcţia de probaţiune, se va trimite un mesaj de confirmare. Atunci când se va organiza un concurs de ocupare a posturilor vacante din sistemul de probaţiune, se va trimite o înştiinţare prin email. Informații suplimentare necesare găsești aici.

 

Aici găsiți posturi vacante în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Posturi scoase la concurs în Poliția Română găsiți aici.

Pentru posturi vacante la Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) accesați aici.

Angajatori activi pe Hipo.ro, cu o strategie clară de viitor, programe de pregătire pentru angajați și pachete salariale competitive, pot fi accesați aici.

Posturi vacante în domenii diverse sunt afișate pe HIPO pentru Galați, Tecuci, Brăila, Bârlad, Botoșani, Focșani, Bacău, Constanța, Suceava, Roman.

Pentru oportunități de dezvoltare a unei cariere juridice, accesați cariere.juridice.ro

Oportunități de dezvoltare a carierei în domeniu financiar găsiți la FinanceProfessionals.ro, BNR.

Aici găsești toate oportunitățile de carieră disponibile în Sucursalele/agențiile din țară ale CEC Bank.

Oportunități de joburi vacante în Banca Comercială Românăgăsiți aici – după deschiderea platformei BCR puteți opta pentru Posturi noi (Ultimele 7 zile) sau Căutare avansată.

Oferte de locuri de muncă pot fi găsite permanent pe Posturi vacante în administrația publică - posturi.gov.ro (lansat în 2013) sau varianta nouă a portalului - publicjob.ro (lansat în 2018), EURES – Portalul Mobilității Europene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Școala Națională de Grefieri - Concursuri, SmartDreamers, Indeed, eJobs, BestJobs, JOOBLE, Gi Group Romania.

În sector financiar-bancar găsim joburi postate de ING Bank, BRD-Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank, BANCPOST SA, OTP Bank Romania, GARANTI BANK, Banca Transilvania, ALPHA BANK ROMANIA, UniCredit Bank, Libra Bank, CREDIT EUROPE BANK Romania.

Posturi vacante în diverse departamente, cu posibilitate de diversificare prin filtre de căutare (ex: Oraș, Departament, Industria, Nivel carieră), găsim în departamente ca: Audit/Consultanță, Bănci, Financiar-Contabilitate, Vânzări, Turism / Hotel staff, Relatii publice, Media-Jurnalism, Radio-Televiziune.

Oportunități de angajare la firma DEDEMAN pentru nivel național găsiți la Cariere/Recrutare.

Aici găsiți diseminate anunțuri pentru ocuparea posturilor vacante afișate pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Cariere la E.ON - EON Romania

ISIC Jobs - platforma cu joburi – informații suplimentare pe notița Career4u.

Joburi EUROCONTROL (EUROCONTROL este o organizație interguvernamentala cu 41 de membri care lucrează pentru gestionarea unui trafic aerian sigur în Europa).

Pot aplica pe website-ul Job Trust HR Recruitment&Consulting studenții interesați să lucreze în domeniul hotelier și al turismului, iar pentru alte sectoare sau în alte țări, ei pot aplica pe portalul de joburi CVRain. Informații diverse puteți afla și pe pagina de facebook. Aici puteți urmări un scurt video de prezentare.

NonStop Recruitment este o agenție de headhunting ce se bucură de o rapidă crestere din Europa. Tinerii interesați în găsirea unor oportunități pot aplica pentru posturi vacante direct de pe site completând câmpurile în zona de mesaj și anexând CV-ul, sau trimițând CV la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. În prezent sunt acceptați numai candidații care dețin un pașaport valabil în Uniunea Europeană și pot lucra în Europa fără sponsorizare de vize. Mai multe informații găsiți și pe notița Career4u.

Jobted

Alte oportunități:

State Street Bank InternationalGraduate Opportunities at State StreetGraduate Opportunities at State Street with French/Italian/German

Pe pagina web a European Personnel Selection Office (EPSO) puteți consulta baza de date cu posturile permanente și temporare disponibile, inclusiv posturi de agenți contractuali, precum și posibilități de stagiu sau de detașare. Vă doriți o carieră nouă și interesantă, într-un mediu care evoluează rapid? Instituțiile și agențiile europene vă așteaptă! Veți găsi aici locuri de muncă stimulante și incitante pentru oricine. UE recrutează candidați din toate statele membre, cu experiență educațională și profesională cât se poate de variată. Prin urmare, veți lucra într-un mediu eterogen și multicultural. În plus, veți avea posibilitatea să vă utilizați la maximum competențele lingvistice, deoarece majoritatea posturilor necesită cunoașterea a cel puțin două limbi oficiale ale UE. Instituțiile și agențiile UE încurajează perfecționarea continuă. De aceea, vă vor oferi posibilitatea de a participa la cursuri de limbi străine și vă vor ajuta să vă atingeți potențialul maxim în cariera pe care v-ați ales-o. Un avantaj care nu poate fi trecut cu vederea? Salariile atractive. Nu în ultimul rând, vă veți putea desfășura activitatea în orașe dinamice, cu o viață culturală bogată (Bruxelles, Luxemburg, Strasbourg), dar și în diferite locații din restul Europei (în cazul agențiilor) și al lumii. Procedurile de selecție pentru agenții temporari sunt în general organizate chiar de instituții și de agenții, și nu de EPSO. Vizitați cu regularitate site-ul web al organizației (organizațiilor) dumneavoastră preferate dacă sunteți interesat să lucrați pentru aceasta (acestea).

Oportunități de joburi, internshipuri, știri puteți explora pe EURACTIV, NATO.

Site-ul Jobs in Tourism (Locuri de muncă în turism) conține multe informații despre munca în sectorul turistic, sprijină persoanele care caută un loc de muncă și doresc să înceapă o carieră în turism, ajută companiile să găsească potențiali angajați.

Descoperă ce post este potrivit pentru tine!

 

NOUTĂȚI!

Concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante de execuție de consilier, clasa I, grad profesional superior - AJOFM Galați, Termen limită: 31 martie 2020

Concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante de executie de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior – AJOFM Galați, Termen limită: 31 martie 2020

Ofițer cont : CEC Bank, Agenția Tulucești, Sucursala Galați

Consilier Vanzari Vodafone : WEBHELP ROMANIA – Brăila, Galați (10 posturi)

De acasa - Suport relatii clienti Amazon - FR/IT/ES

Partener Clienti Retail (Constanta, Tulcea, Galati, Buzau) : BCR

Director financiar – contabil : Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”, Brăila

Inspector de specialitate II : Consiliul Județean Galați

Director si Director Adjunct de Magazin Onesti, Judet Bacau : Pepco Retail SRL

Asistent Retentie Clienti : Orange Romania – Galați, Brăila

Specialist Servicii Clienți : Banca Transilvania – Galați

Recepționer : Vega Hotel – Galați

Agenti Direct Sales : Alpha Bank – Galați

Candidatul ideal:

- Student(a)/ absolvent(a)studii superioare;

- Disponibilitate pentru munca de teren;

- Abilități relevante de comunicare și relaționare interpersonală;

- Orientare către rezultat;

- Credibilitate, seriozitate, proactivitate, dinamism, autodeterminare și încredere în fortele proprii, precum și capacitatea de rezolvare promptă a problemelor și de prioritizare a obiectivelor-țintă, planificate;

- Experieță în domeniul vânzărilor directe constituie un avantaj;

- Experiență anterioara în promovarea produselor bancare (credite și/ sau carduri) reprezintă un avantaj.

Operator contact center : Selir SRL

Casier @eMAG - Showroom Galați

Agent vânzări export : MAIRON SA Galați – Galați

Operatori back office si call center : SC COMDATA SERVICE S.R.L - Brăila

Consultant financiar & asigurări – locație Apan : Porsche Finance Group Romania - Brăila; Termen limită: 04 martie 2020

Candidatul ideal:

- Studii superioare, preferabil în domeniul economic;
- Foarte bune abilități de comunicare, spirit de echipă, persoană organizată, amabilă, responsabilă și cu inițiativă;
- Minim 1 an experiență în domeniul auto/financiar/leasing;
- Abilitatea de a lucra cu cifre și termeni economici, capacitatea de a înțelege situații/documente financiare/contabile;
- Cunoașterea limbii engleze;
- Foarte bune cunoștințe operare PC (MS Office);
- Domiciliul în orașul Braila.

Recepționer Hotel 4* în Delta Dunării : Green Village Resort (2 posturi)

Candidatul ideal:

- Disponibil la relocare în Delta Dunării;

- Experiență în domeniu de minim 1 an;

- Atestat de tehnician în hotelarie / Recepționer sau studii superioare în turism;

- Cunoștințe de limba engleză scris și vorbit, nivel avansat;

- Cunoștințe de operare pe calculator în sisteme specifice recepției (avantaj – Sistemul Fidelio);

- Cunoștințe foarte bune de utilizare PC;

- Capabilitate de a lucra cu documente și bani;

- Persoană comunicativă, vesela, energică și dinamică, cu inițiativă și capacitate de lucru, serioasă și punctuală;

- Usurința de a respecta un program de lucru flexibil.

 

Contabil șef II : Clubul Sportiv Municipal Galaţi

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura științe economice, domeniul finanțe sau contabilitate;

- studii postuniversitare;

- vechime în specialitatea studiilor absolvite minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 24 februarie 2020, ora 16.30, termenul limită de depunere a dosarelor;

- 03 martie 2020, ora 11.00, proba scrisă;

- 06 martie 2020, ora 10.00, proba interviu.

Șef birou: Primăria Municipiului Galaţi

Human Resources Coordinator – international projects mobility : Santierul Naval Damen Galați S.A. - Galați

 

Director adjunct magazin : Sephora – Galați

Candidatul ideal:

- Minimum 2 ani experiență în coordonarea unei echipe;

- Abilități de vânzare, organizare și planificare;

- Orientare către rezultate;

- Inițiativă și dinamism;

- Cunoștințe de managementul echipei, Excel& PPT;

- Engleza nivel avansat.

Director de Magazin/Hypermarket – Braila : Adecco Romania – Galați, Brăila

Director economic / Contabil șef : TeleSys – Galați, Brăila

Team Leader - Direct Sales Team - Retail Area : ALPHA BANK ROMANIA

Agenți direct sales (salariu fix + bonusuri) : ALPHA BANK ROMANIA

Economist : Palmex CM S.R.L. - Galați (2 posturi)

Referent facturare : Palmex CM S.R.L. - Galați

Consultant vânzări teren - Partener Orange : SC ASTEL MOBILE SRL – Galați

Consultant vânzări - Partener Orange : SC ASTEL MOBILE SRL – Iași, Galați

Agent servicii client : MAIRON SA – Galați (2 posturi)

Editor foto produse – Photoshop : Modlet.ro (2 posturi)

Manager regional vânzări : NextGen Communications

Specialist Servicii Clienți : Banca Transilvania

Director zonal achizitii cereale- Tulcea : HUMANGEST GROUP – Galați, Brăila, Constanța, Tulcea

Consilier Bancar Retail : Banca Românească S.A. Membră a Grupului National Bank of Greece

ECONOMIST : ARABESQUE - sediu central GALAȚI; Data limită pentru depunerea dosarelor: 27 februarie 2020

Candidatul ideal:

- studii superioare economice,

- experiență în contabilitate de minimum 3 ani,

- experiență în întocmire documentele contabile (facturi emise, facturi achiziții, facturi diverse, încasări/plăți bancă/casă, deconturi, plați) până la nivel de balanță (inclusiv verificarea documentelor, verificarea și reconcilierea balanței),

- cunoștințe despre TVA deductibil/ colectat, TVA încasare, Declaratia 394,

- cunoștințe operare PC, excel,

- cunoștințe SAP (constituie un avantaj).

Economist salarizare și administrare personal Galati : Den Breejen Romania

Candidatul ideal:

- Studii superioare finalizate,

- Curs de specializare în resurse umane / inspector personal – avantaj,

- Cunoştinte generale de legislaţia muncii şi cazuistică referitoare la întocmirea şi păstrarea documentelor de evidenţă a personalului şi la salarizare,

- Experiență minim 3 ani (salarizare și administrare de personal),

- Cunoștințe bune Microsoft Office – Outlook, Word, Excel,

- Experiență în lucrul cu un soft de salarizare și administrare personal – obligatoriu,

- Abilități foarte bune de comunicare,

- Capacitate de analiză şi sinteză, atenție distributivă,

- Capacitate de lucru cu termene limită.

Operator logistică Arabesque S.R.L - sediu central Galați

Arhivar IA : Primăria Municipiului Brăila, Data limită pentru depunerea dosarelor: 14 februarie 2020, ora 14.00

 

Ofițer servicii clienți (perioadă determinată) : CEC Bank –Agenția Măstăcani, Sucursala Galați; Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bl. Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 07 februarie 2020

Șef Agenție : Banca Transilvania – Galați; Termen limită de aplicare: 21.02.2020

Candidatul ideal va avea:

- Studii superioare economice absolvite;

- Obligatoriu – Experiență minim 1-2 ani în vânzare & Analiza segment clienți IMM/Microbusiness;

- Obligatoriu – Experiență minim 1-2 ani în Management de Oameni (gestionare echipă);

- Competențe: orientare spre rezultate, abilități foarte bune de organizare, coordonare & motivare a echipei; capacitate de analiză & sinteză, spirit de echipă;

- Cunoaşterea limbii engleze - nivel avansat.

Responsabil resurse umane – recrutare : MAIRON Galați S.A. – Galați

HR Coordinator - proiecte mobilitate internațională – Galați; Pentru detalii suplimentare, contactați: Georgiana Zaharia - HR Recruiter, tel. 0236/307667

Cerințe:

- Studii superioare (resurse umane, juridic, economic);

- Experiență dovedită de minimum 5 ani într-o poziție de coordonare în domeniul resurselor umane;

- Cunoștințe în managementul resurselor umane, legislația muncii, administrare personal;

- Cunoștințe de tehnici de vânzări, tehnici de negociere;

- Cunoașterea mediului și dinamicii pieței forței de muncă;

- Foarte bune cunoștințe de operare PC;

- Bună capacitate de organizare, atenție la detalii, capacitate de analiza și de discernământ;

- Foarte bune abilități de comunicare, relaționare și lucru în echipă;

- Atitudine pozitivă și abilități de a se mobiliza și de a-i mobiliza pe alții;

- Abilități excelente în limba engleză, scris și vorbit;

- Competentă în luarea deciziilor și a stabilirii priorităților.

Administrator Operatiuni Curente-BRD Group Societe Generale – toate orașele

Agenti Direct Sales (salariu fix + bonusuri) : ALPHA BANK ROMANIA (7 posturi)

Contabil șef : Dactasig Consult S.R.L. – Galați

Economist : Prodleg Farm S.R.L. – Galați

Funcționar administrativ și muncitor I – electrician (2 posturi) : Funcționar administrativ și muncitor I – electrician (2 posturi) – Galați

Educator debutant : Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale pentru Tineri Galați

Asistent medical generalist : Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sf. Spiridon“ din Galaţi; Data limită pentru depunerea dosarelor: 12 februarie 2020, ora 14.00

Consultant Financiar Regiunea Est : Raiffeisen Bank – Galați, Iași

Regional manager (BTL) - zona est : G7 Romania – Constanța, Galați, Iași

Asistent vânzări : Noriel – Galați

Agent Call Center : MedLife SA – Galați

Consilier IA : Casa Județeană de Pensii Brăila; Data limită de depunere a dosarelor: 11 februarie 2020, ora 16:30

Administrator financiar : Colegiul Național „Gh. M. Murgoci” din Brăila

Coordonator proiect (partener) : Primăria Comunei Mircea Vodă, judeţul Brăila; Data limită de depunere a dosarelor: 18 februarie 2020

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiană : SC Comdata Service SRL- Brăila (10 posturi)

 

Expert Contabil (CECCAR) : TeleSys – Galați

Referent comerț exterior : MAIRON GALATI S.A

Candidatul ideal se va ocupa de derularea contractelor comerciale, astfel încât următoarele cerințe sunt esențiale:

- Cunoștințe avansate de limba engleză sau germană,

- Abilități excelente de comunicare, promovare și atitudine pozitivă,

- Experiență în vânzări și derulare de contracte de minim 3 ani,

- Experiență într-un post similar, în domeniul comerțului cu produse metalurgice sau conex, reprezintă un avantaj,

- Utilizare la nivel avansat a pachetului Microsoft Office (Excel, Word).

Agent servicii client : MAIRON GALAȚI S.A.

Economist : SC ADINA SRL – Galați

Prodleg Farm S.R.L.

Candidatul ideal:

- Studii superioare economice;

- Persoană tânără, dinamică, responsabilă, sociabilă, ambițioasă;

- Corectitudine, capacitate de analiză și sinteză, gândire logică;

- Permis de conducere categ B-obligatoriu

Referent aprovizionare : SC Adina SRL – Galați

- absolvent studii superioare de lungă durată preferabil tehnice sau / şi economice

- experiență în achiziții de minim 3 ani;

- abilități de negociere foarte bune (experiență în negocieri internaționale), abilități de comunicare, organizare și tranzacționare;

- experiență în dezvoltarea relațiilor cu furnizorii interni și externi;

- cunoștințe tehnice, economice, comerciale și juridice în domeniu

- permisul de conducere categoria B constituie un avantaj

- caracteristici de personalitate și aptitudini: ambitie, istetime, pozitivism,flexibilitate, răbdare, atenţie la detaliu; abilităţi reale de planificare, organizare şi viteză de reacţie; rezistență la stres.

Educator debutant : Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale pentru Tineri Galați

Secretar debutant (S) : Universitatea „Dunărea de Jos“ din Galaţi

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiana – Galați, Tecuci : SC Comdata Service SRL (20 posturi), Termen limită de depunere a dosarelor: 09 februarie 2020

Analist credite : S.C. SELIR. S.R.L. - Galați, Brăila (4 posturi)

Profilul candidatului ideal:

- studii superioare economice, profil Finanțe – Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune,

- cunoștințe operare PC, navigare internet, poștă electronică,

- cunoștințe pachet Office: Word, Excel, Outlook.

Constituie avantaj:

- master în studii superioare economice, profil Finanțe – Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune,

- cunoașterea limbii italiene,

- experiență în activitatea de creditare bancară.

Director adjunct magazin : Takko Fashion International Srl - Brăila, Miercurea-Ciuc, Târgovişte

Key Account Manager : PROCTER & GAMBLE MARKETING ROMANIA SRL – Galati, Brasov, Bucharest, Timișoara, Cluj-Napoca

Secretara, asistent manager : Crisaldin – Galați

Agenți Direct Sales (salariu fix + bonusuri) : ALPHA BANK ROMANIA – Galați, Brașov, București

Asistent relații clienți - call center : Orange Romania - Galați

Receptionist : Audionova – Galați, Suceava, Iași

Agent call-center : MedLife SA – Galaţi

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania – Galați

Economist : Consumcoop Galați

Consultant de Turism Galați : TRAVEL BRANDS S.A. – Galați

Consilier juridic : CAR Moldova - Brăila

Contabil senor : Grup Serban Holding – Onești

Șef serviciu Logistică Corporate : Grup Serban Holding – Onești

Director Procurement : Grup Serban Holding – Onești

 

Auditor I : Spitalul Județean de Urgență Brăila

Economist I : Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila

Contabil șef II/S și referent de specialitate (profil economic) I/S : Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați

Asistent medical generalist debutant : Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila

Funcții contractuale : Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați

 

Manager Relații Clienți Micro, full time, perioadă nedeterminată : BCR – Galați

Merchandiser - Philip Morris : SC INTERBRANDS M&D S.R.L. – Galați

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiana – Galați, Tecuci : SC Comdata Service SRL (20 posturi), Termen limită de depunere a dosarelor: 09 ianuarie 2019

Workforce Management Specialist : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați (5 posturi)

Asistent Manager Magazin Tecuci, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 109 (f/m) : LIDL ROMANIA SRL

Analist Financiar : Grup Serban Holding – Onești

Director tehnic : Lido Hotel (SC Phoenicia Express SRL) – București, Termen limită de aplicare: 20 decembrie 2019

Reservation Sales Manager - Bilingual EN,FR,IT : SC MarinaReservation.com SRL – București

Destination Customer Experience Manager : Christian Tour – București

Manager Produs Circuite Turistice : S.C. TRAVEL BRANDS S.A. – București

Manager pensiune : SC TOP RESORTS SRL

Manager Agentie de Turism : TRAVEL IDEA – București (2 posturi)

Financial controller/Controlor financiar : ANA HOTELS SA

 

Șef/Șef Adjunct de Magazin : PEPCO – Galați

Ofițer de cont : Raiffeisen Bank – Brăila

Office Manager : ING - Braila

Economist debutant : Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan“, Galați, Termen limită pentru depunerea dosarelor: 29 noiembrie 2019, ora 14:00

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- diplomă de licență în specialitatea postului,

- fără vechime în specialitate,

- cunoștințe operare PC.

Contabil șef : Centrul Financiar – Creşe Galaţi, Termen limită pentru depunerea dosarelor: 06 decembrie 2019, ora 12:00

Analist Financiar - Data Analist : - Galați (2 posturi), Termen limită pentru depunerea dosarelor: 05 decembrie 2019

Candidatul ideal:

- Are cunoștințe avansate de utilizare a aplicațiilor Microsoft Excel și Microsoft Word;

- Are foarte bune abilități de analiză și sinteză;

- Este absolvent sau student (cel putin anul 3) al unei facultăți cu profil economic, iar experiența constituie un avantaj;

- Are abilități de relaționare și comunicare;

- Este o persoană receptivă, flexibilă, cu abilități de învățare, rezistența la stres și cu înclinație spre lucrul în echipă.

Funcții contractuale (27 posturi) : Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” din Galaţi

 

Economist : MAIRON – Galați, Termen limită de aplicare: 06 decembrie 2019

Ofițer colectare debite – Teren : Banca Transilvania

Operator Call Center : S.C. SELIR. S.R.L. - Galați, Brăila (6 posturi)

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați (25 posturi)

Customer Service Advisor with English : EUROANSWER SRL - Galați

Agent servicii client : MAIRON – Galați (2)

Ofițer cont (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank - Agenția Făurei, Sucursala Brăila

Consultant vânzări - Partener Orange : SC ASTEL MOBILE SRL - Galați

Responsabil Clientela Canale Alternative Braila : Raiffeisen Bank

 

Job Trust

Explorați posturile vacante 2020 :

Economist : ARC Electronic SRL – Galați

Candidatul ideal:

- O persoană cu gândire analitică, responsabilă, riguroasă, pasionată de contabilitate, dornică de a face parte dintr-o echipă care menține ordinea și transparența situațiilor cu caracter economico – financiare;

- Studii superioare în domeniul financiar – contabilitate;

- Competențe solide de calculator, adaptabil la utilizarea/înțelegerea diferitelor funcționalități ale sistemelor utilizate, inclusiv a produselor MS Office. Cunoasterea programului Charisma reprezintă un avantaj;

- Cunoștințe de legislație contabilă și fiscală. Adaptabil la utilizarea/înțelegerea diferitelor funcționalități ale sistemelor, inclusiv a produselor Microsoft Office

Consultant Financiar : Raiffeisen Bank – Galați, București, Cluj-Napoca, Timișoara (4 posturi)

Ofiter Colectare Debite – Teren : Banca Transilvania

Consilier I A : Casa Județeană de Pensii Galați; Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;

- vechime în specialitate – minimum 6 ani și 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 02 decembrie 2019, ora 11:00: proba scrisă;

- 05 decembrie 2019, ora 11:00: proba interviu.

Italian Speakers for Client Support (Relocation) : Italian Speakers for Client Support (Relocation) (15 posturi)

Relationship Manager Small Businesses Oradea, Cj, Br, Bv, Gl, B : OTPBank Romania

Casier : CCC SA – Brăila (10 locuri)

Auditor Intern Subsidiare : Banca Transilvania – București

Director Adjunct Onești : JYSK

Administrator financiar I S : Liceul Tehnologic „Paul Dimo” din Galați

Responsabil Clientela PF Braila : Raiffeisen Bank, Termen limită pentru depunerea dosarelor: 07 decembrie 2019

Auditor I A : Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila

Data limită pentru depunerea dosarelor: 20 noiembrie 2019

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- nivelul studiilor – studii superioare economice;

- vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – minimum 7 ani;

- cursuri de specializare în domeniul auditului intern.

Bibliotecar IA : Biblioteca „V.A. Urechia” din Galaţi, Termenul limită de depunere a dosarelor: 19 noiembrie 2019, ora 16.00

Manager general : SC ROMERO IFN SRL – Galați

Manager Resurse Umane : Quick Telesales SRL - Brăila, Termenul limită de depunere a dosarelor: 19 noiembrie 2019

General Manager : SC ACCOR HOTELS ROMANIA SRL

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiana – Galați, Tecuci : SC Comdata Service SRL (20 posturi), Termen limită de depunere a dosarelor: 06 decembrie 2019

 

ICARE – ANGLIA: ASISTENTI MEDICALI – SPITALIERI / LA DOMICILIU

- Este necesara experienta in acest domeniu de minim 12 luni,

- Salariul se calculeaza la un plafon orar de 8.5 £/ora lucrata – 9.5 £/ora suplimentara,

- Se lucreaza minim 40 de ore pe saptamana cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare,

- Permis categoria B – obligatoriu,

- Cunoasterea limbii engleze la nivel de incepator - mediu,

- Munca intr-un mediu placut si profesional,

- Avantaje semnificative precum si posibilitatea de a promova in cadrul societatii,

- Transport asigurat catre locul de munca (cazare – munca),

- Transportul catre Anglia NU este asigurat,

- Zile concediu platite (28/an),

- Orar lucru: 8 ore/ zi,

- Cazare asigurata insa decalata din salariu (300 £/luna – singur in camera – 3/4 persoane in casa),

- Cazier curat fara antecedente,

- Salariu net 1500 £/luna – brut 1700 £/luna.

Pentru mai multe informatii asupra disponibilitatii sunați la numarul de telefon: +4 0336 105 299 / +4 0730 424 376 sau trimiteti CV-urile pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Asistent relații clienți - call center : Orange Romania - Galați

Asistent Store Manager CROPP : LPP ROMANIA FASHION (3 posturi)

Pharmacy Account Specialist : A&D PHARMA MARKETING&SALES – Galați

Customer relationship officer (front-office) : SC BRAINSPOTTING SRL

Director regional S-E : DONA. LOGISTICA

Manager Magazin Brăila : Kaufland Romania

Candidatul ideal

- Studii superioare finalizate,

- Experiență de conducere de minimum 3 ani,

- Spirit antreprenorial, gândire analitică și orientată spre rezultat,

- Foarte bune abilități interpersonale și cunoștințe foarte bune de limba engleză,

- Disponibilitate pentru relocare în țară.

Contabil șef II : Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați; Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 29 octombrie 2019, ora 12.00

Director (2 posturi) : Ministerul Tineretului şi Sportului – Brăila, București; Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 30 octombrie 2019

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;

- vechime în muncă necesară exercitării funcției contractuale de conducere de director club – minimum 3 ani.

Auditor public intern IA : Inspectoratul Școlar Județean Galați; Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 21 octombrie 2019, ora 14:00

Specialist Servicii Clienti : Banca Transilvania – Galați, București, Vălenii de Munte

Area Sales Manager : OTP ADVISORS SRL – Galați, Constanța, Brașov, Cluj Napoca, Timișoara (6 posturi)

Partener Clienti Retail_perioadă determinată 1 an : Banca Comercială Română – Galați, Bacău, Focșani, Vaslui

Consilier Bancar Retail : BANCA ROMANEASCA SA - MEMBER OF THE NATIONAL BANK OF GREECE GROUP – Galați, București, Reghin, Iași, Constanța

Consilier IA (achiziții publice) : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii de specialitate – studii universitare cu licență absolvite cu diplomă sau studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice;

- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minimum 6 ani și 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 24 octombrie 2019, ora 16:30: termenul limită de depunere a dosarelor;

- 05 noiembrie 2019, ora 10:00: proba scrisă;

- 11 noiembrie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Business Sales Advisor - Vodafone Store Galați

Administrator financiar IS cu 0,5 normă : Liceul Teoretic „Emil Racoviță“, Galați; Termen limită de depunere a dosarelor: 23 octombrie 2019, ora 15:00

Referent IA : Consiliul Judeţean Brăila

Administrator credite (perioadă nedeterminată) – CEC Bank – Agenția Tecuci, Sucursala Galați

Cerințe minime de ocupare a postului:

- Studii superioare sau studii medii;

- 3 ani vechime în muncă;

- 1 an experiență în domeniul specific de activitate constituie un avantaj;

- Bune abilități de comunicare și relaționare;

- Capacitatea de planificare și prioritizare a sarcinilor, de organizare și rezolvare de probleme;

- Atenție la detalii;

- Responsabilitate, integritate, confidențialitate;

- Cunoașterea legislației bancare;

- Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională și/ sau cursuri de specialitate, urmate în țară sau în străinătate, constituie avantaje;

- Cunoștințe de utilizare a calculatorului (Excel si Word, cel putin).

Candidații interesați de aceasăa oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 15 octombrie 2019.

Analist Credite Corporate : Banca Transilvania – Brăila, București, Ploiești

Responsabil clientelă - Raiffeisen Bank, PF Brăila

 

CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURĂ recrutează asistent / asistentăTermen limită de aplicare: 21 octombrie 2019

Program de lucru: 9:00 – 15:00.

CERINŢE

– studii juridice şi/sau o minimă experienţa în domeniul juridic în sensul cunoaşterii terminologiei juridice, a fazelor procesuale şi uşurinţă în utilizarea site-urilor (Portalul Instanţelor de Judecată/ BPI/ ONRC/ Monitorul Oficial/ programe legislative/ jurisprudenţă);

– cunoştinţe peste medie – dactilo Qwerty, Word, Excel.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită CV-ul la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Anunțul este valabil pentru municipiul Galaţi.

 

CABINET DE AVOCAT ANGELICA ROŞU recrutează avocat stagiar/definitiv; Termen limită de aplicare: 3 octombrie 2019

CV-ul detaliat și scrisoare de intenție se transmit la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Consilier juridic : Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila; Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 04 octombrie 2019

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii superioare de specialitate de lungă durată absolvite cu diplomă de licență (licențiat al unei facultăți de drept):

- 6 ani și 6 luni vechime în specialitatea funcției;

- are exercițiul reprezentării instituțiilor în fața instanței de judecată, apel recurs (certificat prin documente doveditoare)

Operator facturare si Procesare (4 posturi) : Modlet.ro – Galați

Posturile disponibile sunt:

1. Operator facturare

2. Procesare comenzi Modlet.ro

1. Cerințe pentru postul de Operator facturare:

- Minim studii medii/superioare Avantaj: studii/cursuri economice

- Să dai dovadă de flexibilitate și adaptare la cerințe

- Cunoștințe de operare PC ( Excel, Word )

Responsabilități:

- întocmire facturi și operare în program de gestiune;

- emitere note intrare-recepție (avize);

- introducere date.

2. Cerințe pentru postul de Procesare comenzi Modlet.ro:

- să preia și să proceseze comenzile plasate online pe site;

- să identifice în mod corect produsele necesare comenzii și să le sorteze conform cerințelor.

Territory Sales Manager : PepsiCo – Galați

Calificări:

- Studii superioare,

- Experiență de vânzări minim 2 ani,

- Permis de conducere categoria B fără antecedente.

Abilități:

- Bune cunoștințe de limba Engleza,

- Cunoștințe bune de utilizare PC: Microsoft Office,

- Abilități de comunicare, conducere și coordonare a echipei,

- Abilități de negociere,

- Orientare spre rezultat,

- Gândire strategic,

- Managementul timpului,

- Foarte bune aptitudini analitice,

- Abilități de prezentare.

Asistent Manager secretariat - receptie (front desk officer) : Arabesque Galați

Casier - Showroom Galați : eMag

Asistent medical principal generalist (3 posturi) : Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila; Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 04 octombrie 2019, ora 13:00

Consultant Financiar Regiunea Est : Raiffeisen Bank – Galați, Brăila

Receptionist : Audionova – Focșani

 

Analist credite : SC SELIR SRL – Galați, Brăila (4 posturi)Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 10 octombrie 2019

Referent specialitate II și muncitor necalificat : Cantina de Ajutor Social Galaţi

Partener Clienți Retail - perioadă determinată 1 an : BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ - Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Slobozia

Partener clienți retail – perioadă determinată 1 an : Banca Comercială Romănă – Galați, Focșani, Bacău, Vaslui

Relationship Manager Individuals pt Clienti Persoane Fizice : UniCredit Bank S.A.

Consilier financiar-bancar (Echipa Mobilă – Estul țării) : LIBRA INTERNET BANK SA – Galați, Brăila

Coordonator Oficiu Bancar – Vidin : Raiffeisen Bank - Brăila

Manager relații clienți microbusiness : Banca Transilvania – Brăila, București, Tulcea

Asistent comercial : MAIRON – Galați, Iași, Cluj-Napoca

Consilier Financiar-Bancar (Echipa Mobila - Estul țării): LIBRA INTERNET BANK SA - Sucursala Galaţi, Brăila

Sales Assistant : STRADIVARIUS – Galați

Sales Assistant : PULL AND BEAR – Galați

Asistent medical generalist debutant : Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila

Șef birou : Filiala Teritorială de îmbunătățiri Funciare Galați; Termen limită pentru depunerea dosarelor: 18 septembie 2019

Administrator patrioniu SSD : Școala Generală Nr. 33 Galați; Termen limită pentru depunerea dosarelor: 20 septembrie 2019, ora 12.00

Administrator credite : CEC Bank – Galați; Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 16 septembrie 2019.

 

Office manager : AUTONOM RENT A CAR – Galați, Termen limită de aplicare: 18 septembrie 2019

Cerințe:

- Studii superioare finalizate sau în curs de finalizare;

- Simțul umorului, orientare către clienți, gândire pozitivă și entuziasm;

- Persoană organizată, comunicativă, dinamică, capabilă să lucreze bine individual și în echipă;
- Cunoștințe pachet Microsoft Office;

- Cunoștințe limba engleză – nivel mediu sau avansat;

- Permis de conducere categoria B, cu minimum 2 ani de experiență

Ofițer vânzări directe - magazine parteneri strategici : BT Direct IFN SA - Brăila, București, Buzău, Galati, Iasi

Asistent administrativ : Computer Generated Solutions Romania – Galați

- Comunicare și atenție la detalii;

- Capacitatea de organizare gestionare a fluxurilor de informații și a documentelor;

- Capacitatea de a respecta termenele limită;

- Abilitatea de a lucra în condiții de stres;

- Cunoștințe IT: Microsoft Office (Word, Power Point si Excell) dar și de Outlook;

Recepționeră centru de recoltare : SYNEVO ROMANIA - Galați, Buzău, București, Reșița, Craiova

Șef raion : Dedeman – Brăila

Dispecer Back-Office Orange : Cellular One - Brăila

Sales Reprezentative Orange Store/Smart Store : Cellular One – București, Galați, Iași, Ploiești

Relationship Manager SME (Consilier vânzări IMM) – Retail : UniCredit Bank S.A.

Analist credite IMM : Banca Transilvania – Galați

Candidatul ideal:

- Studii superioare economice absolvite;

- Studiile postuniversitare în domeniul Financiar/Bancar;

- Experienta de minim 1 an în domeniul analizei financiare a companiilor & pe un post similar;

- Cunoștințe contabile peste medie;

- Foarte bună capacitate de analiză și sinteză a indicatorilor financiari;

- Bune abilități de organizare, planificare și comunicare.

Economist (perioadă determinată 24 luni) : DMT MARINE EQUIPMENT S.A – Galați

Candidatul ideal:

- Studii superioare finalizate: profil economic;

- Gândire analitică;

- Acuratețe, rigurozitate, consecvență;

- Cunoștințe operare PC (Excel, Word);

- Cunoașterea limbii engleze;

- Cunoștinte programe: DataLight/ GestPro si SAP - constituie un avantaj.

Operator facturare, contabilitate primară – Galați

Economist : Palmex CM S.R.L. - Galați

Auditor I : Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila; Data limită pentru depunerea dosarelor: 02 septembrie 2019 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- nivelul studiilor – studii superioare economice;

- vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – minimum 7 ani;

- cursuri de specializare în domeniul auditului intern.

Șef birou : Serviciul de Utilitate Publică de Administrare a Fondului Locativ şi a Cimitirelor Brăila; Data limită pentru depunerea dosarelor: 04 septembrie 2019, ora 16.00

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă,

- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administrației publice, management, audit ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției, în condițiile legii;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției – minimum 7 ani;

- cunoștințe operare PC.

Inspector de specialitate IA (2 posturi) : Primăria Municipiului Galaţi; Data limită pentru depunerea dosarelor: 02 septembrie 2019

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință – științe economice;

- vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite – minimum 3 ani.

Manager Relații cu Clienții (Profesii Liberale) - Libra Internet Bank, Sucursala Brăila

Contabilitate pentru Comerț, Prestări Servicii, Restaurante, Construcții, Producție – Galați

Merchandiser – Galați - Philip Morris : SC INTERBRANDS M&D S.R.L – Galați

Online Shop Manager (F/M) : DEICHMANN COMERCIALIZARE INCALTAMINTE S.R.L.

Manager de zona : SC FLY POINT RO SRL – Brăila, Galați, Tg. Jiu, Hunedoara, Rovinari

Agent vânzări clienți rezidențiali - E.ON Servicii clienți : Adecco Resurse Umane - Suceava

Senior auditor : TPA Romania – București

Junior Auditor : EY Romania – București, Timișoara

 

Inspector de muncă I debutant : Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila

Administrator Operațiuni Curente la BRD Group Societe Generale – orice oraș

Ești potrivit/ă pentru această poziție dacă:

- ai cunoștințe economice și bancare generale;

- poți opera cu usurință un PC și te descurci cu MS Office;

- ești atent/ă la detalii;

- ai abilități de comunicare, îți place să lucrezi cu oameni într-un mediu dinamic;

- ai inițiativă și spirit de echipă;

- ai puțină practică bancară.

Casier : Pepco Retail SRL – Galaţi; Termen limită 18 septembrie 2018

Analist financiar : EASY CREDIT 4 ALL IFN – Galați; Termen limită: 28.08.2019

Cerințe:

- Studii superioare economice finalizate;

- Experiență profesională de minim 3 ani;

- Experiență în domeniul serviciilor financiare / bancare constituie avantaj;

- Cunoștințe avansate de Microsoft Office - în special Excel;

- Abilități relevante de comunicare, coordonare, orientare către clienți și către atingerea obiectivelor impuse;

- Abilități foarte bune de negociere, vânzare și recuperare creanțe;

- Grad înalt de profesionalism;

- Persoană activă, pozitivă, orientată spre rezultate, sociabilă, dinamică, responsabilă, punctuală;

- Abilități de analiză și sinteză, atenție la detalii, cu capacitate de rezolvare promptă a problemelor și de prioritizare a obiectivelor țintă planificate.

Analist financiar : EASY CREDIT 4 ALL IFN – Brăila; Termen limită: 28.08.2019

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiană : SC Comdata Service SRL – Galați (20 posturi)

Sales Asisstant : C&A Moda Retail - Brăila, Roman

Actor debutant și actriță debutantă (2 posturi) : Teatrul „Maria Filotti” din Brăila; Termen limită de depunere a dosarelor: 30 august 2019, ora 16:00

Director Sucursala – Braila : ALPHA BANK ROMANIA; Termen limita: 12 septembrie 2019

Cerinte:

- Absolvent/a al/a unei facultati cu profil economic (studiile postuniversitare in aria financiar-bancara, administrarea afacerilor sau managementul riscului vor fi apreciate);

- Experienta relevanta in domeniul bancar preferabil intr-o pozitie similara celei de Director Sucursala;

- Cunostinte avansate in domeniul legislatiei bancare si al regulamentului BNR;

- Cunostinte aprofundate in aria financiara, a creditarii si riscului, cu aplicabilitate la domeniul bancar;

- Un nivel bun de cunoastere a limbii engleze (scris si conversatie);

- Abilitati relevante de coordonare, comunicare si relationare interpersonala, orientare catre clienti si catre atingerea obiectivelor propuse;

- Gandirea strategica si un inalt nivel de profesionalism sunt calitati necesare;

- Credibilitate, seriozitate, autodeterminare si incredere in fortele proprii, proactivitate, dinamism si capacitatea de rezolvare prompta a problemelor si de prioritizare a obiectivelor-tinta, planificate.

Ofiter de cont - Ianca : Raiffeisen Bank –Braila

Cerinte:

- Esti absolvent de studii superioare, de preferinta in domeniul economic;

- Ai experienta in domeniul bancar in activitati specifice de front office;

- Esti interesat de dezvoltare profesionala si specializare in domeniul bancar;

- Esti orientat catre interactiunea cu clientii, ai abilitati de vanzare si esti obisnuit sa lucrezi intr-un sistem riguros, bazat pe performanta si atingerea obiectivelor;

- Ai abilitati foarte bune de comunicare si usurinta in utilizarea PC-ului.

Ofiter de Credite : MIKRO KAPITAL ROMANIA

Consilier Credite : APT Broker SRL – Focsani,Galati,Braila,Pascani,Constanta (5 posturi)

Cerinte:

• Studii medii/ superioare; 
• Experienta in vanzari directe credite, asigurari sau telecom constituie un avantaj; 
• Cunostinte de limba engleza constituie un avantaj; 
• Cunostinte de operare PC (Microsoft Office);

Economist / Contabil : SAANEN TRADE SRL – Galati

Agenți Direct Sales (salariu fix + bonusuri) : ALPHA BANK ROMANIA – Galați și Brăila

Administrator credite (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank, Sucursala Galați, Serviciul/Activitatea Credite

Cerințe minime de ocupare a postului:

- Studii superioare sau studii medii;

- 3 ani vechime în muncă;

- 1 an experiență în domeniul specific de activitate constituie un avantaj;

- Bune abilități de comunicare si relaționare;

- Capacitatea de planificare și prioritizare a sarcinilor, de organizare și rezolvare de probleme;

- Atenție la detalii;

- Responsabilitate, integritate, confidențialitate;

- Cunoașterea legislației bancare;

- Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională și/ sau cursuri de specialitate, urmate în țară sau în străinătate, constituie avantaje;

- Cunoștințe de utilizare a calculatorului (Excel și Word, cel pțtin).

Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 3 septembrie 2019.

Contabil debutant : U.M. nr. 01359, Brăila, din Ministerul Apărări Naționale, Data limită pentru depunerea dosarelor: 29 august 2019, ora 16.00

Consultant Turism TUI Travel Center : Galați și Brăila, Dată limită de aplicare 24.08.2019

Ce ne dorim?

- Să cunoști piața de produse turistice și să ai experiență de minim 1 an în domeniu;

- Să ai abilități foarte bune de comunicare și negociere;

- Să fii o persoană ordonată, organizată și punctuală;

- Să ai cunoștințe de operare Microsoft Office;

- Experiența de lucru în sistemele specifice industriei turistice este considerată un avantaj.

Ofiter back-up – CEC Bank - Sucursala Botoșani, Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Botoșani, pe adresa: str. Piața Revoluției, nr. 7 sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 3 septembrie 2019.

Director General Sector Avicol : Grup Serban Holding – Bârlad și Vaslui

Candidatul ideal are următoarele studii, experiență, competențe și abilități:

- Absolvent cu studii superioare de licență/master în domeniul zootehnie, medicină veterinară, economic sau ethnic

- Cursuri de specializare în management operațional sau financiar constituie un avantaj

- Experiență în poziție de management în domeniul Avicol este un avantaj

- Capacitate de a lucra eficient sub presiune, proactivitate, adaptabilitate și flexibilitate, responsabilitate

- Abilități de identificare și rezolvare a problemelor

- Negociator experimentat cu bune abilități de public speaking

- Spirit de echipă, adaptabilitate socială și abilitate de mediere a conflictelor

- Excelențe abilități de time management, gândire analitică, capacitate de multitasking, gândire creativă, competențe digitale.

 

Contabil : SC ARABESQUE SRL – Galați; Cerințe: studii medii, cunoștințe operare PC, experiență de minim 3 luni pe un post similar.

Casier (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank, Agenția Ianca, Sucursala Brăila , Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Brăila, pe adresa B-dul Independenței, nr. 19-21, bl. A2-A2 bis sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 2 septembrie 2019.

Casier (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank, Agenția Bărăganu, Sucursala Brăila , Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Brăila, pe adresa B-dul Independenței, nr. 19-21, bl. A2-A2 bis sau pe e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 2 septembrie 2019.

Îngrijitoare și economist grad I (2 posturi) : Serviciul de Ambulanță Județean Galați

Avocați stagiari sau aspiranți : Constantin Savin – Sediul Secundar din Galați

Asistent medical generalist debutant : Serviciul de Ambulanță Județean Galați

Asistent medical (5 posturi) : Serviciul de Ambulanță Județean Galați

Economist II: Unitatea Militară 01551 Galaţi, Termen limită pentru depunerea dosarelor: 26 august 2019, ora 16:00

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii – absolvirea unei instituții de învățământ cu diplomă de licență a studiilor superioare în domeniul economic,

- vechime în specialitatea studiilor minimum 3 ani,

- cunoștințe in domeniul legislației financiar contabile,

- capacitate de comunicare și de relaționare instituțională, spirit de inițiativă, rezistență la stres, capacitate de adaptare la specificul instituției, perfecționare profesională continuă cu legislația aplicată in instituțiile publice, spirit de echipă, stabilitate și seriozitate.

Administrator financiar IS : Grădiniţa cu Program Prelungit „Motanul încălţat”, Galaţi

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii superioare economice;

- fără vechime.

Secretar și îngrijitor (2 posturi) : Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Andrei”, Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

1. îngrijitor:

- studii – minimum generale;

- vechime: nu se solicită.

2. secretar:

- studii superioare;

- vechime 3 ani;

- cunoştinţe medii de operare pe calculator.

Agent relatii client : Orange Romania – Galați, Termen limită de depunere dosare: 11 septembrie 2019

Economist IA : Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila, Termen limită pentru depunerea dosarelor: 21 august 2019, ora 13:00

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- diplomă de licență în profil economic, studii superioare de lungă durată;

- minimum 6 ani și 6 luni vechime în specialitate, experiență în domeniul bugetar reprezintă un avantaj;

- cunoștințe de operare PC de nivel avansat, precum și utilizarea unor programe și baze de date specifice de contabilitate, Forexebug, etc.

Referent și funcționar (3 posturi) : U.M. 01763 Brăila, Termen limită pentru depunerea dosarelor: 27 august 2019, ora 16:00

Registrator medical debutant : Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila, Termen limită pentru depunerea dosarelor: 19 august 2019, ora 16:00

Customer Ambassador with Italian : WEBHELP ROMANIA – Galați (10 posturi)

Consilier juridic : KANAL D ROMÂNIA – București

Senior Market Researcher : Grup Renault Romania - Cluj

 

Economist : APAN SRL – Brăila, Termen limită 21 august 2019

Economist : Palmex CM S.R.L. - Galați, Termen limită de aplicare 23 august 2019 (2 posturi)

Front office staff / Relationship manager retail / IMM : ALPHA BANK ROMANIA, Termen limită de aplicare: 04 septembrie 2019

OFFICE MANAGER : AUTONOM RENT A CAR – Galați, Termen limită de aplicare: 30 august 2019

Cerințe:

- Studii superioare finalizate sau în curs de finalizare;

- Simțul umorului, orientare către clienți, gândire pozitivă și entuziasm;

- Persoană organizată, comunicativă, dinamică, capabilă să lucreze bine individual și în echipă; 
- Cunoștințe pachet Microsoft Office;

- Cunoștințe limba engleză – nivel mediu sau avansat;

- Permis de conducere categoria B, cu minimum 2 ani de experiență.

Consilier juridic si economist debutant : AUTOUNCLES, Termen limită de aplicare 24 august 2019

Director vânzări : MARATHON DISTRIBUTION GROUP – Brăila, Termen limită de aplicare: 17 august 2019

Funcționar informații : Companie medical – Galați

Office manager : AUTONOM RENT A CAR – Brăila, Termen limită de aplicare: 30 august 2019

Coordonator vânzări - Zona Galați-Brăila : AUTONOM RENT A CAR – Galați, Brăila, Termen limită de aplicare: 06 septembrie 2019

Recepție – Coordonare Operațional Clienți : Klass Wagen, Termen limită de aplicare: 29 august 2019

Joburi vacante in București și Praga : NonStop Recruitment

 

Bibliotecar S II : Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati”, Brăila

Restaurator : Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati”, Brăila

Auditor principal : Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat – București

Auditor : Agenţia Naţională Anti-Doping – București, Termenul limită de depunere a dosarelor: 28 august 2019, ora 14:00

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

a) studii superioare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent;

b) minimum 6 luni vechime în muncă;

c) cunoștințe operare PC;

d) posesor permis auto categoria B

Consilier IA : Agenţia Naţională Anti-Doping – București, Termenul limită de depunere a dosarelor: 26 august 2019, ora 14:00

Expert superior : Ministerul Energiei – București

Consilier superior : Ministerul Energiei – București

Consilier juridic superior : Ministerul Energiei – București

Manager de relatii persoane fizice : PATRIA BANK S.A. – Galați

Bibliotecar (0,5 normă) : Şcoala Gimnazială Specială „Constantin Pufan” - Galaţi

Operator introducere, validare si prelucrare date : Lacon Electronic SRL – Galați

Referent superior : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Consilier principal : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Consilier debutant : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Referent superior : Primăria Municipiul Tecuci, Județul Galați

Consilier superior : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Registrator de carte funciară, gradul I : Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară

Inspector – economist : Serviciul de Asistenţă Medicală al Municipiului Galaţi

Director vânzări : ANGHEL NG SRL – Galați

Universal banker : First Bank – Galați

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați (25 posturi)

Customer Relationship Advisor IPP : Vodafone Store Galați

Economist : PRODLEG FARM SRL – Galați

Agent de vânzări : Vodafone Romania – Galați, Brăila

Ofițer relații cu clienții : CEC Bank – Sucursala Galați

Cerințe minime de ocupare a postului:

- Studii superioare, preferabil studii economice, cu diplomă de licență;

- Minim 2 ani experiență în domeniul bancar, preferabil experiență în vânzări de cel puțin 1 an;

- Foarte bune abilități de comunicare și relaționare, de vânzare, orientare către client;

- Abilități de organizare, abilități de prezentare;

- Responsabilitate, integritate, confidențialitate;

- Cunoașterea legislației bancare;

- Cunoașterea unei limbi străine de circulație internaționala și/sau cursuri de specialitate, urmate în țară sau în străinatate, constituie avantaje;

- Cunoștințe de utilizare a calculatorului (Excel și Word, cel puțin).

Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa: Galați, Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 13 august 2019.

Recruiter : Computer Generated Solutions Romania – Galați

Gestionar depozit : SC ARABESQUE SRL – Galați

Instructor educație (2 posturi) : Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila

Referent și inspector (2 posturi) : Primăria Municipiului Brăila

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 05 august 2019

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

Inspector, clasa I, grad profesional asistent:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științe economice;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;

- cunoștințe operare PC – nivel mediu.

Referent, clasa III, grad profesional superior:

- studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Project Controller : ALEWIJNSE MARINE GALATI SA - Galaţi

Economist : SALTEMPO SRL - Galaţi

Economist Contabilitate : Quantum Construct SRL - Galați

Economist : PRODLEG FARM SRL – Galați

Administrator Operațiuni Curente-BRD Group Societe Generale – toate orașele

Manager Relatii Clienti Microbusiness : Banca Transilvania – Tulcea şi Brăila

Facturist : La Maritec S.R.L. - Brăila

Financial analyst – Back Office : SC INTERNEBA SRL - Brăila

Analist Credite Corporate, Sucursala : Banca Transilvania – Brăila şi Bucureşti

Contabilitate : Ubimedia SRL - Galați

Ofiter de cont : Raiffeisen Bank – Bârlad, Gura Humorului, Rădăuți

Consilier juridic I : Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Bujoru, din Târgu Bujor, județul Galați

Auditor, șef bază experimentală, electrician, mecanic agricol, asistent (5 posturi) : Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Bujoru, din Târgu Bujor

Referent de specialitate III statistică : Spitalul General C.F. Galaţi

 

Șef birou : Primăria Municipiului Galaţi

Consilier juridic I debutant : Primăria Municipiului Brăila , Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 22 iulie 2019

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- nivel studii – studii universitare dc licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalente, în domeniul științe juridice, specializarea drept;

- vechime în specialitatea studiilor – fără vechime;

- condiții specifice prevăzute în fișa postului – cunoștințe operare PC – nivel mediu.

Agent servicii clienți : BRD Finance

Analist credite : S.C. SELIR. S.R.L. - Galați, Brăila (4 posturi)

Profilul candidatului ideal:

- studii superioare economice, profil Finante – Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune,

- cunoștințe operare PC, navigare internet, poștă electronică,

- cunoștințe pachet Office: Word, Excel, Outlook.

Constituie avantaj:

- master în studii superioare economice, profil Finanțe – Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune,

- cunoașterea limbii italiene,

- experiență în activitatea de creditare bancară.

Consultant vânzări - instalații termice - Galați

 

Reprezentant vânzări senior : INTERBRANDS Marketing & Distribution - Galați

Economist IA : Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon“, Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- nivelul studiilor – studii superioare de lungă durată în profil economic cu diplomă de licență;

- minimum 15 ani vechime în specialitatea studiilor absolvite;

- minimum 6 luni vechime în achiziții publice;

- diplomă de master în specialitatea management/management financiar;

- cunoștințe avansate de operare pe SICAP;

- cunoștințe operare PC dovedite prin deținerea de certificat/ diplomă/atestat

 

Consilier debutant : Primaria Municipiului Galati, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 15 iulie 2019

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință – științe juridice

Reprezentant vânzări : DEDEMAN - Brăila

Manager vânzări : Expert Recruiting SRL – Galați, Brăila

Recepționist : Audionova – Galați, Focșani, Botoșani

Administrator financiar I S – contabil : Grădiniţa cu Program Prelungit „Tedi“, Galaţi

Asistent vânzări : H&M - Brăila

Auditor public matern IA, consilier II, muncitor I (3 posturi) : Inspectoratul Școlar Județean Galați, Termenul limită de depunere a dosarelor: 25 iunie 2019, ora 15:00 

Contabil : SC ARABESQUE SRL – Galați

Candidatul ideal: 
- Studii economice; 
- Cunoștințe de contabilitate; 
- Experiență în domeniul financiar contabil de minim 1 an; 
- Cunoștințe operare PC, excel, programe de contabilitate și gestiune; 
- Cunoștințe SAP (constituie un avantaj).

Ofițer relații cu clienții – CEC Bank - Agenția Focșani Gară, Sucursala Focșani

Cerințe minime de ocupare a postului:

· Studii superioare (preferabil studii economice) sau studii medii;

· 2 ani vechime în activitatea bancară; 1 an vechime în domeniul specific de activitate;

· Foarte bune abilități de comunicare și relationare, de vânzare, orientare către client;

· Abilități de organizare, abilități de prezentare;

· Responsabilitate, integritate, confidențialitate;

· Cunoașterea legislației bancare;

· Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională/cursuri de specialitate, urmate în țară sau în străinatate, constituie avantaje;

· Cunoștinte de utilizare a calculatorului (Excel și Word, cel putin).

Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Focșani, pe adresa: Strada Alexandru Vlahuță nr. 27A sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.până la data de 5 iulie 2019.

Mai multe informații găsiți aici.

Consilier, administrator (6 posturi) : Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila

Contabil I, muncitor calificat I (2 posturi) : Unitatea Militară 02043 din Brăila

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 01 iulie 2019, ora 15.30

Unitatea Militară 02043 din Brăila, Ministerul Apărării Naţionale organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor vacante de personal civil contractual, astfel:

• contabil, treapta I din cadrul Compartimentului salarizare și fiscalitate, studii medii (liceu cu diplomă de bacalaureat) în domeniul economic, specializarea contabilitate sau studii medii (liceu cu diplomă de bacalaureat) și atestat sau curs de perfecționare/specializare domeniul economic/financiar- contabil, cu o vechime de minimum 3 ani și 6 luni.

• muncitor calificat I (electromecanic I) în cadrul atelierului plutitor mentenanță nave și tehnică de luptă, formație mentenanță electromecanică, studii generale/școală profesională, curs de calificare în meserie și vechime în meserie de minimum 6 ani.

Spanish Customer Support : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați (10 posturi)

Manager de librărie : Cărturești – Brăila, București, Sibiu

Key Account Manager : P&G – Galați, București, Brașov

 

Avocați stagiari : Constantin Savin - Galați

Avocati Stagiari Recuperari Creante/Field Collection : S.C. Fire Credit S.R.L. - Botosani, Galati, Oradea, Suceava, Timisoara (5 posturi)

Asistent registrator principal II : Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență – specializarea drept;

- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minimum 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 28 iunie 2019, termenul limită pentru depunerea dosarelor;

- 08 iulie 2019, ora 10.00 proba scrisă;

- 11 iulie 2019, ora 10.00 interviul.

Colector debite pe teren : EOS KSI – Galați

Receptionist/a : Medicover - Galați

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați (25 posturi)

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiană : SC Comdata Service SRL – Galați, Tecuci (20 posturi)

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiană : SC Comdata Service SRL - Brăila (10 posturi)

Operator introducere - validare date : LUGERA & MAKLER SRL – Galați (2 posturi)

 

Consilier debutant : Consiliul Judeţean Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice.

Analist ajutor IA : Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila

Administrator patrimoniu I S : Universitatea „Dunărea de Jos“ din Galaţi

Asistent medical principal (studii PL) : Unitatea Militară 02489 (Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Aristide Serfioti”) din Galaţi

 

 

Consilier și referent (2 posturi) : Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

Consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Economic și Administrativ:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă dc licență sau echivalentă în științe economice;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Referent, clasa III, grad profesional asistent – Compartimentul Comunicare, registratură – arhivă:

- studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 6 luni.

Contabil Junior : BIA Human Resource Management Services – Brăila, Focșani, Galați

Administrator cont – Aria servicii clienți : Alpha Bank – Galați

Manager Relatii Clienti IMM – Aria vânzări active : Alpha Bank – Galați

Sales Representative Galati Mazepa : Orange Romania – Galați

Consilier vânzări : Unix Auto – Brăila

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiană : SC Comdata Service SRL - Brăila (10 posturi)

Photoshop / Fireworks designer : ArtPixels - Galați

Reporting Analyst : Computer Generated Solutions Romania – Galați, București, Sibiu

 

Contabil cu 0,5 normă : Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Comunei Frumuşiţa, jud. Galați 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii superioare;

- nu este necesară vechime în muncă.

Contabil cu 0,5 normă : Serviciul Public de Alimentare cu Apă şi Canalizare al Comunei Frumuşiţa, judeţul Galaţi

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii superioare;

- nu este necesară vechime în muncă.

Specialist PR și comunicare on-line : SC ALTFACTOR SRL – Galați

Specialist marketing online : SC ALTFACTOR SRL – Galați

Designer Photoshop : Active Design – Galați

Grafician - Printuri digitale - Plotter Design - Brăila

Economist : Teatrul de Păpuşi „Gulliver” din Galaţi

Director executiv adjunct (3 posturi) : Direcțiile Județene de Statistică Brăila, Giurgiu și Suceava

Economist IA : Biblioteca „V.A. Urechia” din Galaţi, Termenul limită de depunere a dosarelor: 12 iunie 2019, ora 16.00

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii superioare în domeniul economic;

- minimum 6 ani și 6 luni vechime în specialitate, lucrați pe studii superioare economice.

Consilier superior : Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi

Inspector asistent : Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi

 

Auditor principal : Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila

Manager clientelă și operațiuni : Société Générale – Galați

Studii și experiență:

- Experiență bancară generală sau agent vânzări, asigurări, promoter, relații publice;

- Engleză/Franceză;

- Cunoștințe generale economice, bancare generale, vânzări;

- Cunoștințe tehnico-comerciale specifice produselor bancare;

- Cunoașterea legislației românești în materie de credite;

- Cunoștințe informatice: Excel, Word, PPT.

Profilul candidatului:

- Orientare spre client;

- Comunicare eficientă;

- Abilități de vânzare și persuasiune;

- Cooperare, lucru în echipă;

- Obișnuința de a lucra într-un mediu operativ;

- Organizare;

- Hotărâre și perseverență în rezolvarea sarcinilor;

- Orientare spre rezultat.

SALES COORDINATOR MICRO : First Bank – Galați

Cerințe:

- Absolvent studii economice;

- 2 ani de experienta bancară, de preferat pe o poziție similară;

- Cunoștințe în domeniul economic-financiar;

- Abilități de prezentare, vânzare;

- Limba engleză – nivel bun;

- Cunoașterea unui editor de texte (ex. Word) și a programului Excel, precum și operarea în Outlook Express.

Contabil : Digi | RCS & RDS – Galați, Botoșani

Consultant imigrări : Mazars Consulting – Galați

Cerințe:

- Cel putin studii medii;

- Abilități de comunicare excelente în limba română;

- Limba engleză nivel mediu cel putin;

- Disponibilitate de a lucra part-time (4 ore) în Galați;

- Persoană responsabilă, atentă la detalii, conștiincioasă.

Responsabilități:

- Menținerea relației cu autoritățile statului pentru aspecte legate de procesul de imigrare;

- Colectarea documentelor necesare procesului de obținere a vizelor și documentelor de imigrare;

- Depunerea documentelor la instituțiile statului.

Customer Service FRENCH - Remote (muncă de acasă) : HRS Romania – Bacău, București, Galați, Job la nivel național

 

Comisar șef și comisar șef adjunct (3 posturi) : Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor - Galați

Consilier juridic : Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sf. Spiridon“ Galaţi

Economist 1A : Spitalul Cinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan“- Galați

Referent informații clienți – Dedeman - Galați

Casier (perioadă determinată 1 an) : CEC Bank Galați, Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 03 iunie 2019

Warehouse Specialist : Lugera & Makler - Galați

Curieri Galați : FAN Courier Express SRL – Galați (5 posturi)

Vânzător Galați Str. Nicolae Mantu nr. 67 (f/m) : LIDL ROMANIA SRL (2 posturi, Aplicare externă)

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați, Brăila (30 posturi)

Retail customer service Work from home : WEBHELP ROMANIA (40 posturi)

HR Generalist : Comdata Group Romania - Brăila

 

Director executiv : Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați

Asistent registrator principal II : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi

Asistent medical medicină generală – debutant : Spitalul General C.F. Galaţi

Șef serviciu : Ministerul Fondurilor Europene – București

 

Inspector superior : Primăria Municipiului Galați, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 05 iunie 2019

Consilier asistent : Primăria Municipiului Galați, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 24 mai 2019

Consilier asistent : Primăria Municipiului Galați, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 05 iunie 2019

Inspector debutant : Primăria Municipiului Galaţi, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 05 iunie 2019

Șef serviciu : Consiliul Județean Galați

Economist salarizare : SC ADINA SRL – Galați

Statistician medical : Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila

Expert extern : Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Brăila, Termenul limită de depunere a dosarelor: 29 mai 2019, ora 16:00 (vineri, între orele 08.30-13.30)

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii de specialitate: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență – minimum 3 ani;

- vechime minimă – 2 ani.

 

Marketing executive : qpas – Galați

CERINȚE

Experiență:

- Studii superioare finalizate de preferat în Marketing sau Comunicare și Relații Publice

- Experiență de minim 1 an în Marketing sau Comunicare și Relații Publice

Abilități & atitudine:

- Comunicare pozitivă & asertivă în discuții cu interlocutori diferiți;

- Adaptarea stilului de comunicare în funcție de partenerul de discuție;

- Foarte bune abilități de negociere atât cu clienți interni cât și externi;

- Abilități foarte bune de planificare și organizare a propriei activități;

- Ambiție și curiozitatea de a învăța lucruri noi într-un mediu de lucru dinamic și complex;

- Atitudine pozitivă, proactivă și orientată spre găsirea de soluții creative în situații variate;

- Asumarea responsabilității pentru sarcinile alocate și rezultatele obținute;

- Engleză – nivel avansat;

- Microsoft Office – nivel avansat.

Marketing & Social Media Wizard : Nenos Software – Galați

Customer Relationship Officer – ING Office Galați, Dată limită pentru depunerea dosarelor: 1 iunie 2019

Ești candidatul ideal dacă:

- Ai studii superioare în domeniul economic;

- Știi să lucrezi în Word, Excel, Power Point și Outlook;

- Relaționezi și comunici foarte bine cu oricine;

- Știi să îmbini lucrul în echipă cu atingerea obiectivelor individuale;

- Îți place să interacționezi cu clienții și ai experiență anterioară într-un rol similar.

Referent de specialitate : BNR – Agenția Brăila, Dată limită pentru depunerea dosarelor: 20 mai 2019

CERINȚE DE OCUPARE A POSTULUI:

Studii şi experienţă:

- studii superioare absolvite cu examen de licență în domeniul științelor economice;

- experiența în activități contabile constituie un avantaj;

- cunoştinţe generale de utilizare a pachetului Microsoft Office;

- cunoaşterea limbii engleze.

Competenţe comportamentale:

- orientare către performanţă;

- comunicare eficientă;

- cooperare;

- integritate organizațională;

- orientare către client.

Ofițer servicii client (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank - Agenția Măstăcani, Sucursala Galați

Referent 1A : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi, Dată limită pentru depunerea dosarelor: 24 mai 2019

Condiții specifice:

- studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat;

- vechime în muncă minimum 6 ani și 6 luni;

- cunoștințe medii PC: (Word, Excel, Internet).

Director medical și director financiar contabil : Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologic „Buna Vestire”, Galați

Consultant financiar Regiune Est : Raiffeisen Bank – Brăila, Buzău, Galați

Consilier vânzări : BERSHKA – Galați

Manager Magazin Brăila (f/m) : Kaufland - Brăila

Consultant - Internal Audit Services : ASCENTOR Business Advisors – București, Termen limită pentru depunerea dosarelor: 10 iunie 2019

Responsabil Comunicare si Publicitate Nissan : Grup Renault Romania – București, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 14 iunie 2019

Specialist marketing/organizare evenimente si Ospatar : INTEGRASOFT SRL – București

 

Aici găsiți posturi vacante prin Job Trust. Toate ofertele disponibile prin Job Trust pentru sezonul 2019 sunt postate pe websiteul firmei și pe pagina de facebook. Aici puteți urmări un scurt video de prezentare.

Secretar al judeţului : Consiliul Județean Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe juridice sau administrative;

– studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii

– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 14 mai 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;

- 28 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;

- data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Consultant Turism Galati : Eurolines Romania – Galați

Asistent relatii clienti - call center : ORANGE ROMANIA – Galați

Responsabil magazin : S.C. MONOPRIX S.R.L - Brăila

Consilier juridic principal : Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Sud – Est – Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul juridic;

- cunoștințe operare PC;

- vechime în specialitatea studiilor – 5 ani pentru funcția publică de consilier juridic principal.

Consilier asistent : Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- pregătire de specialitate – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;

- cunoștințe operare PC – nivel mediu – dovada expertizei se va face pe baza unor documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiile legii;

- vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – 1 an:

- inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă,efort intelectual, aptitudini de comunicare și redactare foarte bune.

Consilier debutant : Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- pregătire de specialitate – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;

- cunoștințe operare PC – nivel mediu – dovada expertizei se va face pe baza unor documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiile legii;

- inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, aptitudini de comunicare și redactare foarte bune.

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați, Brăila (30 posturi)

 

Inspector asistent : Casa Județeană de Pensii Galați

Economist : Palmex CM S.R.L. - Galați (2 posturi), Termen limită: 19 mai 2019

Area Coordinator pentru zona Galați/Brăila/Vrancea/Buzău : NESTLE ROMANIA S.R.L. – Galați, Brăila

Manager clientelă și operațiuni : Société Générale – Galați

Expert Solution Sales Consultant Galati : Orange Romania – Galați

Consultant vânzări : Dedeman – Galați

Cerințe:

- Studii medii/superioare,

- Experiență în domeniul materialelor de construcții/instalațiilor reprezintă un avantaj,

- Excelente abilități de comunicare, interrelaționare și lucru în echipă,

- Harnic, perseverent, onest, cu simț al responsabilității,

- Orientat spre învățare, cu inițiativă și capacitate de analiză,

- Disponibilitate la efort fizic și manipulare de marfă,

- Operare MS Office (Excel, Word),

- Autorizatie ISCIR pentru utilajele de manevrat marfă constituie un avantaj.

Agent rent a car : AUTONOM RENT A CAR – Galați, Termen limită: 4 mai 2019

Bibliotecar I M : Şcoala Gimnazială „Dan Barbilian” din Galaţi

Instructor Sportiv/Coordonator Entertainment-Hotel 4* Delta : Green Village Resort (2 posturi)

Facturist : S.C. TRITON S.R.L. – București, Galați , Termen limită: 01-05-2019

Store Manager/ Section Manager : ZARA, Massimo Duti, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius,Oysho,Zara Home – Brașov, Brăila, Galați

 

Consilier asistent : Instituţia Prefectului – Judeţul Brăila

Consilier (2 posturi) : InstituțiaPrefectului – Județul Brăila

Administrator patrimoniu debutant S : Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Gestionar P.L. GALATI : SC Rematinvest SRL

Consultant vânzări în librărie : Bookcity – Galați, București, Brașov, Timișoara

City Sales Manager : FOODPANDA RO SRL - Brăila

Operator Call Center : S.C. SELIR. S.R.L. - Brăila (6 posturi)

Candidat ideal:

- cunoașterea limbii italiane la nivel avansat;

- persoană comunicativă, energică, cu dorință de creștere profesională;

- capacitate de integrare, adaptare și desfășurare a activității în cadrul unei echipe tinere și dinamice;

- cunoștințe de bază operare PC, navigare internet;

- cunoștințe de bază operare dispozitive smartphone și tablete;

- cunoștințe de bază pachet Office: Word, Excel, Outlook.

Operator Call Center : S.C. SELIR. S.R.L. – Galați, Brăila (4 posturi)

Candidatul ideal:

- cunoașterea limbii engleze la nivel avansat;

- persoană comunicativă, energică, cu dorință de creștere profesională;

- capacitate de integrare, adaptare și desfășurare a activității în cadrul unei echipe tinere și dinamice;

- cunoștințe de bază operare PC, navigare internet;

- cunoștințe de bază operare dispozitive smartphone și tablete;

- cunoștințe de bază pachet Office: Word, Excel, Outlook.

- cunoștințele de limbă italiană reprezintă un avantaj

Operator Call Center : S.C. SELIR. S.R.L. – Galați

Data Entry Operators : S.C. SELIR. S.R.L. – Galați (2 posturi)

Contabil șef - Brăila

 

Consilier Juridic - Departament Executare Silită : DEBT COLLECTION AGENCY – Galați, Brașov, Iași

Candidatul ideal:

Studii necesare: absolvent al învățământului superior în domeniul juridic.
Experiență:

- Vechime minimă în activitate/specialitate/domeniu: minim 1 an în instituții financiar-bancare /birouri executori judecatorești/instituții financiare/birouri de avocatură cu experiență în recuperarea creanțelor prin executare silită;

- Reglementări legale în domeniul dreptului civil, comercial, executare silită;

- Cunoștințe IT - MS Office;

- Limba engleză - nivel mediu;

- Deținere permis de conducere categoria B;

- Excelente abilități de comunicare și negociere;

- Foarte bune abilități de lucru în echipă;

- Persoană organizată, hotărâtă, dinamică, cu inițiativă și simț practic;

- Disponibilitate de a călători.

Asistent vânzări/Șef magazin - Gatta din Shopping City Galați : Mondorom Srl

 

Retail Relationship Manager : GARANTI BANK – Galați, București, Dată limită: 8 mai 2019

Candidatul ideal:

- Studii superioare economice sau tehnice;

- Minim 2 ani experiență într-un post similar în domeniul bancar;

- Bune cunoștințe de analiză de credit pe segmentul retail;

- Persoană sociabilă, prietenoasă, deschisă la munca în echipă;

- Persoană rezistentă la activitate în condiții de stress, competitivă, multilaterală;

- Excelente abilități de comunicare și relaționare;

- Seriozitate și corectitudine;

- Limba engleză - nivel avansat.

Operator sondaje de opinie : ISRA CENTER MARKETING RESEARCH

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați, Brăila (30 posturi)

Manager regional vânzări : UNIX Auto – Galați, Constanța, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Dată limită: 8 mai 2019

Manager zonal vânzări : UNIX Auto – Galați, Constanța, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Dată limită: 8 mai 2019

 

Șef Compartiment audit intern : Transurb – Galați

Înscrierea la concurs se face pe baza dosarului înregistrat la secretariatul societății până la data de 08.04.2019.

Cerințe:

- studii superioare tehnice/economice/juridice;

- vechime în specialitatea studiilor: minim 9 ani;

- certificat CAFR;

- competențe profesionale dobândite în domeniile: audit intern, managementul riscului, controlul intern și guvernanță, management, contabilitate, finanțe publice, tehnologia informației și drept;

- cunoștințe de utilizare a aplicatiei Microsoft Office (Word, Excel, Power Point);

- adeverință medicală eliberată de medicul de familie;

- cazier judiciar;

- declaratia privind respectarea art. 22/ Legea nr. 672/2002 republicată, referitoare la incompatibilitatile auditorului intern);

- două scrisori de recomandare din partea unor auditori interni sau specialiști în domeniu;

- lucrare scrisă în domeniul auditului public intern;

- capacitate de analiza și sinteză;

- aptitudini de comunicare și organizare;

- simț crescut al responsabilității.

Relationship Manager : CREDIT EUROPE BANK Romania – Galați, Termen limită de aplicare: 17 aprilie 2019

Candidatul ideal:

- Absolvent studii superioare;

- Minim 1 an experiență în domeniul financiar-bancar în vânzări;

- Disponibilitate pentru activitate de teren,

- Abilități de comunicare, relaționare și negociere,

- Abilități foarte bune de vânzare.

Analist Credite Corporate : Banca Transilvania – Brăila, București, Termen limită de aplicare: 25 aprilie 2019
Candidatul ideal:
- Studii superioare economice absolvite;
- Studiile postuniversitare În domeniul Financiar/Bancar;
- Obligatoriu, Experiență de minim 2 ani în domeniul analizei financiare a companiilor & experiență pe un post similar;
- Cunoștințe contabile peste medie;
- Foarte bună capacitate de analiză și sinteză a indicatorilor financiari;
- Bune abilități de organizare, planificare și comunicare.

Consilier turism : JACKOB TRAVEL & ROJU.ro – Galați

Dispecer, coordonator, manager, developer transport casa de expediție : NIOS DISTRIBUTION SRL - Brăila

Specialist servicii clienți – Banca Transilvania – Suceava, București

Agent vânzări directe - BT DirectIFN SA – Brăila, Focșani, Bacău, Piatra Neamț

Consilier debutant : Primaria Municipiului Galati

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:
- studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă.
Concursul se va organiza conform calendarului următor:
- 22 aprilie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
- 07 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
- data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Secretară: Birou Executor Judecătoresc Tudorie Stefan si Vasiliu Vicentiu – Galați, BEJA TUDORIE STEFAN & VASILIU VIOCENTIU angajează personal absolvent de preferat al Facultății de Drept sau în curs de absolvire pentru activități de secretariat, arhivat, îndosariat, fotocopiere documente, tehnoredactat, implementare date.

Responsabil de marketing : Quantum Construct SRL – Galați, Termen limită: 7 aprilie 2019

Candidatul ideal are:

- Studii superioare economice sau tehnice, specializările Comunicare, Relații Publice sau Marketing reprezentând un avantaj;

- Minim 2 ani de experienţă într-un departament de Marketing, de preferinţă în cadrul unei companii care activează în domeniul industrial;

- Cunoștințe de strategii de marketing, atât tradiţional, cât şi digital;

- Cunoștinţe de limba engleză la nivel avansat;

- Creativitate, ingeniozitate, flexibilitate în gândire;

- Atenție la detalii;

- Punctualitate și capacitatea de prioritizare și organizare.

Recepționer hotel : Hotel Kreta – Galați

Recepționer hotel : Hotel Alex – Galați

HR Generalist : Comdata Group Romania - Brăila

Asistent manager : Polaris M Holding SRL – Constanța

 

Formare profesională pentru începătorii în contabilitate : Grupul de firme Ecoman; Cerințe: Grupul de firme Ecoman, prin firma sa de contabilitate, audit și consultanță financiară, dorește să-și mărească echipa. În acest sens cei care doresc să facă parte din echipa noastră trebuie să fie absolvenți liceu economic profil contabilitate 2015-2018, studenți în curs sau absolvenți profil contabilitate sau master 2018

Economist – Departament Financiar : CHORUS M AND D SRL – Galați

Economist contabil : Dicor Land SRL – Brăila, Galați

Specialist Servicii Clienti : APT RESOURCES & SERVICES – Brăila

Asistent ING Office Dunarea Galati : ING Romania

Șef/Șef Adjunct de magazin : Pepco Retail – Măcin

 

Economist specialist 1A : Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, Galaţi

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- diplomă de licenţă în domeniul economic;

- minimum 6 ani şi 6 luni vechime în specialitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 05 aprilie 2019, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor;

- 07 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;

- 13 mai 2019, ora 09.00: proba interviu.

Funcții contractuale (18 posturi) : Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” – Galați, Data limită pentru depunerea dosarelor: 12 aprilie 2019, ora 14.00

Casier comercial : Carrefour – Galați

Casier : Dedeman – Galați

Asistent vânzări : Deichmann – Galați

 

Registrator medical debutant : Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila

Consultant business : UPC Romania – Galați

Casieră : ALTEX Romania – Galați

Consultant vânzări : ALTEX Romania – Galați

Manager de tură restaurant : PIZZA HUT – Galați

Back-office Agent Galati : WEBHELP ROMANIA – Galați

 

Revizor Gestiune : Palmex CM S.R.L. - Galați (5 posturi)

Candidatul ideal:

- studii medii/superioare economice,

- experiența ca revizor gestiuni reprezintă un avantaj,

- cunoștințe de contabilitate primară, cunoștințe în programul Senior reprezintă un avantaj,

- abilități de a lucra cu oamenii,

- capacitate de analiză și sinteză, rigurozitate și dinamism,

- cunoștințe pachet MS OFFICE (Excel în special),

- disponibilitate de a călători în teritoriul arondat (75 % din timp) - 5 puncte lucru.

Manager comunicare, marketing, HR, market place : ARPlus - Brăila, Suceava, Bacău, Piatra Neamț, Iași

Administrator credite (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank - Serviciul/Activitatea Credite - Sucursala Galați

Inspector (4 posturi) : Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Brăila

Funcții contractuale (6 posturi) : Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sf. Ioan”, din Galați

Bibliotecar I M , administrator patrimoniu II S (2 posturi) : Școala Gimnazială Iulia Hașdeu, Galați

Administrator financiar gradul I (S) – contabil șef : Liceul Tehnologic „Simion Mehedinţi” din Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- nivelul studiilor – studii superioare economice de lungă durată;

- vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – minimum 8 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 11 aprilie 2019, ora 10.00: proba scrisă;

- 15 aprilie 2019, ora 10.00: proba practică;

- 17 aprilie 2019, ora 10.00: proba interviu

Șef serviciu și consilier juridic (2 posturi) : Primăria Municipiul Tecuci, Județul Galați

 

Director executiv : Casa Județeană de Pensii Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 08 aprilie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;

- 19 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;

- data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Consilier superior : Primăria Municipiului Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință: științe administrative;

- vechime în specialitatea studiilor superioare necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 08 aprilie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;

- 18 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;

- data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Credit & Collection Team Leader Galați : Orange Romania

Educație și experiență:

- Studii universitare,

- Experiență de minim 12 luni în Customer Service și Coordonare Echipe este un plus.

Funcţii contractuale (33 posturi) : Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară

Area Sales Supervisor Galați – Brăila : Apemin Tușnad SA

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați

CS Emails Consultant - Call Center : Orange Romania – Galați

Virtual Assistant : CABINET AVOCATURĂ BRĂILA

Salariu: 1 - 2 €/oră

Condiții: se lucreaza de acasa folosind sistemele de monitorizare UPWORK.com

Responsabilități: promovarea online prin Google my Business si SEO

Asistent registrator principal II : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii universitare cu licență absolvite cu diplomă sau studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, specializarea drept;

- vechime în specialitate minimum 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 29 martie 2019, ora 14:00: termenul limită de depunere a dosarelor;

- 08 aprilie 2019, ora 09:30: proba scrisă;

- 12 aprilie 2019, ora 09:30: proba interviu.

Șef birou : Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologic „Buna Vestire”, Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- Studii superioare tehnice, economice, informatice;

- Vechimea în domeniu – minimum 3 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 26 martie 2019, ora 12.00: termenul limită de depunere a dosarelor la Serviciul Resurse Umane;

- 02 aprilie 2019, ora 09.00: proba scrisă;

- 08 aprilie 2019, ora 09.00: proba interviu.

Asistent Shop Manager : EuroGsm – Galaţi

Bibliotecar și paznic : Liceul Tehnologic „Dumitru Moţoc” din Galați

Director executiv : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galaţi, judeţul Galaţi

Referent de specialitate : Teatrul de Păpuşi „Gulliver” Galaţi

Partener clienți retail - Echipa Mobilă - Part Time : BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ – Galați, Termen limită: 13 martie 2019

Cerințe:

- Studii superioare de lungă durată (finalizate sau în curs de finalizare): de preferat economice, juridice sau tehnice

- Experiență minimă în lucrul cu clienții;

- Atitudine pozitivă, orientată spre soluții și rezultate;

- Abilități de comunicare și negociere;

- Cunoștințe operare PC.

- Ar fi de preferat să vorbești limba engleză la nivel mediu.

Partener clienți retail - full time - determinat : BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ - Brăila, Termen limită: 17 martie 2019

Area sales manager : Dalgeco Confecții Textile - Galați, Ploiești, Craiova (3 posturi)

ANALIST FINANCIAR : EASY CREDIT 4 ALL IFN – Galați, Bacău, Constanța, București, Baia Mare, Termen limită: 27 martie 2019

Specialist marketing : SC ROMERO IFN SRL – Galați

Digital Marketing Specialist : VIADA Romania – Bârlad, București

Gestionar : ANDRALEX TRADE - Galați

Front Desk Agent ( Reprezentant Comercial ) : APT RESOURCES & SERVICES SRL – Galați, Focșani, Bacău (5 posturi)

Agent rent a car : AUTONOM RENT A CAR – Galați

Specialist marketing : SC PRET FIX SRL - Galați

Corporate Relationship Manager : BRD - Groupe Société Générale - București, Brăila, Giurgiu

Referent superior : Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila

Financial analyst – Back Office : SC INTERNEBA SRL - Brăila

Consultant turism în Galați și Focșani : Eurolines Romania

Manager Magazin Barlad Str. Republicii Nr. 3 (f/m) : LIDL Romania - Bârlad

 

Economist II și inspector de specialitate II : Centrul Român Pentru Pregătirea și Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV – Galați, Termenul limită de depunere a dosarelor: 19 martie 2019, ora 16:00

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale pentru postul vacant de economist, grad II, sunt:

- studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul economic;

- vechime în muncă de minimum 6 luni;

- experiență în domeniul financiar/contabil, de minimum 6 luni.

Șef birou : Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Galaţi, Termenul limită de depunere a dosarelor: 12 martie 2019

 

Post vacant pentru absolvent de studii economice

Angajator: NAVROM

Nivel job: Masterand/Absolvent

Cerințe:

- Absolvent studii economice (de preferință, secția Contabilitate și Informatică de Gestiune);

- Experiență utilizare pachet Office;

- Atenție la detalii; Persoană comunicativă; Capacitate de analiză în evaluarea informațiilor; Gândire logică; Viteză de reacție.

Descrierea jobului:

- Evidența stocurilor, înregistrarea facturilor de cumpărări precum și prelucrarea tuturor operațiunilor de gestiune (intrări, ieșiri, transferuri);

- Verificarea stocurilor pe fiecare magazin în parte, identificarea și corectarea inadvertențelor;

Confirmări de solduri cu furnizorii și punctaje cu aceștia;

- Întocmește la termenele stabilite, verifică și reconciliază rapoarte și situatii, care se referă la documente, date și informații financiar/contabile de gestiune, legate de responsabilitățile postului;

Alte informații

Locația: str. Portului nr. 54;

Program de lucru: 8h/zi; L-V

Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.șiAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Auditor I : Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”, Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- nivelul studiilor – studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul economic;

- minimum 10 ani vechime în specialitatea studiilor absolvite;

- minimum 2 ani vechime în activitatea de audit public intern;

- curs/cursuri de perfecționare/ specializare în domeniul auditului public intern absolvit/e cu certificat;

- competențe profesionale dobândite în următoarele domenii: audit intern, managementul riscului, management, contabilitate, finanțe publice, tehnologia informației, drept.

 

Șef birou : Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”, Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- nivelul studiilor studii superioare de lungă durată în profil juridic;

- minimum 10 ani vechime în specialitatea studiilor;

- cunoștințe avansate de operare pe SICAP;

- cunoștințe avansate de operare pe calculator;

- curs expert achiziții publice;

- curs operare PC.

Secretar debutant (M) -1 post – 8h/zi : Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Direcția Generală Secretariat

Secretar I (S) -1 post – 8h/zi : Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Referent de specialitate : Banca Naţională a României – Brăila, Termen limită de aplicare: 8 martie 2019, inclusiv

Studii şi experienţă:

- studii superioare absolvite cu examen de licență în domeniul științelor economice;

- experiența în activități contabile constituie un avantaj;

- cunoştinţe generale de utilizare a pachetului Microsoft Office;

- cunoaşterea limbii engleze.

Competenţe comportamentale:

- orientare către performanţă;

- comunicare eficientă;

- cooperare;

- integritate organizațională;

- orientare către client.

Asistent Manager Magazin Braila Str. Calea Galati Nr. 346 (f/m) : LIDL Romania - Brăila

Asistent vânzări : H&M - Brăila

Arhivar : RCS & RDS - Brăila

 

Șef raion : Dedeman - Brăila

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiană : SC Comdata Service SRL – Galați (20 posturi)

Consilier asistent : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Consilier principal : Casa Judeţeană de Pensii Suceava

Retail Relationship Manager : GARANTI BANK – Galați, Expiră la data de 23 martie 2019

Candidatul ideal

- Studii superioare economice sau tehnice;

- Minim 2 ani experiență într-un post similar în domeniul bancar;

- Bune cunoștințe de analiză de credit pe segmentul retail;

- Persoană sociabilă, prietenoasă, deschisă la munca în echipă;

- Persoană rezistentă la activitate în condiții de stress, competitivă, multilaterală;

- Excelente abilități de comunicare și relaționare;

- Seriozitate și corectitudine;

- Limba engleză - nivel avansat.

Vânzătoare magazin Modlet (încălțăminte) : Modlet – Galați (3 posturi)

Director de vânzari : ELIT ROMANIA PIESE AUTO ORIGINALE SRL – Galați, Tulcea (2 posturi)

Referent Resurse Umane : SC CARRION EXPEDITION SRL – Galați

Cerințe:

- Curs de inspector Resurse Umane

- Sunt necesare studii superioare în domeniile: Drept, Economie, Psihologie/Sociologie sau în Științe Politice și Administrative

- Bune cunoștințe de operare a calculatorului, Word, Excel, Outlook, Internet.

Corporate Relationship Manager : BRD-Groupe Societe Generale – Arad, Brăila, București, Galați, Giurgiu, Anunțul expiră la data de 24 februarie 2019

Manager Relații Clienți Microîntreprinderi : Banca Comercială Română – Braila (normă întreagă, perioadă nedeterminată)

Cerinţe post

- studii superioare

- vechime in specialitate: min 2 ani, din care: in institutii financiar-bancare/in domeniul financiar/contabil – 1 an

Commercial Controlling Analyst : ArcelorMittal Galati SA – Galați

Back-office Agent Galati : WEBHELP ROMANIA – Galați

Supraveghetor săli spectacole (2 posturi) : Teatrul de Păpuşi „Gulliver” Galaţi

Consilier juridic definitiv, pe perioadă nedeterminată : REGIA NAŢIONALĂ A PĂDURILOR – ROMSILVA – Suceava; Anunțul expiră la data de 22 februarie 2019

Funcționar Administrativ (f/m) : Kaufland - Brăila

Candidatul ideal

- Persoană asertivă și demnă de încredere,

- Capacitate de organizare și orientare spre impliementare,

- Spirit antreprenorial și orientare spre rezultat,

- Gândire cost-beneficiu,

- Bune abilități de comunicare și de soluționare a problemelor.

Business Account Manager - Hunter - Partener Vodafone : Vodafone Romania - Brăila, Buzău, Focşani, Galaţi, Tulcea, Anunțul expiră la data de 14 martie 2019

Secretar al comunei : Primăria comunei Surdila Greci, judeţul Brăila

Administrator financiar I (S) : Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Grivița, Județul Galați

 

Manager persoană fizică : CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE AL SPITALULUI CLINIC DE OBSTETRICA GINECOLOGIE ,,BUNA VESTIRE,, GALAȚI, Data limită de depunere a dosarelor de concurs 13.03.2019, ora 12.00

Manager Adjunct Magazin (f/m) : Lidl - Brăila

Candidatul ideal:

- Să ai studii superioare finalizate,

- Să fii rezistent la stres, flexibil și organizat,

- Să fii amabil și orientat către clienți,

- Să fii implicat și responsabil în tot ceea ce faci și orientat către rezultate,

- Să îți placă să muncești în echipă,

- Experiența profesională în domeniul comercial reprezintă un avantaj.

Consultant vanzari : DEDEMAN - Galati

Dispecer monitorizare : DEDEMAN – Brăila

 

Economist – contabilitate : ArcelorMittal Galați SA – Galați; Dată limită pentru depunerea dosarelor: 12 martie 2019

Candidatul ideal:

- Cunoștințe avansate în contabilitate;

- Cunoștințe de impozite și legislație fiscală;

- Capacitate de analiză și sinteză, de respectare a termenelor limită;

- Cunoștințe solide operare calculator: Excel, Power Point;

- Cunoștințe de operare în SAP – constituie un avantaj;

- Abilități de comunicare și relaționare;

- Limba engleză – măcar nivel mediu.

Account Manager : ArcelorMittal București; Dată limită pentru depunerea dosarelor: 22 februarie 2019

Candidatul ideal:

- Absolvent studii superioare tehnice / economice;

- Cunoștințe de limba engleză la nivel avansat;

- Cunoștințe MS Office (Excel, Word, Power Point);

- Mobilitate 70% (carnet de conducere);

- Integritate;

- Perseverență;

- Atitudine pozitivă;

- Orientare către rezultate și monitorizarea rezultatelor proprii vis-a-vis de standardele organizaționale;

- Abilitatea de a face legături de cauzalitate, de a lucra cu date și fapte complexe, transformându-le în acțiuni și decizii bine fundamentate;

- Capacitate de a găsi soluții pentru problemele întâlnite și de punere în practică a pașilor necesari;

- Comunicare eficientă, abilitatea de a fi convingător folosind observații bazate pe date, fapte și logică;

- Capacitate de a se integra și a colabora în cadrul echipei, de a răspunde rapid și eficient la cerințe venite din interiorul sau exteriorul departamentului;

- Atitudine proactivă, initiativă;

- Simț comercial.

Asistent registrator (2 posturi) : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi; Dată limită pentru depunerea dosarelor: 22 februarie 2019, ora 14.00

Cerinţe specifice postului de asistent registrator principal grad I:

- studii de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă – specializarea drept;

- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: 3 ani şi 6 luni.

Cerinţe specifice postului de asistent registrator, treapta I:

- studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat;

- vechime în muncă 3 ani şi 6 luni;

- cunoştinţe medii PC (Word, Excel, Internet).

Joburi la Lidl Discount S.R.L. - la nivel național

 

Referent IA : Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila

HUDSON WEIR recruits law graduates

Job description:

- the role will involve assisting the managers or partners with placing companies into administration or insolvent liquidation. During your training you will partakes in tasks such as drafting reports and proposals, interviewing directors, undertaking investigations into companies and individuals, preparing conduct reports communicating with creditors and debtors, preparation of both annual and final reports to interested parties (including making distributions where appropriate) and ensuring compliance with the relevant legislation and best practice; 
- highly qualified 8 months to 1 year training in London where everything will be taught; 
- accommodation and transport to and from London and within London arranged and paid by the company;

- after training work back from central Cluj Napoca; 
– salary – 3300 RON Net; 
– raise of 10% p.a. and 20% (one off) once JIEB qualified.

JGV & ASOCIAŢII recrutează avocat coordonator departament litigii; Anunțul expiră la data de 22 februarie 2019 este valabil pentru municipiile în care societatea are birouri. JGV & ASOCIAŢII este specializată în dreptul asigurărilor, fiind cotată ca cea mai activă societate în domeniu, şi pe lângă sediul central din Bucureşti, are deschise şase birouri teritoriale în Timişoara, Craiova, Cluj, Galaţi, Iaşi şi Bacău.

Candidatul ideal:

- experienţă în management (inclusiv echipe mai mari de 10 avocaţi) şi a proiectelor complexe în special pe litigii;

– experienţă în domeniul asigurărilor şi financiar-bancar nu este obligatorie dar poate constitui un avantaj;

– minim 10 ani vechime;

– să deţină cunoştinţe temeinice de drept civil, răspunderea civilă delictuală, procedură civilă, procedură penală;

– să deţină permis de conducere cat. B şi să aibă disponibilitate la deplasări;

– să demonstreze excelente abilităţi de comunicare, spirit de echipă şi capacitate mare de integrare într-un colectiv nou, precum şi să manifeste dorinţă şi capacitatea de a lucra într-un domeniu multi-disciplinar;

– să dea dovadă de abilităţi de redactare coerentă a argumentelor juridice invocate şi de susţinere a acestora şi de capacitate superioară de concentrare şi orientare către obiective şi sarcini;

– să fie perseverent, responsabil şi integru.

Responsabilități:

supervizează redactarea actelor necesare asistării clienţilor în faţa instanţelor precum cereri, întâmpinări, cereri de intervenţie, etc;

– coordonează o echipă de minim 10 avocaţi inclusiv personal auxiliar;

– se asigură de îndeplinirea sarcinilor în termenele impuse;

– reprezintă clienţii societăţii (dosarele complexe) în instanţă (judecătorie, tribunal, curte de apel, secţiile civile şi penale).

 

Partener Clienți Retail - Echipa Comercial ă Mobil ă - BCR Galați

Consultant financiar : Raiffeisen Bank – Brăila

Manager Magazin Braila (f/m) : LIDL Romania

Agent vânzări în sistem livrare direct : British American Tobacco (Romania) Trading SRL - Brăila

 

Administrator financiar I S – contabil : Grădiniţa cu Program Prelungit „Tedi“, Galaţi 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- nivelul studiilor – studii universitare economice de licență absolvite cu diplomă;

- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minimum 5 ani.

Consultant financiar : Raiffeisen Bank – Bacău, Brăila, Buzău

Public Relations Coordinator : Damen – Galați

Profile

- Minimum 5 years experience in communication and public relations;

- Bachelor’s degree – preferably Communication, Journalism;

- Good knowledge of the publicity market, marketing and public relations;

- Social-media skills;

- Experience in a communications and pr agency is an advantage;

- Experience in coordinating and coaching direct reports;

- Knowledge of communication principles, terms, strategies, technics;

- Advanced knowledge of English – speaking, reading and writing;

- Romanian language – native speaker;

- Pc operating skills (MS Office – Word, Excel, Outlook);

- Good planner and organiser;

- Adaptability to changing work environment;

- Ability to work with minimum supervision;

- Flexible person, sociable, good observation skills.

 

Șef birou : Primăria comunei Piscu, judeţul Galaţi

Personal hotelier : SC Delta Aurora SA, Disponibil pe perioada 15 mai – 30 septembrie

Casier (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank - Agenția Tecuci, Sucursala Galați

Cerințe minime de ocupare a postului

- Studii medii;

- Vârstă minimă 21 de ani;

- Experiență în activitatea de casierie constituie un avantaj;

- Foarte bune abilități de comunicare și relaționare;

- Abilități foarte bune de organizare, atenție la detalii, corectitudine;

- Responsabilitate, integritate, confidențialitate;

- Cunoașterea legislației bancare;

- Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională și/sau cursuri de specialitate, urmate în țară sau în străinătate, constituie avantaje;

- Cunoștințe de utilizare a calculatorului (Excel și Word, cel puțin).

Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 12 februarie 2019.

 

Șef relații clienți : Carrefour - Galați

Casier comercial : Carrefour - Galați

Magazinele H&M : Asistent vânzări part-time : H&M Hennes and Mauritz SRL - Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj‑Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu‑Valcea, Satu‑Mare, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Timisoara, Tirgu‑Mures, Tulcea 23 posturi

Inspector superior : Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi, Termenul limită de depunere a dosarelor: 19 februarie 2019

Consilier superior : Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila, Termenul limită de depunere a dosarelor: 19 februarie 2019

SOUS CHEF Hotel 4* în Delta Dunării : Green Village Resort – Galați, Brăila, București, Constanța, Iași, Termenul limită de depunere a dosarelor: 03 martie 2019

Recepționer Hotel 4* în Delta Dunării : Green Village Resort – Brașov, București, Constanța, Galați, Ploiești, Termenul limită de depunere a dosarelor: 03 martie 2019

 

Concurs Expert Tehnic Extern UNIT 4 RMPD, Dată limită de depunere a dosarelor: 05 februarie 2019, ora 16:00

Anunț de selecție de Experți SPO Externi în echipa de implementare din cadrul proiectului INTESPO - Înregistrarea Tinerilor în Evidențele Serviciului Public de OcupareDată limită de depunere a dosarelor: 05 februarie 2019, ora 12:00

Funcționar administrativ : Myosotis - Galați

Inspector : Primaria Comunei Cavadinesti, Galați

Secretar I : Liceul Tehnologic „Radu Negru” din Galaţi

Retention&Loyalty Team Leader - Call center : Orange Romania – Galati

PC Operator : Damen - Galați

Casier(ă) : Selgros – Galați

Events & PR Specialist : qpas – Galați

- Absolvent de studii superioare în Marketing sau Relații Publice;

- Experiență în marketing, organizare de evenimente sau PR de minim 2 ani;

- Cunoștințe avansate de limba engleză;

- Cunoștințe avansate ale pachetului Microsoft Office;

- Abilități de comunicare, negociere, planificare strategică, organizare și atenția sporită la detalii;

- Creativitate și proactivitate;

- Comunicare pozitivă și asertivă în discuții cu interlocutori diferiți;

- Ambiție și curiozitatea de a învăța lucruri noi într-un mediu de lucru dinamic și complex;

- Atitudine pozitivă și orientată spre găsirea de soluții creative în situații variate;

- Asumarea responsabilității pentru sarcinile alocate și rezultatele obținute.

 

Asistent registrator principal : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi, judeţul Galaţi

Polițist local debutant : Primăria Comunei Vânători, Județul Galați

Secretar IS : Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Inspector specialitate I : Instituția Prefectului – Județul Galați

Șef depozit (manuale școlare) : Inspectoratul Școlar Județean Galați

Posturi vacante în Poliția Română

Expert (administrator) : Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați

Consilier juridic (2 posturi) : Consiliul Județean Galați

Bibliotecar : Liceul cu Program Sportiv din Galaţi

Șef serviciu : Primăria Oraşului Târgu Bujor

Secretar III M cu 0,50 normă și laborant I M cu 0,50 normă : Şcoala Gimnazială Nr. 17 din Galaţi

Consilier (3 posturi) : Instituţia Prefectului – Judeţul Brăila

Inspector asistent : Primăria Municipiului Brăila

Şef serviciu II : Primăria Municipiului Brăila

 

Economist : Palmex CM S.R.L. - Galați (2 posturi)

Referent facturare : Palmex CM S.R.L. - Galați

Agenți vânzări directe (salariu fix + bonusuri) : ALPHA BANK ROMANIA – Galați, Brăila, București, Ploiești, Pitești

Specialist servicii clienți : BANCA TRANSILVANIA – Galați, Focșani, Brașov, București, Reghin

Consilier juridic asistent : Instituţia Prefectului – Judeţul Brăila

Șef birou II : Serviciul de Utilitate Publică de Administrare şi Gospodărire Locală Brăila

Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul”: Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Galați

Consultant turism în Galați și Focșani : TUI Travel Center – Galați, Tecuci, Focșani, Adjud (3 posturi)

Operator PC - Galați - Divizia Philip Morris : SC INTERBRANDS M&D S.R.L. - Galați

 

Consultant bancar - LIBRA BANK, Sucursala Galați

Asistent manager/substitute store manager : Praktiker Romania – Galați

Asistent vânzări : H&M - Galați

Manager Relații cu Clienții Agribusiness : LIBRA INTERNET BANK SA - Galați

Ofițer back-up (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank - Sucursala Galați (locație: Agenția Târgu Bujor), Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 5 iunie 2018.

Referent debutant : Primăria Comunei Pechea, Galați

Vânzător Galati Str. Oltului Nr. 3 (f/m) : Lidl Discount S.R.L. - Galați

Specialist servicii clienți : BANCA TRANSILVANIA – Brașov, Galați, București, Focșani, Reghin

Business Sales Representative – Orange : TeleSys – Galați, Brăila, Bacău, Iași, Suceava (5 posturi)

Reprezentanți vânzări soft contabilitate institutii bugetare: hrClinic - orice oraș (8 posturi)

Director magazin : Takko Fashion International SRL – Alexandria, Dorohoi, Focșani, Piatra Neamț

Manager magazin Bârlad (f/m) : Lidl Discount S.R.L.

Consilier juridic definitiv : REGIA NAŢIONALĂ A PĂDURILOR – ROMSILVA - Suceava

Junior Tax Consultant : EY Romania – București (4 posturi)

Internal Auditor : BRD-Groupe Societe Generale - București

Consilier juridic (redactare/implementare contracte bancare) : BRD-Groupe Societe Generale - București

Ziarul BURSA angajează redactor - București

 

 

Administrator Operațiuni Curente : BRD Group Societe Generale - orice oraș

Store manager - Galați : LC Waikiki Retail Ro SRL – Galați

Store manager : LC Waikiki Retail Ro SRL – Brăila, Termen limită: 20 ianuarie 2019

Referent specialitate : Primăria Municipiului Brăila

Financial Controller_Tulcea : Adecco Resurse Umane - Brăila, Constanța, Galați, Tulcea

Consilier clienti Vodafone : WEBHELP ROMANIA - Galați (15 posturi)

Back-office Agent Galați : WEBHELP ROMANIA – Galați

Business Developer : Coca-Cola HBC Romania – orice oraș

 

Partener Clienti Retail - Echipa Mobila - Part Time : BANCA COMERCIALA ROMANA - Galati

Manager Achizitii/Vanzari : Lacon Electronic SRL – Galați

Corporate Relationship Manager : BRD-Groupe Societe Generale – Arad, Brăila, București, Galați, Giurgiu

Global Traffic Coordinator : Computer Generated Solutions Romania SRL - Galați (20 posturi)

Asistent registrator (2 posturi) : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi, judeţul Galaţi, Data limită pentru depunerea dosarelor: 15 ianuarie 2019

Consilier, grad profesional principal : Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Tecuci, judeţul Galați, Data limită pentru depunerea dosarelor: 15 ianuarie 2019

Șef vânzări - Zona Brăila/Galați : Lidl Discount S.R.L. - Galați, Brăila

 

Director executiv adjunct : Consiliul Județean Galați, Termen limită de depunere a dosarelor: 09 ianuarie 2019

Inspector asistent (2 posturi) : Primăria Municipiului Brăila, Termen limită de depunere a dosarelor: 09 ianuarie 2019

Șef serviciu II : Primăria Municipiului Brăila, Termen limită de depunere a dosarelor: 09 ianuarie 2019

Inspector asistent (2 posturi) : Primăria Municipiului Brăila, Termen limită de depunere a dosarelor: 09 ianuarie 2019

Șef serviciu II : Primăria Municipiului Brăila, Termen limită de depunere a dosarelor: 09 ianuarie 2019

Economist II : Unitatea Militară 01551 Galaţi, Termen limită de depunere a dosarelor:18 ianuarie 2019, ora 16.00

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii superioare/calificare (prin cursuri), în domeniul financiar-contabil;

- foaia matricolă din care să reiasă disciplinele de specialitate studiate;

- nivelul de acces al funcţiei la informaţii clasificate este secret de serviciu, în acest sens este necesar acordul scris al persoanei care doreşte să candideze, privind efectuarea verificărilor în vederea obţinerii autorizaţiei de acces la informaţii clasificate sau a certificatului de securitate, în condiţiile în care concurentul este declarat „admis” la concurs;

- se solicită vechime de muncă în domeniu, minim 6 luni;

- abilităţi de relaţionare-comunicare cu întreg personalul structurii;

- cunoştinţe de operare pe calculator – Microsoft Office – nivel ridicat;

- abilităţi pentru munca în echipă;

- rapiditate în executarea activităţilor, punctualitate, meticulozitate şi responsabilitate.

Consilier superior : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați, Termen limită de depunere a dosarelor:15 ianuarie 2019

Inspector specialitate I : Primăria Municipiului Brăila, Termen limită de depunere a dosarelor: 14 ianuarie 2019

Administrator I : Clubul Sportiv Municipal Brăila, Termen limită de depunere a dosarelor: 21 ianuarie 2019, ora 16:30 (vineri ora 14:00):

Consultant turism în Galați și Focșani : Eurolines România - Galați

Inspector prețuri (f/m) : Kaufland - Galați

Gestionar depozit (normă întreagă, perioadă nedeterminată) : ARABESQUE – Galați

 

 

Senior Auditor in Malta : FinTask

Presales Consultant : Vodafone – Galați

Analist Credite : SC SELIR SRL- Galați

Profilul candidatului ideal:

- studii superioare economice, profil Finanțe – Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune,

- cunoștințe operare PC, navigare internet, poștă electronică,

- cunoștințe pachet Office: Word, Excel, Outlook.

Constituie avantaj:

- master în studii superioare economice, profil Finanțe – Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune,

- cunoașterea limbii italiene,

- experiența în activitatea de creditare bancară.

Auditor superior : Consiliul Judeţean Brăila , Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 07 ianuarie 2019

Condiţiile specifice de ocupare a postului:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din domeniul ştiinţelor: economice, juridice sau administrative;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Ofițer cont (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank - Agenția nr. 1 Tecuci, Sucursala Galați , Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 08 ianuarie 2019

Cerințe minime de ocupare a postului:

- Studii superioare sau studii medii;

- Vârsta minimă 21 de ani;

- Experiența în activitatea bancară constituie un avantaj;

- Capacitate de planificare, prioritizare a sarcinilor, de organizare și rezolvare a problemelor;

- Foarte bune abilități de comunicare și relaționare;

- Abilități de vânzare și prezentare;

- Responsabilitate, integritate și confidențialitate;

- Cunoașterea legislației bancare;

- Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională sau/și cursuri de specialitate, urmate în țară sau în străinătate, constituie avantaje;

- Cunoștințe de utilizare a calculatorului (Excel și Word, cel putin).

Ofițer servicii client (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank, Agenția Măstăcani, Sucursala Galați

Bibliotecar debutant (2 posturi) : Primăria Municipiului Bârlad (studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.)

 

Economist contabil : SC TRIVAS GRUP SRL - Brăila

Economist I specialist, IA : Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” - Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- economist specialist, IA la Biroul Contractări, Aprovizionare;

- diplomă de licenţă în domeniul economic;

- minimum 6 ani şi 6 luni vechime în specialitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 20 decembrie 2018, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor;

- 14 ianuarie 2019, ora 09.00: proba scrisă;

- 18 ianuarie 2019, ora 09.00: proba interviu.

Gestionar : PANSIPROD DISTRIBUTIE SRL – Galați

Candidatul ideal:

- Experiență minim 1 an ca gestionar,

- Cunoașterea legislației în vigoare privind gestiunea,

- Cunoștințe contabilitate primară,

- Bune cunoștințe de operare calculator (excel),

- Capacitate de analiză și sinteză, emitere diferite rapoarte,

- Atenție crescută la detalii, corectitudine, seriozitate,

- Permis auto categoria B - constituie avantaj.

Social media specialist : ANTENA TV GROUP S.A – București , Dată limită: 21 decembrie 2018

Candidatul ideal:

- absolvent studii superioare;

- experiență profesională în domeniu;

- cunoașterea platformelor de social media (Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Google+);

- cunoașterea publicul țintă și adoptarea tonului potrivit, în comunicarea către acesta;

- capacitate foarte bună de comunicare și relaționare;

- persoană energică și spontană, îndreptată către găsirea de soluții;

- cunoștințe foarte bune de limba romană;

- cunoștințe bune de limba engleză.

 

Specialist clienți microîntreprinderi ING Office Galați : ING BANK ROMANIA – Galați

Operator PC - Galați - Divizia Philip Morris : SC INTERBRANDS M&D S.R.L.

Administrator Operatiuni Curente-BRD Group Societe Generale : BRD-Groupe Societe Generale - orice oraș

Specialist Servicii Clienti : BANCA TRANSILVANIA – Bârlad, Vaslui

Retail-Sucursala Bârlad (relocare și din Focșani, Tecuci, Bacău,Galați, Iași) : UniCredit Bank

Specialist Contabilitate - LIDL Romania - Sediul Regional Roman (f/m)

Șef serviciu : Serviciul de Utilitate Publică de Administrare şi Gospodărire Locală Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii superioare de lungă durată, licenţa în domeniul ştiinţelor economice, absolvite cu diplomă de licenţă;

- vechime în specialitatea studiilor absolvite minimum 5 ani;

- vechime în funcţii de conducere minimum 2 ani;

- rezistenţă la stres şi activitate îndelungată;

- cunoştinţe operare PC – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 03 ianuarie 2019, ora 16.30: data limită pentru depunerea dosarelor.

- 10 ianuarie 2019, ora 12.00: proba scrisă;

- 16 ianuarie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Secretar şef : Şcoala Gimnazială „Dan Barbilian”, Galaţi ,

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- nivelul studiilor: superioare juridice;

- vechime în muncă 3 ani;

- cunoştinţe accesare a platformelor Online (eventual REVISAL, EDUSAL).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 08 ianuarie 2019, ora 09.00, proba scrisă;

- 08 ianuarie 2019, ora 13.00, proba interviu.

 

Inspector debutant : Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respective studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită.

Referent II cu studii M : UNITATEA MILITARĂ 02489 (Spitalul Militar de Urgență „Dr. Aristide Serfioti”) GALAŢI; DL: 21 decembrie 2018, ora 15.00 

 Şef serviciu, conducător auto : Spitalul Municipal „Anton Cincu“, Tecuci; DL: 08 ianuarie 2019, ora 12.00

• 1 post şef serviciu Tehnic Administrativ (jurist IA) – diplomă de licenţă în specialitate juridică. 6,6 ani vechime în specialitatea studiilor; 
• 1 post conducător auto – studii M/G; permis de conducere categoriile B şi C; 
• 1 post zidar/zugrav – studii M/G.

Trade Marketing Representative : Imperial Tobacco Distribution Romania - Galaţi

Dispecer monitorizare : DEDEMAN – Brăila

Content writer Engleză : Angajator confidenţial – Remote, Bucureşti

 

Asistent registrator principal II (4 posturi) : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi, Serviciul Cadastru - Biroul de înregistrare sistematică

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii de specialitate – studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă – specializarea drept;

- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minimum 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 19 decembrie 2018, termenul limită pentru depunerea dosarelor;

- 07 ianuarie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;

- 10 ianuarie 2019, ora 10.00 – interviul.

Consilier debutant (3 posturi) : Primăria Municipiul Tecuci, Județul Galați

Recepţionist : MedLife SA - Galaţi

Șef vânzări : LIDL Romania – Galaţi, Brăila

Administrator financiar, îngrijitor (4 posturi) : Grădiniţa cu Program Prelungit „Arlechino“ Galați

Risk Management Executive : Unilever

Şef agenţie : ALPHA BANK ROMANIA - Bucureşti (2 posturi)

Consilier Juridic Senior : Raiffeisen Bank - Bucureşti

Asistent Shop Manager : EuroGsm – Galaţi, Bucureşti

Consilier debutant : Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: 0 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 17 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;

- data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Inspector superior : Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Brăila

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;

- vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 17 decembrie 2018, ora 11:00 - proba scrisă;

- data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Manager relatii externe : GRANDE GLORIA S.R.L. - Galaţi

Şef serviciu : Direcția Regională de Statistică Brăila

Inspector debutant : Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi

Jr. Brand Manager: Mediafax Group – Bucureşti

Ingest sistem ştiri : Digi | RCS & RDS - Bucureşti

Asistent relatii clienti si colectare debite - call center : ORANGE ROMANIA – Galaţi (2 posturi), Brăila, Termen limită 5 decembrie 2018

Agent de turism : CONCEM TOUR SRL – Galați, Termen limită 5 decembrie 2018

Consilier turism : JACKOB TRAVEL – Galați (2 posturi), Termen limită 5 decembrie 2018

Ofiter de Cont Selgros Galati : Raiffeisen Bank – Galaţi, Termen limită 7 decembrie 2018

Data Entry Operators : S.C. SELIR. S.R.L. - Galaţi (2 posturi), Termen limită 12 decembrie 2018

Chief Accountant_Tulcea : Adecco Resurse Umane – Galaţi, Brăila, Tulcea, Constanţa, Termen limită 13 decembrie 2018

Area Sales manager : Dalgeco Confectii Textile - Galaţi, Ploieşti, Craiova (3 posturi), Termen limită 13 decembrie 2018

Casier : Pepco Retail SRL – Galaţi, Termen limită 16 decembrie 2018

Consilier Financiar-Bancar : LIBRA INTERNET BANK SA - Sucursala Galaţi, Termen limită 19 decembrie 2018

Arhivar : SC Myosotis SRL – Galaţi, Termen limită 20 decembrie 2018

Ofiţer Clienţi Retail ING Office Galaţi Duăarea : ING BANK ROMANIA – Galaţi, Termen limită 20 decembrie 2018

Analist credite : S.C. SELIR. S.R.L. - Galaţi, Brăila (4 posturi), Termen limită 20 decembrie 2018

Operator Call Center : S.C. SELIR. S.R.L. - Galaţi (10 posturi), Termen limită 23 decembrie 2018

Operator Call Center : S.C. SELIR. S.R.L. - Brăila (10 posturi), Termen limită 23 decembrie 2018

Director magazin : DEICHMANN COMERCIALIZARE INCALTAMINTE S.R.L - Brăila, Craiova, Târgovişte, Drobeta - Turnu-Severin, Miercurea- Ciuc, Călăraşi (5 posturi), Termen limită 27 decembrie 2018

Specialist Servicii Clienţi : Banca Transilvania - Galaţi, Suceava, Năvodari, Craiova, Termen limită 27 decembrie 2018

CONTABIL/A Brăila - Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator

Economist : APAN SRL – Brăila, Termen limită 28 decembrie 2018

Administrator CasaStavros, 2 Mai : CasaStavros

FRONT OFFICE STAFF / RELATIONSHIP MANAGER RETAIL / IMM : ALPHA BANK ROMANIA, Termen limită 01 decembrie 2018

Gestionar depozit : ARABESQUE – Galați

Consultant Vânzări Orange : EuroGsm – Galaţi

Registrator medical (2 posturi) : Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”, cu sediul în Brăila

Banking specialist - Front office : FIRST BANK – Galaţi, Bucureşti, Timişoara

Marketing manager : qpas – Brăila, Galaţi

Agent call-center : MedLife SA – Galaţi, Bucureşti

Copywriter : BITTERSTRAWBERRY SERVICES

Redactor online Gandul.info (Bucureşti)

Cerinţe:

- Experienţă de redactor online minim 1 an, 
- Operare PC la nivel avansat, 
- Cunoştinţe limba engleză la nivel avansat, 
- Cunoaşterea mediului politic/social/entertainment/life&style, 
- Experienţă în social media.

Responsabilităţi:

- Realizează şi redactează articolele/ştirile/interviurile în conformitate cu politica editorială a site-ului gandul.info, acoperind domeniul/secţiunea care îi este repartizată,

- Se documentează permanent şi găseşte surse de informare cu privire la evenimentele în desfăşurare sau cele viitoare,

- Monitorizează subiectele de top, de larg interes.

 

Redactor online Mediafax.ro (Bucureşti)

Cerinţe:

- Experienţă de redactor online minim 1 an, 
- Operare PC la nivel avansat, 
- Cunoştinţe limba engleză la nivel avansat, 
- Cunoaşterea mediului politic/social/entertainment/life&style, 
- Experienţă în social media, 
- Absolvent studii superioare.

Responsabilităţi:

- Realizează şi redactează articolele/ştirile/interviurile în conformitate cu politica editorială a publicaţiei/site-ului, acoperind domeniul/secţiunea care îi este repartizată, 
- Se documentează permanent şi găseşte surse de informare cu privire la evenimentele în desfăşurare sau cele viitoare, 
- Monitorizează subiectele de top, de larg interes.

 

Contabil : Școala Gimnazială Nr. 7 Galaţi

Receptioner/a/ Secretara : Digi | RCS & RDS – Galați

Shop assistant TOP-SHOP : Studio Moderna – Galați

Shop Manager Galați : EuroGsm

Contabil şef : Serviciul de Asistenţă Medicală al Municipiului Galaţi

Administrator financiar I S și administrator financiar IS (2 posturi) : Universitatea „Dunărea de Jos“ din Galaţi

Inspector superior : Primăria Municipiului Galaţi

Inspector asistent : Primaria Comunei Cavadineşti, Judeţul Galaţi

Consilier juridic : Consiliul Județean Galați

Expert achiziții : VasedilLucy Construct SRL – Tecuci

CS Emails Consultant - Call Center Galati - Orange Romania

Credit & Collection Analyst - Call Center Galati : Orange

Funcții contractuale : Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi

Referent III și referent S debutant : Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Buna Vestire” din Galaţi

Registrator medical (2 posturi) : Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan“, Galați

Referent debutant : Primăria Comunei Frumuşiţa, Galaţi

Lucrator productie publicitara : DEM MEDIA - Galaţi

Promoter Agribusiness – Buzau-Braila : Talent Stream

Consilier superior : Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a județului Suceava

 

Ofiţer cont (perioada determinată 1 an) – CEC Bank - Agenţia Lieşti, Sucursala Galaţi, Candidaţii interesaţi de această oportunitate şi care satisfac cerinţele de mai sus, pot transmite CV-ul însoţit de scrisoare de intenţie la Sucursala CEC Bank din Galaţi, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 20 noiembrie 2018.

Economist : Vega Hotel - Galaţi

BUSINESS CENTER RELATIONSHIP MANAGER : FIRST BANK – Galaţi, Braşov, Bucureşti

Dispecer monitorizare : DEDEMAN - Brăila

 

Anunţ de angajare: Grup de firme de servicii financiare angajează consilier juridic. CV-urile pot fi trimise pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Informaţii suplimentare puteţi obţine la tel. 0747.049.901

 

Relationship Manager Individuals : UniCredit Bank – Galaţi

Cerinţe:

- Studii universitare (de preferat studii economice);

- Cel puţin 2 ani experienţă în sistemul bancar - vânzare retail;

- Experienţă în vânzări şi marketing;

- Abilităţi de negociere;

- Cunoştinţe despre normele bancare, comerciale şi de drept civil;

- Cunoaşterea mediului economic şi de marketing;

- Cunoştinţe de limba engleză;

- Gestionează relaţia cu clienţii persoane fizice în vederea identificării nevoilor financiare specifice, propune şi implementează produse financiare, tranzacţii.

 

Ofițer cont (perioadă determinată) : CEC Bank – Galați; Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 8 noiembrie 2018. 

 

Anunț de angajare: Alătură-te echipei OTP ADVISORS

Suntem o companie formată dintr-o echipă tânără cu o experiență bogată în domeniul vânzărilor.

Îți cerem să fii o persoană:

• activă, disciplinată, cu abilități de negociere;

• organizată, analitică, dinamică, atentă la detalii;

• cu inițiativă și spirit de lucru în echipă;

• care tratează clienții cu seriozitate și promptitudine;

• care are cunoștințe de operare calculator: MS Office, Windows.

Oferim:

• Pachet salarial ce stimulează performanța;

• Training și cursuri de specialitate;

• Posibilitate de dezvoltare profesională;

• Un job unde singur îți faci programul de lucru.

Așteptăm CV-ul tău pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau contact telefonic la numărul de telefon: 0752 383 578.

 

Analist financiar : SC Myosotis SRL – Galaţi (2 posturi)

Accountant : Martens - Brăila, Galaţi

Economist - Palmex CM S.R.L. - Galaţi (2 posturi)

Director economic : S.C. PROMEX SA - Brăila

Administrator Operatiuni Curente-BRD Group Societe Generale - Orice oraş

Contabil HORECA : Bella Italia Romania – Brăila

CONTABIL punct de lucru Tichilesti (BR) : SC RODBUN GRUP SRL - Brăila

Direct Sales Representative : OTP Advisors – Galati

Direct Sales Representative : OTP Advisors - Brăila

Sales Assistant : PULL AND BEAR – Galaţi

Sales Assistant : PULL AND BEAR – Brăila

Sales Assistant : STRADIVARIUS – Galaţi

Sales Assistant : STRADIVARIUS – Brăila

 

Auditor principal (examen de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut) : Consiliul Județean Galați

Administrator patrimoniu II (M) : Universitatea „Dunărea de Jos“ din Galaţi

Statistician : Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Buna Vestire” din Galaţi

Administrator financiar I : Liceul Tehnologic de Marină Galaţi

Junior Recruiter : Computer Generated Solutions Romania - Galaţi

Ofiţer relaţii cu clienţii (perioadă determinată 1 an) : CEC Bank - Agenţia nr. 5 Ţiglina II, Galaţi; Candidaţii interesaţi de această oportunitate şi care satisfac cerinţele de mai sus, pot transmite CV-ul însoţit de scrisoare de intenţie la Sucursala CEC Bank din Galaţi, pe adresa: Galaţi, Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 5 noiembrie 2018

Account Manager : ArcelorMittal Galaţi

Șef magazin : DEICHMANN COMERCIALIZARE INCALTAMINTE S.R.L - Brăila, Craiova, Târgovişte, Drobeta - Turnu-Severin, Sebeş (5 posturi)

Consilier superior : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă – ştiinţe juridice;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Consilier superior : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă – ştiinţe economice, specializarea – contabilitate şi informatică de gestiune;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Ofiţer cont (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank - Agenţia Făurei, Sucursala Brăila

Senior contabil - Galaţi

Cerinţe:

- experiență minim 5 ani într-o poziție de financiar-contabil, supervizare contabilă şi/sau coordonare departament financiar contabil;

- studii superioare economice;

- cunoştinţe solide ale legislației şi procedurilor financiar- contabile;

- experienţă în managementul financiar (raportare, trezorerie, analiză, planificare, investiţii);

- calificare profesională în domeniul contabilitate-audit locală (expert contabil - membru CECCAR, auditor financiar – membru CAFR) sau internaţionala (ACCA, ACA, CIMA);

- cunoştinţe în utilizarea Microsoft Office ( în special Excel);

- capacitate de lucru în echipă şi individual;

- persoană ordonată şi organizată.

Consilier superior (5 posturi) : Primăria Municipiul Tecuci, Județul Galați

Consilier debutant : Direcţia de Asistenţă Socială, cu sediul în Tecuci

CS Junior Convergence Support Executive-Call Center Galaţi : Orange Romania – Galaţi, Brăila

Director şi Director Adjunct Magazin Însurăţei : Pepco Retail SRL - Brăila

Business Sales Representative - Partener Orange : Impact Business Solutions - Partener Orange Romania - Galaţi, Iaşi, Bacău, Craiova, Piteşti

 

Auditor superior (examen de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut) : Consiliul Județean Brăila

Inspector, clasa I, grad principal : Primăria Municipiului Galaţi

Consilier, clasa I, grad asistent : Primăria Municipiului Galaţi

Consilier, clasa I, grad debutant : Primăria Municipiului Galaţi

Administrator patrimoniu IM (2 posturi) : Universitatea „Dunărea de Jos“ din Galaţi

Consultant vânzări : SC STAER INTERNATIONAL SA – Brăila

 

Referent facturare : MAIRON - Galaţi

Asistent vânzări : MAIRON – Galaţi (4 posturi)

Poliţist local, clasă III, grad profesional superior (3 posturi) : Poliția Locală Galați

Asistent manager : EUROWEB SRL - Galaţi

Universal Banker @ Front Office, BRD - Groupe Société Générale

Receptioner/a/ Secretara : Digi | RCS & RDS – Galaţi, Bucureşti

Specialist Relatii Clienti : British American Tobacco (Romania) Trading SRL

Area Junior Brand Manager : British American Tobacco (Romania) Trading SRL

Contabil șef : Liceul Teoretic „Dunărea” Galaţi, Termen limită pentru depunerea dosarelor: 29 octombrie 2018, ora 14.00

Consilier digital franceză : WEBHELP Romania – Galaţi, Bucureşti

Asistent medical (10 posturi) : Spitalul Municipal „Anton Cincu“, Tecuci, județul Galați

Relationship Manager Micro Companies - ING Office Dunărea Galați

Specialist marketing : AttoSOFT SRL – Galaţi

Asistent vânzări : NORIEL – Galaţi, Bucureşti, Job la nivel naţional

Inspector I superior: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila, Dosarele de concurs se pot depune până la data de 29 octombrie 2018

Condiţii specifice:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă la specialitatea ştiinţe economice,

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Asistent medical pricipal : Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila (nu se solicită vechime), Dosarele de concurs se pot depune până la data de 29 octombrie 2018, ora 16,00

Instructor de educaţie : Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila (nu se solicită vechime), Dosarele de concurs se pot depune până la data de 29 octombrie 2018, ora 16,00

Funcții publice (5 posturi) : Primăria Municipiul Tecuci, Județul Galați, Termenul limită de depunere a dosarelor: 31 octombrie 2018.

Consilier, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Corpul de Control al Primarului:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice 7 ani.

Consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciul Juridic, Contencios, Calitate. Arhivă:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor sociale;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice : 0 ani.

Consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciul Registratură şi Comunicare:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice sau economice sau inginereşti sau ştiinţelor administrative;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice : 0 ani.

Consilier, grad profesional debutant din cadrul Biroului Agricol:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti, specializarea ingineria resurselor vegetale şi animale;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice : 0 ani.

Secretar : Colegiul Naţional „Gh. Roşca Codreanu” din Bârlad

Director Magazin în CCC Roman

Specialist contabilitate: LIDL Romania – Sediul Regional Roman (f/m)

 

Marketing Assistant : qpas - Brăila

Asistent manager/substitute store manager : Praktiker Romania – Galați, Dată valabilitate anunț: 14-11-2018

Ofițer cont (perioadă determinată) – CEC Bank - Agenția Berești, Sucursala Galați, Candidatii interesati de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 23 octombrie 2018

Agent comercial : Studio Moderna – Galați Shopping City

Referent debutant : Primăria Comunei Fârțănești, judeţul Galați

Agent comercial TOP-SHOP Brăila : Studio Moderna

Consultant vânzări – DEDEMAN Brăila

Inspector principal : Primăria Comunei Mircea Vodă, judeţul Brăila

Educational Consultant : Integraledu SRL – Galați

 

Analist credite : S.C. SELIR. S.R.L. – Brăila, Galați (4 posturi), Expiră în 31-10-2018

Data Entry Operators : S.C. SELIR. S.R.L – Galați (2 posturi), Expiră în 31-10-2019

Consilier Juridic : EOS KSI ROMANIA – Buzău, Galați

Regional Manager Non-Banking Channel Sales – Dobrogea : UniCredit Consumer Financing – Constanța, Brăila, Tulcea, Galați

Multifunctional Advisor : OTP Bank Romania – Arad, Bacău, Zalău, Galați, Expiră 24 Oct 2018

Manager Relatii cu Clientii IMM (Work From Home) : LIBRA INTERNET BANK, Sucursala Brăila, Anunț valabil până la: 15-10-2018

Manager Relatii cu Clientii (Profesii Liberale)- Sucursala Braila : LIBRA INTERNET BANK , Sucursala Brăila, Anunț valabil până la: 16-10-2018

Relationship Manager : CREDIT EUROPE BANK Romania – Focșani, Anunț valabil până la: 27-10-2018

Responsabil Financiar – OTOPENI : Klass Wagen – Galați, Anunț valabil până la: 14-10-2018

Consilier turism : JACKOB TRAVEL – Galați (2 posturi)

Recepționer hotel : GRUPUL DE FIRME GALTOUR & DUNĂREA – Galați (2 posturi)

Content Marketing & Social Media Executive : eJobs Group – București

Expert, clasa I, gradul superior la Biroul Financiar - Contabil din cadrul DEFA - Curtea de Apel Galați, Dosarele de concurs se pot depune până la data de 24 octombrie 2018

Auditor și consilier juridic (2 posturi) : Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Sud – Est - Brăila

Inspector specialitate IA : Primăria Municipiului Galaţi

Consilier suport pentru Amazon vorbitori de limba italiană : Lugera & Makler - Romania

Consilier front-office : Credius - Buzău

Administrator, patrimoniu, grad II S : Liceul Teoretic „Mircea Eliade “, Galați

Branch manager : PIRAEUS BANK – Constanța, Galați, Sibiu

Business center relationship manager : PIRAEUS BANK – Brașov, Craiova, Galați

Universal banker : PIRAEUS BANK – București, Buzău, Vaslui, Job la nivel național

Back-office Agent Galați : WEBHELP ROMANIA – Galați

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați (30 posturi)

Ofițer servicii clienți (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank, Agenția Gănești, Sucursala Galați, Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 10 octombrie 2018.

Administrator de patrimoniu : Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza“ Brăila

Anunt concurs pentru ocuparea funcţiei de șef serviciu la Direcția de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul de Combatere a Macrocriminalității Economico Financiare – recrutare din sursă internă

Polițist local (5 posturi) : Poliția Locală a Municipiului Tecuci, Județul Galați

 

Şef serviciu : Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Buna Vestire”, judeţul Galaţi

Şef serviciu : Poliția Locală Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: 

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

- absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;

- să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de conducere minimum 5 ani;

- să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile Legii nr, 188/1999 (r2).

Consilier juridic IA : Clubul Sportiv Municipal Galaţi

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţa – ştiinţe juridice;

- vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite, necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani.

Consilier IA : Clubul Sportiv Municipal Galaţi

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii universitare de licenţă absolvite eu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă – ştiinţe economice, ştiinţe juridice sau ştiinţe administrative;

- cursuri de specialitate Achiziţii Publice autorizate de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi/sau de Ministerul Educaţiei şi Cercetării;

- vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite, necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani.

Inspector de specialitate IA : Clubul Sportiv Municipal Galaţi

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă: ştiinţe economice;

- vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite, necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani.

Inspector de specialitate IA : Clubul Sportiv Municipal Galaţi

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

- cursuri de specialitate de inspector resurse umane certificate/atestate de Ministerul Muncii;

- vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite, necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani.

 

Consilier juridic : MAIRON SA – Galați

Consilier juridic S I : Serviciul de Utilitate Publică de Administrare şi Gospodărire Locală Brăila

Responsabil Financiar – OTOPENI : Klass Wagen – Galați

Consultant Financiar (CF) : Raiffeisen Bank - Galaţi

Asistent manager : Romanian Security Systems - Galați

Partener Clienti Retail - Part Time – nedeterminată : Banca Comercială Romană - Zona Retail 03_Grup Retail 68 (Traian - HUB) – Galați

Director/Director Adjunct de Magazin : Pepco Retail SRL - Ianca, Județ Brăila

Director/Director Adjunct de Magazin : Pepco Retail SRL - Însurăţei, Judet Brăila

 

Director financiar contabil : Spitalul Municipal „Anton Cincu“, Tecuci, județul Galați

Inspector principal : Primăria Municipiului Brăila

Asistent administrativ : Martens – Galaţi

Planner analyst : Martens – Galaţi

Finance manager : Martens – Galaţi

Secretara/Contabilitate primara : Agatur – Galaţi

Funcţionar informaţii (Companie medicală) – Galaţi

Polițist local asistent : U. A.T. Comuna Schela, Judeţul Galați

Asistent medical generalist cu S : Serviciul de Ambulanță Județean Galați

Secretară : SC NORSTEEL INTERNATIONAL SRL – Brăila

Director magazin : Takko Fashion International SRL - Botoşani

Consilier superior : Primăria Municipiului Galaţi

Inspector superior : Primăria Comunei Vârlezi, Județul Galați

Inspector superior : Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Brăila

Reprezentant vânzări senior : INTERBRANDS Marketing & Distribution – Galaţi

Corporate Account Manager : Vodafone – Galaţi

Access Management Officer : EEU Software SRL

Recepţioner : Hotel Alex Galaţi

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiana : SC Comdata Service SRL - Brăila

 

Economist – SC Selir SRL – Brăila

Relationship Manager Individuals (Clienti Persoane Fizice), Retail Division : UniCredit Bank S.A. - Toate oraşele

Director de magazin - New opening Galaţi : MANGO

Area Sales Manager : SC Men In Black Advertising SRL - Brăila, Galaţi, Piteşti, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu

Business Account Manager - Hunter - Partener Vodafone : Vodafone Romania - Brăila, Buzău, Focşani, Galaţi, Tulcea

Agent back-office : WEBHELP ROMANIA – Galaţi

Merchandiser - Philip Morris : SC INTERBRANDS M&D S.R.L. - Galaţi

Web Designer /Graphic Designer/Digital Marketing Specialist : Palmex CM S.R.L. - Galaţi

 

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galati

Manager magazin - BENVENUTI Roman

Consilier clienţi magazin încălţăminte : Modlet.ro - Galaţi

Anunţ concurs grefier cu studii superioare juridice la Judecatoria Lieşti şi Judecătoria Panciu - 20 octombrie 2018 şi 21 octombrie 2018 (data publicarii 05 septembrie 2018); Data limită de aplicare: 28 septembrie, inclusiv. Mai multe informaţii găsiţi aici.

A N U N T concurs agent procedural la Judecatoria Tecuci pe perioada nedeterminata în data de 24.09.2018 (data publicarii 31 august 2018); Dată limită de aplicare: 14 septembrie 2018, inclusiv; Mai multe informaţii găsiţi aici.

 

Administrator credite (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank, Sucursala Galați, Serviciul/Activitatea Credite

Cerințe minime de ocupare a postului:

- Studii superioare sau studii medii;

- 3 ani vechime în muncă;

- 1 an experiență în domeniul specific de activitate constituie un avantaj;

- Bune abilități de comunicare și relaționare;

- Capacitatea de planificare și prioritizare a sarcinilor, de organizare și rezolvare de probleme;

- Atenție la detalii;

- Responsabilitate, integritate, confidențialitate;

- Cunoațterea legislației bancare;

- Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională și/ sau cursuri de specialitate, urmate în țară sau în străinătate, constituie avantaje;

- Cunoștințe de utilizare a calculatorului (Excel și Word, cel putin).

Referent Achiziții : S.C. SELIR. S.R.L. - Galați

Candidatul ideal: 
- absolvent studii superioare economice; 
- eventuale cursuri/specializări în domeniul achizițiilor constituie un avantaj;

- cunoașterea bună a limbii engleze şi a limbii italiene;

- cunoştinţe teoretice contabile;

- eficiență, punctualitate și calitate;

- capacitatea de a lucra în echipă;

- eficiență, punctualitate și calitate;

- determinare și dorință de creștere.

Functionar Administrativ : FARMACIILE DONA – Galați, Constanța

Contabil-economist : ANDRALEX TRADE – Galați

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania – Galați

Social Seller/ Agent de vanzari : Men in Black – Galați, Brăila, Buzău

Marketing Asistent Galati - Den Breejen Work – Galați

Functionar administrativ responsabil logistica : Dicor Land SRL – Galați

Area Detailing Manager : Walmark Romania – Galați

Programator baze de date : MAIRON GALATI SA – Galați, se recrutează și din Brăila

Operator Call Center : SC Selir SRL - Gruppo Banca Sella Italia - Brăila

Manager departament : Decathlon Romania – Focșani

Analist credite (perioada determinata 1 an) – CEC Bank, Sucursala Focsani, Serviciul Credite

Asistent vânzări : Decathlon România – Botoșani

 

Auditor vanzari produse cu amanuntul : Nielsen – Galați, Brăila

Casier : Mango – Galați

Asistent de vânzări : Mango – Galați

Consultant vanzari : Meli Melo Fashion – Brăila, Job la nivel național

Referent : Primăria Comunei Cavadineşti – Galați

Auditor I asistent : Primăria Oraşului Ianca

Referent de specialitate S III (achiziţii publice) : Muzeul Judeţean Botoşani

Raiffeisen Banker 2B Galați (Înveți 6 saptamani prin intermediul cursurilor organizate de Raiffeisen Bank; lucrezi efectiv în agenții alături de mentorii tai; La finalul proiectului vei putea rămâne în echipă)

Consilier asistent : Primăria Municipiului Galaţi

Consilier debutant : Primăria Municipiului Galaţi

Inspector superior : Primăria Municipiului Galaţi

Secretar școală : Şcoala Gimnazială „Gheorghe Petraşcu“ - Tecuci, Judeţul Galaţi

Polițist local (2 posturi) : Primăria Comunei Vânători, Județul Galați

Șef birou (2 posturi) : Poliţia Locală Brăila

Expert extern : Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brăila

Universal banker coordinator : PIRAEUS BANK – Galați

Cerințe:

- Absolvent de studii economice;

- 3 ani de experiență bancară, de preferat pe o poziție similară;

- Cunoștințe în domeniul economic-financiar;

- Abilități de prezentare, vânzare, organizare și coordonare;

- Limba engleză - nivel mediu;

- Cunoașterea unui editor de texte (ex. Word) și a programului Excel, precum și operarea în Outlook Express.

Economist : Arcada Company – Galați

Business Developer : FARMACIA UNICA SRL – Galați

Consultant servicii bancare : APT Resources & Services SRL – Galați

Secretară : SOCIETATEA PROFESIONALĂ NOTARIALĂ ARTENE ALEXANDRA ȘI PALADI GINA- Galați

Accounts Payable Specialist : Wind River – Galați

EMEA Payroll Coordinator : Wind River – Galați

Agenți vânzări zonali : ADINA S.R.L- echipamente militare – Galați

Ofițer servicii client (perioadă determinată 1 an) – Agenția Măstăcani, Sucursala Galați

Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galati, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 29 august 2018.

Asistent Manager Magazin Brăila (f/m) : LIDL Romania - Brăila

Agent Servicii Client : BRD Finance - Brăila

Responsabil Administrare Personal - McDonald's : Brăila, Focșani

Lector Cambridge : Cambridge Centre - Brăila

Gestionar : Trident Oil Energy - Brăila

Economist, Contabil : Euro-car - Brăila

Receptioner de hotel : Unita Turism - Brăila

Sales Representative (Braila) : Bergenbier S.A. - Brăila

 

Gestionar depozit : ARABESQUE – Galați

Administrative Support : Intel - Galaţi

Șef birou : Primăria Comunei Scânteieşti, judetul Galaţi

Casier (perioadă determinată 1 an) : CEC Bank – Galaţi; Candidaţii interesaţi de această oportunitate şi care satisfac cerinţele de mai sus, pot transmite CV-ul însoţit de scrisoare de intenţie la Sucursala CEC Bank din Galaţi, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 31 iulie 2018.

Casier (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank, Agenţia Târgu Bujor, Sucursala Galaţi

Sales Executive : Thecon SRL - Galaţi

Agent vânzări/Backup : S.C. FicusTrade S.R.L. - Brăila

Referent debutant : Primăria Comunei Fârțănești, judeţul Galați

Șef birou : Primăria Comunei Scânteieşti, judeţul Galaţi

Asistent vânzări : H&M - Galaţi

PC OPERATOR : SC INTERBRANDS M&D S.R.L – Brăila

Inspector debutant : Primăria Comunei Tufeşti, judeţul Brăila

Relationship Manager : CREDIT EUROPE BANK – Focşani, Expira 03 Aug 2018

Director executiv și șef birou (2 posturi) : Direcţia Municipală de Evidenţă a Persoanelor Suceava

Ofiţer securitate bancară (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank, Sucursala Botoşani

 

Inspector debutant : Primăria Municipiului Galaţi

Referent debutant : Primăria Municipiului Galaţi

Responsabil marketing : ESTMOTORS TRADE SRL - Brăila

Director adjunct Braila : JYSK ROMANIA SRL - Brăila

Economist - Absolvent 2017-2018 : TANASĂ E. FLORENTIN-EMIL - CABINET INSOLVENTA, EVALUARE SI AUDIT - Galaţi

Şef birou : Primăria Comunei Vânători, Județul Galați

Sales Representative (SR) / Shop Manager (SM) - Orange Store : Telesys – Brăila

Consilier juridic : SC GLORIOUS LIGHTING SRL - Brăila

Consultant Vanzari magazin partener Orange- Galati Micro 39

Director vânzări : SC DINALUCRI SRL – Galaţi

Asistent vânzări : JYSK - Galaţi

Manager Relaţii cu Clienţii - Persoane Juridice - Libra Internet Bank SA Brăila

Office Manager : AUTONOM - Galaţi

Operator vânzări prin telefon : FARMACIA UNICA SRL - Galaţi

Agent turism cu experienţă : SC PERFECT JOURNEY SRL - Cluj, Ploieşti, Galaţi

Agent servicii client – Limba spaniolă/italiană : Adecco Resurse Umane – toate oraşele (10 posturi)

Reprezentant de vânzări Galaţi : Adecco Romania

Secretar și administrator patrimoniu (5 posturi) : Universitatea „Dunărea de Jos“ Galaţi

Specialist servicii clienţi : Banca Transilvania – Brăila

Consilier clienţi : AUTONOM RENT A CAR - Brăila

Administrator credite (perioadă determinată 1 an) în CEC Bank, Agenţia Tecuci, Sucursala Galaţi

Cerinţe minime de ocupare a postului:

- Studii superioare sau studii medii;

- 3 ani vechime în muncă;

- 1 an experienţăîn domeniul specific de activitate constituie un avantaj;

- Bune abilităţi de comunicare şi relaţionare;

- Capacitatea de planificare şi prioritizare a sarcinilor, de organizare şi rezolvare de probleme;

- Atenţie la detalii;

- Responsabilitate, integritate, confidenţialitate;

- Cunoaşterea legislaţiei bancare;

- Cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională şi/sau cursuri de specialitate, urmate în ţară sau în străinătate, constituie avantaje;

- Cunoştinţe de utilizare a calculatorului (Excel si Word, cel putin).

Candidaţii interesaţi de această oportunitate şi care satisfac cerinţele de mai sus, pot transmite CV-ul însoţit de scrisoare de intenţie la Sucursala CEC Bank din Galaţi, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 20 iulie 2018.

Șef serviciu : Biblioteca „V.A. Urechia” din Galaţi

Area Sales Manager : OTP Advisors – Galaţi

Ofiţer servicii clienţi (perioadă determinată) - Agenţia Dorna Candrenilor, Sucursala Suceava

Ofiţer servicii clienţi (perioadă determinată 1 an) - Agenţia Marginea, Sucursala Suceava

Raw material buyer : Yazaki – Galați (Cerințe: absolvent studii universitare, limba engleză nivel avansat/ lb. germană este un plus, lucrul cu PC - nivel mediu spre avansat, spirit de echipă, seriozitate, abilități de comunicare și asumarea responsabilităților, orientat(ă) spre obținere de rezultate).

Expert extern : Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Galaţi, Termen limită de depunere a dosarelor: 26 iulie 2018, ora 16.00 (vineri, între orele 08.30 – 13.30)

Șef birou : Curtea de Apel Galați, Termen limită de depunere a dosarelor: 01 august 2018

Consilier (2 posturi) : Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Corod

Grafician web : SC LOGIC ECOMSOL SRL - Brăila

Consilier juridic superior : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Consilier debutant : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați, Termenul limită de depunere a dosarelor: 30 iulie 2018

Consilier debutant : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați, Termenul limită de depunere a dosarelor: 30 iulie 2018

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, ramurile de știință: sociologie, științe juridice, științe ale comunicării sau științe administrative.

Inspector de specialitate II : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Consilier superior (2 posturi) : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință – științe economice – specializarea – contabilitate și informatică de gestiune; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Consilier superior (2 posturi) : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, ramurile de știință: ștințe administrative, științe economice, științe juridice, socilogie – domeniul de licență – sociologie – specializarea – resurse umane; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani

Consilier superior : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Consilier principal : Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

Consilier juridic IA şi şef secţie Artă II : Muzeul Brăilei „Carol I” din Brăila

 

Consilier juridic superior : Primăria Comunei Bereşti-Meria, judeţul Galaţi

Operator introducere și prelucrare date : SC RORY SRL - Galați

Trade Marketing Representative Brăila : British American Tobacco (Romania) Trading SRL

Business Developer : Coca-Cola HBC Romania – Brăila, Galați

Administrator credite (perioadă determinată 1 an) : CEC Bank – Galați; Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerintele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 20 iulie 2018.

Area Supervizor Merchandising : Elefant – Galați

Operator Call Center : DEPANERO - Galați

Șef birou : Primăria Comunei Munteni, Galați

Contabil : Primăria Comunei Bălăşeşti, Galați

Reprezentant vânzari (Pre-selling) : SC INTERBRANDS M&D S.R.L. - Galați, Brăila

Business Developer - Est (BZ, CT, BR, GL) : Coca-Cola HBC Romania

Economist : S.C. STRIZO SINTETIC S.R.L. - Galați

Sales & Merchandising Rep. - zona Galați-Brăila : FICOSOTA MARKETING ROMANIA

Angajări magazine noi - JUMBO EC. R SRL – Brăila, Bacău, Voluntari, București

Consultant vânzări : ARCO EXPERT SRL – Brăila

Asistent relaţii clienţi - call center : Orange Romania – Galaţi

Asistent retenţie clienţi - call center : Orange Romania – Galaţi

Administrator Operaţiuni Curente : BRD Group Societe Generale – orice oraş

Raiffeisen Banker 2B : Raiffeisen Bank – Constanţa

 

Multifunctional Advisor : OTP Bank – Galaţi

Field collector : Banca Transilvania – Brăila, Galaţi, Bacău, Bucureşti, Iaşi

Consilier vânzări TEZYO : SC OTTER DISTRIBUTION SRL – Galaţi

Specialist Servicii Clienţi : BANCA TRANSILVANIA – Brăila, Buzău, ş.a.m.d.

Team leader – Direct sales team - RETAIL AREA : ALPHA BANK ROMANIA – Brăila, Galaţi, Ploieşti

Secretar și muncitor (șofer) : Universitatea „Dunărea de Jos“ Galaţi, Data limită pentru depunerea dosarelor este 5 iulie 2018

Inspector de specialitate debutant : Primăria Comunei Bereşti-Meria, Data limită pentru depunerea dosarelor este 13 iulie 2018, ora 15.30

Reprezentant vânzări pe teren Brăila-Galaţi-Focşani : UPC Romania - Galaţi

Instructor de educaţie : Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila, Data limită pentru depunerea dosarelor este 16 iulie 2018, ora 16.00

Relaţii cu Clienţii Agribusiness - Galaţi – Libra Bank Sucursala Galaţi

CRM IMM (Work From Home) - Libra Bank – Brăila

Referent specialialitate I : Autoritatea Navală Română din Constanţa, Data limită pentru depunerea dosarelor este 06 iulie 2018, ora 14.00

General Ledger Accountant : CAMERON ROMANIA - AFI Park, Cotroceni, Bucureşti

Junior General Ledger Accountant : CAMERON ROMANIA - AFI Park, Cotroceni, Bucureşti

Junior Internal Auditor : BRD-Groupe Societe Generale – Bucureşti

Internal Auditor : BRD-Groupe Societe Generale – Bucureşti, Data limită pentru depunerea dosarelor este 13 iulie 2018

 

FRONT OFFICE STAFF / RELATIONSHIP MANAGER RETAIL / IMM : ALPHA BANK ROMANIA

Economist : Palmex CM S.R.L. - Galaţi

Sales Assistant : PULL AND BEAR – Galaţi

Operator call center - de acasă - Bulgcom EOOD, Bulgaria

 

Economist IA : Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon“, Brăila

Business Developer – Galați

Manager regional vânzări : Unix Auto – Galați

Director financiar-contabil și director medical : Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” din Galați

Administrator Operatiuni Curente-BRD Group Societe Generale – orice oraș, Termen limită: 29 iunie 2018

Consilier vânzări Vodafone Galați : WEBHELP ROMANIA (15 posturi)

Consultant servicii bancare : APT RESOURCES & SERVICES SRL – Galați

Spanish Customer Support : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați

 

Referent (şef S.V.S.U.) : Primăria Comunei Cavadineşti

Store manager : KOTON – Galați

Sales assistant : KOTON Galați

Asistent manager 2 (f/m) : Lidl Romania - Brăila

Contabil debutant : Unitatea Militară 02043 din Brăila

Șef Sală Restaurant-Hotel 4* în Delta Dunării : Eurolines Romania

Referent Compliance : S.C. SELIR. S.R.L. – Galați

Referent achizitii : S.C. SELIR. S.R.L. – Galați

Poliţist local (4 posturi) : Poliția Locală Galați

Gestionar : Martens – Galați

Operator facturare : TRUTZI S.R.L. - Galati

Asistent Resurse Umane : Lacon Electronic SRL - Galaţi

Field collector : Banca Transilvania - Brăila

Agent Livrare si Colectare : Carrefour - Brăila

Economist contabilitate/administrativ : Axiomed Solutions SRL – Galați

 

Auditor intern S I : Serviciul de Utilitate Publică de Administrare şi Gospodărire Locală Brăila

 Șef serviciu : Poliția Locală Galați

Area Sales Manager : Lugera - The People Republic - Brăila-Vrancea-Galați

Inspector specialitate (2 posturi) : Consiliul Județean Galați, Termenul limită de depunere a dosarelor: 29 iunie 2018, ora 11:00

Relationship Manager Micro Companies - ING Office Dunărea Galați

Partener Clienți Retail - Full Time - Perioadă determinată : Zona Retail 03_Grup Retail 67 – Galați

Dispecer monitorizare : Dedeman – Galați

Consultant vânzări : Dedeman – Galați

City Manager : Foodpanda – Galați

Manager Relatii cu Clientii - Persoane Juridice - Libra Internet Bank SA - Braila

Grafician producție publicitară : SC IMPRIME DESIGN SRL - Brăila

Reprezentant achiziții : SC GLORIOUS LIGHTING SRL - Brăila

Dispecer (asistent manager) : NIOS DISTRIBUTION SRL - Brăila

 

Dispecer : RCS & RDS – Galați

HR Advisor : Damen – Galați

Șef serviciu : Primăria Municipiului Brăila, judeţul Brăila

Manager Relații cu Clienții - Persoane Juridice : Libra Bank - Brăila

Arhivar II : Primăria Municipiului Bârlad

Ofițer de Cont : Raiffeisen Bank – Focșani

Administrator financiar, muncitor IV (4 posturi) : Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

 Inspector de specialitate IA : Filiala Teritorială de îmbunătăţiri Funciare Moldova Sud a Agenţii Naţionale de îmbunătăţiri Funciare, cu sediul în Galaţi

Asistent registrator principal I : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi

Funcții contractuale : Serviciul de Ambulanță Județean Galați

Director magazin : Jysk - Brăila

Administrator financiar I S – contabil : Grădiniţa cu Program Prelungit „Tedi“ Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii universitare economice de licenţă absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economic;

- vechime în muncă minimum 5 ani;

- cunoştinţe operare PC, programe de contabilitate Expert Bugetar, TCM, aplicaţie FOREXEBUG, aplicaţia SIIIR;

- abilităţi de comunicare şi relaţianare;

- capacitate de gestionare a timpului şi priorităţilor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 07 august 2018, ora 09:30: proba scrisă;

- 08 august 2018, ora 09:30: proba interviu.

Succes!

 

Director financiar-contabil : Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna” din Galaţi

Economist : Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale pentru Tineri Galați

Asistent manager : APAN MOTORS SRL - Brăila

Front Desk Receptionist / Asistent Manager : Lacon Electronic SRL – Galați

Sales Representative (SR) / Shop Manager (SM) : Orange Store - Brăila

Asistent Relatii Clientii : APT Resources & Services SRL – Galați

Referent comercial : SC Adina SRL – Galați

Agent Call Center : MedLife SA – Galați, București

Computer Generated Solutions ROMANIA : Client Advisor with English – Galați (20 posturi), dată limită: 23-06-2018

Referent daune : SC EUROINS ROMANIA ASIGURARE-REASIGURAE SA – Galați

Recruitment & Development Specialist : INTERBRANDS Marketing & Distribution – București, Job la nivel național

Sales Advisor : Vodafone – Galați

Referent III superior : Primăria Comunei Pechea

Customer Care Representative - Call Center : Orange Galați

Retention & Loyalty Assistant - Call Center : Orange Galați

Consultant Bancar – LIBRA BANK – Sucursala Galați

Senior account : DEM MEDIA – Galați

Asistent manager/substitute store manager : Praktiker Romania – Galați

Operator echipamente digitale : DEM MEDIA – Galați

Vânzător Shopping City : Deichmann – Galați

Expert achiziți : MACSSIMO Alex Edil SRL - Tecuci

Italian Data Analyst - Work from Home : MANPOWER ROMANIA SRL – București, Brașov, Iași, Galați

 

Secretară : Centrul de Consultanță și Studii Europene – Galați, Postul necesită cunostinţe de operare pe calculator, dar experienţa în domeniu nu este obligatorie. Trimite CV-ul tău pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru detalii suplimentare sună la 0745617024 şi 0733470700.

Formator pentru regiunea de Nord-Vest a ţării : Centrul de Consultanță și Studii Europene – Galați, Condiţii: studii superioare. Pentru fiecare post căutăm mai mulţi lectori cu experienţă specifică şi predare minim un an. Trimite CV-ul tău pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru detalii suplimentare sună la 0745617024/ 0733470700.

Agent grup țintă, Consilier orientare în carieră, psiholog, expert informare (pentru regiunea de Sud-Est şi Nord-Vest) : Centrul de Consultanță și Studii Europene – Galați

Agent grup țintă - Condiţii: studii medii. Experienţa în domeniul recrutării şi menţinerii grupului ţintă constituie un avantaj.

Consilierde orientare - Condiţii: studii superioare. Experienţa în domeniul consilierii şi orientării constituie un avantaj pentru candidat.

Psiholog- Condiţii: studii superioare de specialitate. Au un avantaj persoanele cu experienţă în domeniul consilierii psihologice.

Expertinformare - Condiţii: studii medii. Experienţa anterioară în susţinerea sesiunilor de informare constituie un avantaj.

Trimite CV-ul tău pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru detalii suplimentare sună la 0745617024/0733470700.

Șef serviciu : Primăria Municipiului Galaţi, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 26 iunie 2018

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință – științe administrative;

- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani.

Șef serviciu : Primăria Municipiului Galaţi, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 26 iunie 2018

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

- studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință – științe juridice;

- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani.

Inspector specialitate IA : Primaria Municipiului Galaţi, Termenul limita pentru depunerea dosarelor: 21 iunie 2018, ora 16:30

Inspector superior : Primaria Municipiului Galaţi

Consilier superior : Primăria Municipiului Galaţi, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 26 iunie 2018

Director Magazin : Noriel – Tecuci, Job la nivel national

Manager Magazin Tecuci (f/m) : LIDL Romania – Tecuci

 

Consilier Digital Bouygues Telecom : WEBHELP Romania – Galați, București

Internal Communication Specialist @ Mega Image

Responsabil comunicare @ Environ

Copywriter @ FashionDays

Senior PR Manager @ pastel

Junior Social Media @ Perceptum

Junior Graphic Designer @ Cramele Recas

Administrator financiar I – contabil şef : Liceul Tehnologic „Ovid Caledoniu” din Tecuci

Public Relations Officer : Damen – Galați

Specialist marketing : ASOCIATIA EURODEZVOLTARE – Galați , Cerință: Studii superioare finalizate (marketing/ economie/ comunicare și relații publice)

Director Sucursală : BANCA ROMANEASCA SA - MEMBER OF THE NATIONAL BANK OF GREECE GROUP – Galați

Economist : IANOS V LAURA – Expert contabil – Galați

Web Designer /Graphic Designer/Digital Marketing Specialist : Palmex CM S.R.L. - Galați

Recepționer hotel : SC VIVA COMPANY SRL – Galați

Șef al Biroului de Investigare Tehnico-Științifică a Locului Faptei din cadrul Serviciului Criminalistic - I.P.J. Galați; Recrutarea se realizează cu personal din sursă internă – Dată limită de aplicare: 08.06.2018

Şef Birou la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi; Recrutarea se realizează cu personal din sursă internă; Dată limită de aplicare: 08.06.2018

Șef serviciu la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi; Recrutarea se realizează cu personal din sursă internă; Recrutarea se realizează cu personal din sursă internă; Dată limită de aplicare: 08.06.2018

Șef serviciu la Serviciul Cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi; Recrutarea se realizează cu personal din sursă internă ; Dată limită de aplicare: 08.06.2018

Șef birou la Biroul Combaterea Infracţiunilor contra Patrimoniului şi Grupări Infracţionale din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi; Recrutarea se realizează cu personal din sursă internă; Dată limită de aplicare: 08.06.2018

Șef birou la Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi; Recrutarea se realizează cu personal din sursă internă ; Dată limită de aplicare: 08.06.2018

Şef Grupă la Grupa 2 din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale - Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi; Recrutarea se realizează cu personal din sursă internă; Dată limită de aplicare: 08.06.2018

Contabil cu experiență : SANDYAN TRANS SRL - Brăila

Director medical şi director financiar-contabil (2 posturi) : Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila

Operator Supraveghere : Carrefour - Brăila

Agent situații de urgență : Carrefour - Brăila

Store manager - VODAFONE Romania SA – Brăila

Gestionar Braila (temporar 6 luni) : JT International (Romania) S.R.L. - Brăila

Area sales manager : LUGERA & MAKLER SRL - Brăila

Angajare cu relocare din Roman, Bacău, Galați în Cluj și Sibiu : PROFI ROM FOOD SRL

Contabil șef : Palmex CM S.R.L. – Galați

Agent turism : B&G TRAVEL S.R.L.- Galați

Economist debutant S : Unitatea Militară 02489 (Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Aristide Serfioti”) din Galaţi

Dispecer monitorizare – Galați

Credit&Collection Analyst - Call center Galați

Asistent retenție clienți - call center Galați

Inspector de specialitate IA, inspector de specialitate I (4 posturi) : Consiliul Județean Galați

Inspector, consilier și referent (7 posturi) : Primăria Comunei Viziru, judeţul Brăila

Asistent registrator principal II și consilier II : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani

Șef birou, gradul II : U.M. 02542 Focşani

Manager Restaurant – Taksim - Suceava

Director magazin vânzare mobila : SIGMA CONFORT GRUP - Suceava

Referent help desk online - Sediul Central Băcau

Specialist E-media Junior - Sediul Central Bacău

Asistent registrator principal II și consilier II : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani

Consilier I : Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani

 

Marketing Specialist : qpas – Galați

Consilier principal: Primăria Municipiului Galaţi

Ofițer relații cu clienții (perioadă determinată) – Agenția Tecuci, Sucursala Galați, Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 7 iunie 2018.

Consilier IA (2 posturi) : Filiala Teritorială de Îmbunătăţiri Funciare Moldova Sud a Agenţiei Naționale de Îmbunătățiri Funciare din Galaţi

Customer Relationship Officer ING Office Galați

Inspector asistent : Primăria Oraşului Târgu Bujor

Ofiter back-up (perioada determinata 1 an) - Sucursala Galati (locatie: Agentia Târgu Bujor)

Agent vânzări : S.C. TRITON S.R.L – Galați

Director zonal : PROFI ROM FOOD SRL – orice oraș

Inspector superior (promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut) : Direcţia de Asistenţă Socială Brăila

Moderator social media : Social Up SRL – Bacău, Botoșani, Iași, Vaslui

Online Marketing Manager : IUTTA – București, Job la nivel național

Ofițer servicii clienți (perioadă determinată 1 an) : CEC Bank – Galați, Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe fax: 0236/ 416238, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 31 mai 2018.

Ofițer servicii clienți (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank, Agenția Ivești, Galați

Casier debutant: Alpha Bank - Sucursala Brăila
Cerințe: 
- Orientare spre clienți; 
- Seriozitate, responsabilitate, acuratețe și operativitate; 
- Atenție la detalii. 
Detalii pot fi solicitate de la doamna Reti Andreea - director bancă 
Tel: 0722 210 591, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asistent medical debutant generalist : Unitatea Militară 02489 (Spitalul Militar de Urgenţă „dr. Aristide Serfioti“) Galaţi

Referent specialitate II : Unitatea Militară 02489 (Spitalul Militar de Urgenţă „dr. Aristide Serfioti“) Galaţi

Funcții contractuale : Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galați

   - 1 post economist specialist la Serviciul Managementul Resurselor Umane,

   - 1 post economist specialist la Biroul Achiziţii publice,

   - 1 post referent de specialitate, gradul I la Biroul Administrativ,

   - 1 post referent de specialitate gradul I la Compartimentul Relaţii cu Publicul

Referent Achiziții : S.C. SELIR. S.R.L – Galați

Şofer - Departamentul Livrări : SC METRO Cash & Carry S.R.L. – Galați

Manager de achiziții (2 posturi) – Centru medical – Galați

Consultant Vanzari Telekom Romania - persoane juridice – Galați

Sales Supervisor - Divizia Philip Morris : SC INTERBRANDS M&D S.R.L.- Galați

Director Magazin : Jysk - Brăila

Consilier juridic : Glorious Lighting SRL – Brăila

Casier facturist : Management Objectives SA, francizat VEL PITAR - Brăila

Casier – Gestionar : SMART ECO PLUS - Brăila

Director executiv : Consiliul Judeţean Galaţi

Sales Account Manager : MEDICOVER Romania

Partener Clienti Retail - Part Time - Echipa Comerciala Mobila : BCR – Galați, Anunțul este disponibil aici:https://recrutare.bcr.ro/OA_HTML/IrcVisitor.jsp?L=RO apoi dati pe Posturi noi (Ultimele 7 zile)

Auditor vânzări produse cu amănuntul : Nielsen – Brăila, Galați

Agent Procedural : TBI Group – Galați, Sibiu

BCR recrutează consilieri juridici | Executare silită - Anunţul este valabil pentru municipiile Bucureşti, Craiova şi Galaţi; Anunțul expiră la data de 17 mai 2018

Societatea de avocatură "Jercan, Gheorghe, Vlad și Asociații" (JGV și Asociații) caută avocat stagiar 

Contabil : SC Alpin 57 lux SA – Galați

Gestionar : SC Alpin 57 lux SA – Galați

Resurse umane-Economist : GHISERV SECURITATE SRL-D - Brăila

Sales support : ARCELORMITTAL DISTRIBUTION ROMANIA S.R.L – Galați

Recepționist : Damen – Galați

Foreman : Damen – Galați

Human Resources Manager : Damen – Galați

Business Sales Representative - Impact Business Solutions - Partener Orange Romania – Galați, Suceava, Bacău, Craiova, Tg. Jiu

Prepay Sales Representative : Orange Romania – Galați, Brăila, Focșani, Sibiu, Satu-Mare

Asistent relații clienți - call center : ORANGE ROMANIA - Galați

RELATII CLIENTI : AXAJOBS LINE SRL-D – Galați

Grefier-arhivar (durată nedeterminată) – Judecătoria Galați, Dată limită pentru depunerea dosarelor de concurs: 20 iunie 2018; Alte detalii găsiți aici

Grefier-arhivar (durată determinată) – Judecătoria Focșani, Dată limită pentru depunerea dosarelor de concurs: 20 iunie 2018; Alte detalii găsiți aici

Șofer : Tribunalul Galați, Dată limită pentru depunerea dosarelor de concurs: 15 mai 2018, inclusiv

Manager economic : Curtea de Apel Galați

Consilier superior : Primăria Municipiului Galaţi, Dată limită pentru depunerea dosarelor de concurs: 23 mai 2018

Agent de turism – AGATUR – Galați

Contabil / Economist : BELEA V. OANA-CRISTINA EXPERT CONTABIL – Galaţi, Brăila

Economist : Apan SRL – Brăila

Asistent manager – Secretariat : SC VIP LINE SRL – Galați

Sales assistant : BERSHKA – Galați

Visual Merchandiser : BERSHKA – Galați

Consilier vanzari SALAMANDER Galati : SC OTTER DISTRIBUTION SRL - Galaţi

Inspector și referent (2 posturi) : Primăria Comunei Jorăşti, judeţul Galaţi

 

Consilier superior : Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila

Avocat / In House Lawyer : EOS KSI ROMANIA S.R.L. – Galați, Brașov

Consultant servicii bancare : APT Resources & Services SRL – Brăila

Ofițer cont (perioadă determinată 1 an) - CEC Bank, Agentia Nr. 1 Progresul, Sucursala Braila; Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Brăila, pe adresa B-dul Independentei, nr. 19-21, bl. A2-A2 bis sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 08 mai 2018

Recepționer Hotel 4* în Delta Dunării

Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal : S.C. SANADOR S.R.L.

Ofițer cont (perioadă determinată) – CEC Bank, Agenția Cotusca, Sucursala Botoșani

Funcții contractuale (4 posturi) : Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Dată limită pentru depunerea dosarelor: 07 mai 2018

Consilier debutant : Primăria Oraşului Ianca, județul Brăila, Dată limită pentru depunerea dosarelor: 17 mai 2018

 

Secretară Birou Notarial : Notar Public Petrea Constantin – Galați 

Auditor vânzări produse cu amănuntul : Nielsen – Brăila, Galați

Specialist marketing : SC BATONETTI SRL - Brăila

Ofițer back-up (determinată 1 an) : CEC Bank - Sucursala Galați, Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intentțe la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe fax: 0236/ 416238, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 2 mai 2018.

Consilier juridic : B.C.R. – Centrala Direcția Colectare Retail, Departament Proceduri Legale, Biroul Executări Silite - Echipa Executări Silite - Galați

Specialist marketing : SALTEMPO SRL – Galați, Termen limită: 22 aprilie 2018

Grafician : SALTEMPO SRL – Galați, Termen limită: 05 mai 2018

Specialist Marketing : ARABESQUE – Galați

Dispecer centru de alarmă : VIPGUARD SRL – Galați

Consilier superior : Primăria Municipiului Brăila, Termen limită: 02 mai 2018

Consilier Vanzari / Consultant Marketing / Facturare : APAN Motors - Brăila (4 posturi)

Specialist comunicare : Ocolul Silvic Naruja – Focșani

Agent comercial Shopping City : Studio Moderna – Brăila

Asistent manager : ROLAN DRIVE - Brăila

Consilier juridic : B.E.J. Sinziana Secrieru - Suceava

Referent de specialitate : B.N.R. – Agenția Brăila

Reprezentant vânzări : Adecco Romania – Galați

Operator introducere date : Tinervis Group SRL – Galați

Data Entry Operators : S.C. SELIR. S.R.L. – Galați

Contabil șef : Palmex CM S.R.L. – Galați

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați

Customer Support with French : OC Prod HR Consulting - Brăila

Economist - Departament Financiar : Chorus – Galați

 

Consilier juridic debutant : Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați (2 posturi)

Economist : MAIRON – Galați

Administrator Operatiuni Curente : BRD Group Societe Generale – orice oraș

Asistent comercial : APAN AGRICULTURE EQUIPMENTS – Galați, Brăila

Lucrator comercial / Casier Praktiker Romania SA – Galați; Brăila; Botoșani; Târgu Mureș; Cluj-Napoca; Brașov; Iași; Constanța; Piatra Neamț; Pitești; Oradea; Craiova; Satu Mare; Arad; Botoșani; Târgoviște; Deva; Baia Mare; București; Buzău; Timișoara

Online support specialist – Galați

Consultant Vanzari in Flanco : FLANCO RETAIL SA – Galați, ș.a.m.d.

Economist : SC STANDARD AUDIT EXPERT SRL - Suceava

City Manager : Mellon Romania SA - posturi în toate orașele

 

Consilier principal : Casa de Asigurări de Sănătate Galați

Gestionar depozit : ARABESQUE – Galați

Contabil gestiune primară – Galați

Compliance Associate Intern with FR/ DE/ IT/ES : Amazon Development Center Romania – Iași, Job la nivel național

Consultant vanzari accesorii Gsm Promenada Mall Braila

Economist IA , auditor I și auditor medical : Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad , Data limită pentru depunerea dosarelor: 16 aprilie 2018, ora 14:00

Contabil IA : Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad

Contabil IA : Cantina de Ajutor Social Bârlad

Șef serviciu : Primăria Municipiului Bârlad, Județul Vaslui

Bibliotecar S II : Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” din Brăila

Director medical și director financiar-contabil : Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila

Ofițer de credite : MIKRO KAPITAL ROMANIA – Brăila, Constanța, București, Ploiești, Pitești

Funcționar economic, contabilitate primară : BIOTA COM SRL - Brăila

Online administrator in romanian language : Gibon d.o.o. - Brăila

Business Account Manager - Hunter - Partener Vodafone : Vodafone Romania – Galați, Brăila, Focșani, Buzău, Tulcea

 

Ministerul Afacerilor Externe organizează un concurs pentru ocuparea, cu caracter temporar, până la 31 decembrie 2019, a unui număr de 13 posturi prevăzute pentru funcții de execuție specifice în contextul procesului de pregătire a Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019. Descrierea posturilor, cerințele specifice pentru ocuparea acestora și bibliografia specifică de concurs pot fi consultate aici:

responsabil patrimoniu – 1 post;

operator IT – 1 post;

specialist achiziții publice – 2 posturi;

contabil – 1 post;

specialist protocol – 2 posturi;

manager parc auto – 1 post;

specialist comunicare internațională – 1 post;

specialist birou de presă – audio – video – 1 post;

specialist IT – web design – 1 post;

expert afaceri europene – 2 posturi.

Dosarele de înscriere la concurs vor fi depuse electronic, în perioada 19.04 (ora 00:00:00, ora României) –28.04.2018 (ora 23:59:59, ora României) , prin intermediul formularului de înscrierecare va fi disponibil pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe, la secţiunea „Cariere” – „Oportunităţi de angajare”.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate, în perioada de înscriere, la Departamentul Resurse Umane, telefon 021-431.1717, în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 11:00 – 15:00, ora României.

 

Vânzător Shopping City : Deichmann – Galați

Operator echipamente digitale : DEM MEDIA : Galați

Instructional Designer : ALTFACTOR – Galați

Employee benefits consultant : Allianz-Ţiriac Asigurări S.A. – Galați, Constanța, Pitești

Vânzător : Deichmann - Tecuci

Contabil : MASSIMO Alex Edil SRL - Tecuci

Contabil : GeoCostyVasy PAV SRL - Tecuci

Contabil : VasedilLucy Construct SRL - Tecuci

Secretar : VasedilLucy Construct SRL - Tecuci

Inspector superior (2 posturi) : Primăria Municipiului Brăila, Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 23 aprilie 2018

Referent II : Primăria Comunei Berteștii de Jos, Județul Brăila

JURIDICE.ro recrutează redactor– Dată limită: 20 aprilie 2018

Responsabilități principale:

– verificare și corectare text;

– sugestii și tehnoredactare;

– comunicare cu autori.

Activitatea nu necesită deplasare la birou.

Tip activitate: full-time.

CV şi scrisoare de intenţie: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Administrator financiar : Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani

B.E.J.A STERCA SI SANDU angajează Consilier juridic

LIBRA INTERNET BANK SA angajează Consilier juridic – Divizia Juridică (perioadă determinată)

LegalRoof angajează Avocat partener

 

Funcții contractuale (7 posturi) : Serviciul Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat Galaţi

Inspector asistent : Primăria Comunei Independența, Judeţul Galați

Inspector debutant : Consiliul Judeţean Galaţi

Casier(ă) : Selgros – Galați

Responsabil Merchandising : Carrefour România – București, Job la nivel național

Relationship Manager Retail : CREDIT EUROPE BANK Romania – Galați

Sales Area Coordinator Iasi/ Galati : NESTLE ROMANIA S.R.L

HR Business Partner- Zona Moldova : Provident Financial Romania

Consilier juridic – proiecte europene : Fundația Satean – Brăila

Asistent relații clienți pentru TV - call center : Orange România - Galați, Brăila

Operator Back Office/Call Center - Limba italiană : SC Comdata Service SRL - Brăila (20 joburi)

Asistent vânzari : H&M - Galaţi

Facturist/A AttoSOFT : Palmex CM S.R.L. – Galați

Customer Service Officer - Customer Service Europe : APT RESOURCES & SERVICES SRL – Brăila, Buzău, Ploiești

Director Financiar : Wiser – Galați

Manager restaurant : UNION JACK – Galați

Recepționer marfă : PROFI ROM FOOD SRL – Galați

Contabil sau expert contabil cu normă întreagă – Galați

Adecco Resurse Umane recrutează Analist Managementul Contractelor – E.ON Energie Romania, Aplică până pe 15 aprilie 2018

Economist : Spitalul de Pneumoftiziologie Galați, Termenul limită pentru înscrieri: 4 aprilie 2018, ora 12:00

Condiții specifice:

- studii superioare de specialitate cu diplomă de licență,

- vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului: minimum 3 ani și 6 luni.

Inspector de specialitate : Serviciul Public Județean de Administrare a Domeniului Public și Privat GalațiTermenul limită pentru înscrieri: 10 aprilie 2018, ora 15:00

Condiții specifice:

- studii superioare – științe economice,

- vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției: 6 ani

Inspector de specialitate : Serviciul Public Județean de Administrare a Domeniului Public și Privat GalațiTermenul limită pentru înscrieri: 10 aprilie 2018, ora 15:00

Condiții specifice:

- studii superioare sau medii,

- vechime minimum 3 ani.

Sondaje marketing : VBS - Voichita Business Solutions S.R.L – Brăila, Galați

Consilier front-office : Credius - Roman

Funcționar Economic : S.C. SELIR. S.R.L. – Galați

Key account executive : CAROLI FOODS GROUP SRL – Galați

Gestionar depozit : SC INTERBRANDS M&D S.R.L - Brăila

Șef serviciu : Serviciul de Utilitate Publică de Administrare și Gospodărire Locală Brăila

Contabil șef : Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu

Junior Audit Consultant - EY Express (Start date: September) : EY Romania – București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara

Gestionar : Prutul S.A. – Galați

Recepționer : Complex Hotelier Steaua de Mare - Constanța; Brăila; Galați; Călărași; Tulcea; Mangalia; Eforie Nord; Eforie Sud; Eforie

Agent vânzări : SC ELITUR TRANS SRL - Tecuci

Asistent vânzări : H&M - Brăila

Economist - Departament Calitate : CHORUS – Galați 

Operator Facturare : DEPOZITUL DE TABLA INTERNATIONAL SRL – Galați

Reprezentant Vanzari (Moldova / Cluj) : LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE SRL - Galați

Sales Consultant - Smartgagets & Accesorii telefonie mobile : SC Mobiup Distribution SRL – Galați

Reprezentant vânzări : S.C SECPRAL PRO INSTALATII S.R.L - Brăila

Arhivar : RCS & RDS - Brăila

Responsabil Procese & Proceduri : Klass Wagen – Galați, Activitatea se desfășoară în vecinatatea aeroportului Henri Coanda OTOPENI

Operator centru copiere : UPDATE PRINT - Brăila

Consilier principal : Primăria Municipiului Suceava

Consilier principal : Primăria Municipiului Botoșani

Director executiv : Primăria Municipiului Botoșani

Şef birou : Primăria Municipiului Brăila

Referent de specialitate S : Centrul Cultural „Dunărea de Jos” din Galaţi

Casier : CEC Bank - Brăila

Partener Servicii Clienți (part time; perioadă determinată) : Banca Comercială Română, Zona 03, Grup Retail 68 Traian – Galați

Development coordinator : SC DATAMONDIAL SRL – Galați

Lucrator depozit : JYSK Romania SRL – Galați

Casier (perioada determinata 1 an) - Agentia Tichilesti, Sucursala Braila

Referent de specialitate : Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galați

Gestionar : SC EUROPHARM HOLDING SA – Galați

Consilier turism : JACKOB TRAVEL – Galați

Mercantizor (cu domiciliul in Galati) : DEN BRAVEN ROMANIA COMEX SRL

Consilier debutant : Primăria Municipiului Tecuci

Consilier superior : Consiliul Județean Brăila

Consilier principal : Primăria Municipiului Tecuci

Administrator : Direcția de Asistență Socială și Medicină Școlară Focșani

 

Relationship Manager Micro Companies - ING Office Dunărea Galati

Retail banking officer : PIRAEUS BANK – Galați, București, Arad

Consultant financiar : Allianz-Ţiriac Asigurări S.A – Galați, Buzău, Constanța

Agent contractări și achiziții : SC ADINA SRL - Galați

Agent de turism : CONCEM TOUR SRL – Galați

Agent vânzări : Marathon Distribution Group - Brăila

Casier-vânzător magazin : Rainic Store – Galați

 

Business Center Relationship Manager : PIRAEUS BANK – Galați, București, Constanța

Economist/Contabilitate primară : UMBRELLA INTERBRANDS SRL – Brăila

Coordonator judetean pentru operatori interviu : Novel Research - Piatra Neamț; Sibiu; Oradea; Suceava; Satu Mare; Galați; Slobozia; Târgu Jiu; Slatina; Bacău;Călărași; Târgoviște; Baia Mare; Vaslui

Contabil : GRUPUL DE FIRME ECOMAN – Galați

Specialist resurse umane si salarizare : SC BLUETTE MODE SA PCT LUCRU - Brăila

Helpdesk Officer with English or German : EUROANSWER SRL – Galați

Client Advisor with English : CGS Romania – Galați

Retention & Loyalty Assistant - call center : Orange Romania SA – Galați

 

Șef serviciu : Poliția Locală a Municipiului Galați - Poliția Locală a Municipiului Galați organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă de șef serviciu – Serviciul Control Activități Comerciale.

Șef serviciu : Poliția Locală a Municipiului Galați - Poliția Locală a Municipiului Galați organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă de șef serviciu – Serviciul Ordine Publică – Secția nr. 5.

Consultant vânzări : Dedeman – Galați

Responsabil Proiect : SORTSTEEL – Galați

Reprezentant vanzari PUBLICITATE : 3 MEDIA SRL Galaţi

Comdata Braila - operatori back office si call center: SC COMDATA SERVICE SRL (30 posturi)

Manager Relații Clienți Micro (perioadă nedeterminată) : BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ – Galați

Partener Clienti Retail - Full Time - Perioada determinata : BCR - Brăila

Sales Representative Braila (temporary, May - September) : JTI Romania - Brăila

Referent : ECOMAX ENERGY SRL - Brăila

Responsabil Unitate - Simigeria LUCA : Tinervis Group SRL – Galați

Area Sales Manager: Connect Mobile Telecom - Partener Orange Romania si Enel Energie

Agent servicii client – limba spaniolă : Adecco Resurse Umane – Galați, …

Agent servicii client – limba spaniolă : Adecco Resurse Umane – Brăila, …

Editare foto - produse fashion (Photoshop) doar Galați : Modlet.ro

Asistent relații clienți suport tehnic date mobile : Orange Romania – Galați, Brăila

Operator preluare/procesare/facturare comenzi website : Various Brands – Galați, București

Social Media Expert - WORK AT HOME : IT OUTSOURCING INTERNATIONAL COMPANY SRL – București

Inspector și consilier (3 posturi) : Consiliul Județean Botoșani

Auditor superior : Primăria Municipiului Tulcea

 

Economist : Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galați

Ofițer servicii clienți : Bancpost SA – Galați

Front-office : Raiffeisen Bank – Brăila, Constanța, Tulcea

Director financiar-contabil : Spitalul Orășenesc Târgu Bujor

Contabil : Cabinet Expert Contabil Vivsic Butnaru M. Anca Daniela – Galați

Librar - Bookcity - Shopping City : COMPACT SA - Galați

Secretară, relații cu publicul : Școala de Șoferi Aviația – Galați

Consultant vânzări : Audionova – Galați

Contabil cu experiență - Brăila

Reprezentant vânzări senior : INTERBRANDS Marketing&Distribution S.R.L. – Galați

Director Magazin Focsani 2 : JYSK Romania SRL

Senior internal auditor : CREDIT EUROPE BANK – București

Payment Accountant : HUAWEI Technologies SRL – București (4 posturi)

 

Human Resources Manager : Galtour & Dunarea Group – Galați

Business Development Manager - Traditional Trade : Martens România – Galați

Ofițer servicii clienți : Bancpost SA – Galați

Customer Relationship Officer : ING BANK ROMANIA – Galați

Specialist clienți microîntreprinderi ING Office Galați : ING BANK ROMANIA – Galați

Consilier Credite : Garanti Credite de Consum - Constanța,Tulcea, Galați,Brăila,Tecuci (5 posturi)

Travel coordinator : ArcelorMittal Business Center of Excellence Romania – Smîrdan, județul Galați

Business Sales Representative - Impact Business Solutions - Partener Orange Romania – Galați, Suceava, Bacău, Craiova, Tg. Jiu

Responsabil Financiar – Contabil : Thecon SRL – Galați

Contabil New Entry : AGH Services Group SRL – Galați

Șef magazin/Șef tură în Galați și Tudor Vladimirescu : PROFI ROM FOOD SRL – Galați, Tecuci (8 posturi)

City manager : FOODPANDA RO SRL – Galați

Educatoare gradiniță privată : WICF SRL – Galați

Agent servicii client – limba spaniolă : Adecco Resurse Umane – Brăila, …

Recepționer : Vega Hotel – Galați

Agent de turism si secretar/a : SC TST TURISTIK SRL – Galați

Coordonator vanzari D2D : UPC Romania – Galați, Iași, Ploiești

Analist Credite : S.C. SELIR S.R.L. – Galați, Brăila

Grafic designer : FOTIKA PRO – Galați

Reprezentant vânzări : SC INTERBRANDS M&D S.R.L. – Brăila (2 posturi)

Digital network marketing – Galați, București, Cluj-Napoca, Baia Mare, Ploiești

Operator interviu – Galați

Operator facturare : SC Racricom SRL – Galați

Secretară : Glorious Lighting SRL - Brăila

Agent vânzări publicitate – Galați

 

Inspector debutant : Primăria Municipiului Galați, Termen limită pentru înscrieri: 21 martie 2018

Consilier superior : Primăria Municipiului Galați, Termen limită pentru înscrieri: 21 martie 2018

Director executiv : Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Galați, Termen limită pentru înscrieri: 20 martie 2018

Contabil sau expert contabil cu normă întreagă : SC GIO EXPEDITION COMPANY SRL – Galați

Asistent vânzări : H&M – Galați

Operator Call-Center - lb. romana (doar Galați) : Modlet.ro (2 posturi)

Administrator Operatiuni Curente - BRD Group Societe Generale – orice oraș, Termen limită pentru înscrieri: 24 martie 2018

Reprezentant vânzări : DEDEMAN - Brăila

Expert contabil : Picdafi Trans S.R.L. - Brăila

Manager Relații Clienți Persoane Fizice : Bancpost SA - Bîrlad

Consultant Bancar : Libra Bank - Sucursala Suceava, Termen limită pentru înscrieri: 21 martie 2018

Șef serviciu : Consiliul Județean Suceava, Termen limită pentru înscrieri: 21 martie 2018

Auditor asistent : Primăria Comunei Baia (Suceava), Termen limită pentru înscrieri: 21 martie 2018

 

Economist : Palmex CM S.R.L. – Galați

Economist : ARABESQUE – Galați, Expiră în 08 Mar 2018

Contabil : TUBORG -SC United Romanian Breweries Bereprod SRL – Galați

Economist : OVERTAZ SRL – Galați

Referent de specialitate : Serviciul Public Ecosal Galaţi, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 2.03.2018

Director economic - Proiecte Europene : SATEAN – Galați, Expiră în 08 Mar 2018

Casier (perioadă determinată) : CEC Bank – Galați, Candidații interni interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe fax: 0236/416.238, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 1 martie 2018

Casier : CEC Bank, Agenția Berești, Sucursala Galați, Candidații interni interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe fax: 0236/416.238, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 1 martie 2018

RETAIL BANKING OFFICER : Piraeus Bank Romania S.A. – Galați

Consilier juridic : Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Spiridon” Galați, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 7.03.2018

Secretar în activitate juridică : EOS KSI ROMANIA – Galați, Oradea

Manager zonă Brăila : S.C. Ana&Cornel S.R.L.

Area sales representative : ABC Human Capital – Galați

Consultant Credite : Oney Finances S.R.L. Galaţi

Consilier in Marketing & PR : APAN SRL - Brăila

Casier colector : LUGERA - Brăila

Economist - Departament Calitate : Chorus – Galați

FINANCIAL ANALYST – Back Office : SC INTERNEBA SRL - Brăila

Operator facturare - Brăila

Junior Management Consultant - EY Romania – București (10 posturi)

Administrator cont cash & non cash : Banca Transilvania – Voluntari, Tecuci, București

Business Account Manager : LIVALEX IMPEX SRL – Galați, Brăila, Tulcea, Bacău

Manager vânzări : S.C. TRITON S.R.L. – Galați

Economist contabilitate : TRUST AUDITOR - Galați

Administrator financiar : Liceul Tehnologic „Elena Caragiani” Tecuci

Operatori sondaje : VBS - Voichița Business Solutions S.R.L. – Galați, Buzău, Tulcea

Director executiv : Fundația Comunitară Galați

Director magazin/ asistent manager : EROGLU ROMANIA S.R.L., COLIN'S – Galați

Director general : Primăria Municipiului Galaţi, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 7.03.2018

Consilier superior : Primăria Municipiului Galați

Inspector debutant : Primăria Municipiului Galați, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 14.03.2018

Consultant servicii bancare : GI GROUP STAFFING COMPANY S.R.L. - Galați, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 16.03.2018

Ofițer de credite : MIKRO KAPITAL ROMANIA – Brăila, Suceava, Constanța, Craiova, București, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 25.03.2018

Store manager : MANGO – Galați

Visual merchandiser : MANGO – Galați

Customer Service Officer - Customer Service Europe : APT RESOURCES & SERVICES SRL - Brăila, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 24.03.2018

Paznic : Centrul Multifuncțional de Servicii Sociale pentru Tineri Galați

Key Account Executive : Fundația Comunitară Galați

Raiffeisen Banker 2B : Raiffeisen Bank – Brăila, București, Constanța, Timișoara, Ploiești

Mystery Shopper - Client misterios * colaborari pe proiecte – Brăila, Focșani, Sfântu Gheorghe

 

Specialist salarizare : SC ELDOMIR IMPEX SRL - Brăila

Polițist local debutant (4 posturi) : Primăria Comunei Corod

Polițist local asistent : Primăria Comunei Corod

Consilier juridic principal : Primăria Comunei Corod

Posturi vacante în Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța

Şofer autocamion, referent specialitate (3 posturi) : Serviciul Public Ecosal Galaţi

Administrator piaţă : Primăria Comunei Pechea

Customer Relationship Officer : ING Office – Galați

Secretariat - contabilitate primara : MANODARIA - Brăila

Partener servicii clienți (ful time, determinată) : BCR - Brăila

Partener servicii clienți (ful time, nedeterminată) : BCR - Brăila

Asistenta medicală generalistă sau BFT : Centru de sănătate și nutriție – Galați

Team Leader Caravana : RCS & RDS – Galați

Dispecer monitorizare : DEDEMAN Focșani

 

TEHNOREDACTOR (InDesign), CORECTOR și REPORTER : Viața Liberă – Galați, CV-urile și scrisorile de intenție se primesc pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Partener Clienti Retail - Full Time - Perioada determinată : BCR – Galați

Manager Relatii Cienti Microintreprinderi - Full Time – nedeterminata – BCR – Galați

Partener Clienti Retail - Full Time - Perioada determinate : BCR - Galati

Asistent relații clienți și colectare debite - call center : Orange Romania – Galați, Brăila

Retention & Loyalty Team Leader Galați : Orange Romania – Galați, Brăila

Prepay Sales Representative : Orange Romania – Galați, Sibiu, Constanța, Timișoara

Recepționer : Hotel Alex – Galați

Manager magazin : SC OTTER Distribution SRL – Galați

Reprezentant vânzări : Minet Conf – Galați

Bibliotecar : Biblioteca Municipală „Ştefan Petică” - Tecuci

Consilier asistent : Consiliul Local al Comunei Tulucești

Inspector debutant : Consiliul Local al Comunei Tulucești

Logistic Manager: Klass Wagen

Inspector Resurse Umane : Quantum Construct SRL – Galați

AGENT TURISM TICKETING : SC OCTOSTAR SRL – Galați

Coordonator marketing și vânzări online : FARMACIA UNICA SRL – Galați

Consilier vânzări - Shopping City Galați : SC Penti World SRL

Agent de Turism cu experienta care detine cod RAF : SC DEKAEM CREWING SRL - Brăila

Agent comercial Shopping City : Studio Moderna - Brăila

Consilier asistent : Consiliul Local al Comunei Tulucești

Inspector debutant : Consiliul Local al Comunei Tulucești

Administrator cont cash & non cash : Banca Transilvania – Focșani, Constanța, Năvodari, Mangalia, Adjud

Șef birou și polițiști locali (3 posturi) : Primăria Municipiului Oneşti

Inspector superior : Primăria Municipiului Oneşti

Șef serviciu : Primăria Municipiului Focşani

Inspector (2 posturi) : Primăria Municipiului Focşani


Funcții contractuale (6 posturi) : Spitalul de Pneumoftiziologie Galați
, Perioada limită pentru depunerea dosarelor: 20 februarie 2018, ora 12:00

Consilier juridic : Glorious Lighting SRL - Brăila

Referent achiziții : SC Selir SRL - Gruppo Banca Sella Italia – Galați, Brăila

Manager expansiune : SC PROFI ROM FOOD SRL – Galați, Brăila

Asistent Manager : Satean – Galați, Brăila, Brașov, Timișoara, București

Consultant vânzări : Dedeman – Galați, Data limită: 23-02-2018

Asistent medical generalist debutant S : Serviciul de Ambulanță Județean Galați, Perioada limită pentru depunerea dosarelor: 06-12 februarie 2018

Șef agenție : PATRIA BANK S.A. - Brăila

Consultant vanzari : Audionova – Galați, Botoșani, șamd

Agent de Turism : Eurolines Romania – Galați, Focșani

Junior recruiter : USTRAVEL – Galați, Suceava, Iași, București, Timișoara

Operator Call Center : DEPANERO - Reparam ce bagi in priza! – Galați, Brăila

Facturista operatoare introducere date : NIOS DISTRIBUTION SRL - Brăila

Secretară - Brăila

Economist : CYCLON TECH SRL - Brăila

Șef de tură : JYSK Romania SRL - Brăila

Administrator Operatiuni Curente : BRD Group Societe Generale, Perioada limită pentru depunerea dosarelor: 21 februarie 2018

Jurist: VICTOR CONSTRUCT SRL – Botoșani

Director general : VICTOR CONSTRUCT SRL – Botoșani

Area sales manager : Integra HR – Botoșani

Verificator Valori : Lugera - The People Republic – Suceava, Bacău

Economist : Remat SA Bacău

Consilier juridic : INTERTRADE GROUP LTD SRL BACAU -GROUP CONBAC - Bacău

Șef serviciu : Primăria Municipiului Focșani

Business Sales Advisor @ Vodafone Store : Vodafone Romania - Focşani

Relationship Manager Retail : Credit Europe Bank – Focșani

 

 

Bibliotecar IA : Biblioteca „V.A. Urechia” din Galaţi

Expert (2 posturi) : U.A.T. Municipiul Tecuci

 

Economist : SC Decovil SRL – Galați

Contabil junior : Lacon Electronic SRL – Galați

Casier principal : SALTEMPO SRL – Galați

Director punct de lucru : Licurici Impex – Galați, Brăila, Bârlad, Vaslui

Operatori back office si call center : SC Comdata Service SRL – Brăila (30 posturi)

Agent vânzări : SC KOBER SRL – Brăila, Galați, București, Deva, Timișoara

Agent turism si ticketing : Smart Ways Turistic – Galați

Reprezentant hotel – Galați

Reprezentant Vanzari Galati-Braila : SC PROFIPET COM SRL – Brăila, Galați

Retention&Loyalty Assistant - Call Center Galati : Orange Romania – Galați, Brăila

Jurist : SC ECO SA - Brăila

Manager Lanturi Magazine Comert Traditional - zona Est : Adecco Romania – Galați, Bacău, Constanța, București, Ilfov

Specialist Administrativ Operațional : Logimarkt – Galați

OFFICE MANAGER / MARKETING ASSISTANT : HOTSPOT SPECIALISTS – Galați

 

Cash Sales Consultant Galați : ORANGE – Galați

Recrutam persoane cu dizabilitati : UPA Solutions – Galați, Brăila

Manager Magazin (f/m) : SC LIDL Romania – Galați

Referent gradul IA : Primăria Municipiului Galaţi

Manager Magazin Brăila Calea Galați nr.346A (f/m) : SC LIDL Romania – Brăila

Asistent Manager Magazin (f/m) : SC LIDL Romania – Brăila

Asistent Manager Magazin : SC LIDL Romania – Galați

Agent/consultant asigurari - Potential Manager : Generali Romania Asigurare Reasigurare – Galați, Focșani, Făgăraș

Front Officer : Mellon Romania – Galați

Senior Accountant : Leohr - Braila

Consilier superior : Instituţia Prefectului – Judeţul Brăila

 

Secretar în activitate juridică : EOS KSI ROMANIA – Galați

Consilier Bancar Retail : BANCA ROMANEASCA SA - MEMBER OF THE NATIONAL BANK OF GREECE GROUP – Galați, Slobozia, Tulcea, Călărași, Giurgiu

Economist : DEC Romexpert Consult S.R.L. – Galați

Specialist achiziții : SC URBAN BUSINESS SRL - Brăila

Consilier juridic superior : Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați

Consilier juridic principal : Instituția Prefectului – Galați

 Consilier principal : Consiliul Județean Galați

Operator Call Center : DEPANERO – Galați

Contabil : 1. ECOLOGIC 3R AMBALAJE S.A. - Brăila

Operator Call Center : SC NAMINE CENTRUM SRL – Galați

Operator Call Center (2 posturi) : Palmex CM S.R.L – Galați

Agent turism : B&G TRAVEL S.R.L. – Galați

Account Manager, SME : Vodafone Romania – Galați, Brăila, Buzău

Secretariat și contabilitate primară : GRIZNEO INSTAL – Galați, Tecuci, Brăila

Contabil sau expert contabil cu normă întreagă : SC GIO EXPEDITION COMPANY SRL – Galați

Casier : Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement Botoşani

Consilier (2 posturi) : Instituția Prefectului Județului Botoșani

Șef Departament Administrativ (f/m) : Lidl Discount SRL - Roman

Șef Departament Gestiune Stocuri (f/m) : Lidl Discount SRL - Roman

Consilier superior : Instituţia Prefectului – Judeţul Suceava

Inspector (2 posturi) : Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea

Contabil IA : Cantina de Ajutor Social Bârlad

Inspector superior : Instituţia Prefectului – Judeţului Vaslui

Poliţia Locală (4 posturi) : Poliţia Locală a Municipiului Focşani

Consilier juridic principal (2 posturi) : Instituţia Prefectului – Judeţul Vrancea

 

Anunț concurs sursă externă organizat de I.G.P.R. pentru ocuparea postului de ofițer principal II la Poliția Municipiului Galați - Biroul Rutier din cadrul I.P.J. Galați (recrutarea se efectuează la I.P.J. Galați).

Anunț concurs sursă externă organizat de I.G.P.R. pentru ocuparea postului de agent III - arhivar la Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative din cadrul I.P.J. Galați (recrutarea se efectuează la I.P.J. Galați)

Anunț concurs sursă externă organizat de I.G.P.R. pentru ocuparea postului de ofițer principal I la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J. Galați (recrutarea se efectuează la I.P.J. Galați)

Anunț concurs sursă externă organizat de I.G.P.R. pentru ocuparea postului de ofițer specialist I la Serviciul logistic - compartimentul administrarea patrimoniului imobiliar și intendenta din cadrul I.P.J. Galați (recrutarea se efectuează la I.P.J. Galați)

Anunț concurs sursă externă - agent de poliție la structură financiară

 

Consilier clienți : Adecco Romania – Galați, Constanța

Casier I M : Filarmonica „Lyra-George Cavadia” din Brăila

Gestionar depozit : Management Objectives SA, francizat Vel Pitar - Brăila

Consultant vânzări: DEDEMAN – Botoșani, Dată limită 19.01.2018

Casier : DEDEMAN – Botoșani, Dată limită 20.02.2018

 

Director general : Primăria Municipiului Galaţi

Ofițer bancar tranzacții clienți : Banca Românească SA – Galați, Bacău, Slobozia, Pitești, Timișoara

Consilier bancar retail : Banca Românească S.A. – Galați, Focșani, Suceava, Ploiești, Timișoara

Specialist fresh mobil : PROFI ROM FOOD SRL – Galați, Buzău, Brașov, Ploiești

Inspector resurse umane : OPTIMAR FISH HANDLING SRL – Galați

Inspector resurse umane : Criomec – Galați

Human Resources Inspector (Recruiter) : Damen – Galați

Senior accountant : ALTFACTOR SRL Galați

Secretară Societate Comercială : DINCOROM (Scoala de soferi STAR) – Galați

Agent rent a car : AUTONOM RENT A CAR – Brăila

Manager financiar : Klass Wagen – Galați, Brăila, Ploiești, București, Ilfov

Economist contabil : Sandyan Trans - Brăila

Manager - Retail : Vodafone - Brăila

Asistent Manager Magazin (f/m) : Lidl – Brăila

Vânzător (f/m) : Lidl - Brăila

Polițist local (3 posturi) : Poliţia Locală a Municipiului Focşani

Inspector asistent : Primăria Municipiului Focşani

Referent de specialitate financiar-contabil debutant : Clubul Sportiv Municipal Focşani 2007

Auditor superior : Primăria Municipiului Bârlad

Analist, operator și îngrijitor (3 posturi) : Inspectoratul de Politie al Judeţului Vaslui

Inspector asistent : Consiliul Judeţean Tulcea

Polițist local (7 posturi) : Primăria Municipiului Tulcea

Consilier juridic principal : Consiliul Judeţean Suceava

Șef serviciu : Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“, Constanţa

Inspector și consilier (2 posturi) : Direcţia Publică Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Constanța

Polițist local (19 posturi) : Primăria Municipiului Constanța

Polițist local (23 posturi) : Primăria Municipiului Constanța

 

Consilier asistent : Primăria Municipiului Galaţi

Contabil șef : Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați

 

Banking specialist : PIRAEUS BANK – Galați, București, Brașov

Economist : SC Decovil SRL – Galați

Contabil-Economist – Galați

Referent II (3 posturi) : Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi

Funcționar administrativ : FILDAS TRADING SRL – Galați

Economist : APAN SRL – Galați

Supervizor : SEPHORA Romania – Galați

Contabil : Serviciul de Gospodărire Comunală, Corod

Auditor I : Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila

Casier : Spartan - Brăila

Agent vânzări : Telekom – Brăila

Reprezentant vânzări - Divizia Divizia Philip Morris : INTERBRANDS Marketing&Distribution S.R.L. – Galați

Operator prelucrare date – data entry operator : SC DATAMONDIAL SRL – Galați

 

Analist credite : Selir – Galați

Operator back-office : Selir – Galați

Operator contact center : Selir – Galați

Asistent vânzări : H&M – Galați

Operatoare calculator facturare - Brăila

Funcții publice (6 posturi) : Primăria Municipiul Tecuci

Manager department : Decathlon Romania

Relationship Manager SME (Consilier Vanzari IMM) – Retail : UniCredit Bank S.A

Șef serviciu : Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicină Şcolară Focşani

Inspector (6 posturi) : Primăria Municipiului Focşani

Inspector (2 posturi) : Primăria Municipiului Focşani

Administrator financiar : Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 19 - Botoşani

Relationship Manager Retail : CREDIT EUROPE BANK Romania - Focșani – Dată limită: 12 ianuarie 2018

 

Asistent Manager Magazin (f/m): SC LIDL Romania – Tecuci

Consilier turism : MUST TRAVEL COMPANY SRL – Galați

Referent Achizitii : SC Selir SRL - Gruppo Banca Sella Italia – Galați, Brăila

Administrator de rețea : SC DATAMONDIAL SRL – Galați

Specialist resurse umane : CELLULAR ONE - Brăila

Referent Achiziții : SC Selir SRL - Gruppo Banca Sella Italia – Galați, Brăila

Funcții contractuale (10 posturi) : Spitalul General C.F. Galaţi

Grafician corel : Plotter Media – Galați (2 posturi)

Tehnician / Web developer : Euroweb SRL – Galați

Agent back-office : WEBHELP Romania - Galați

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL – Galați

 

Ofițer back-up (determinată 1 an) : CEC Bank - Sucursala Galați (locație: Agenția Tecuci)

Ofiter back-up (determinata 1 an) : CEC Bank - Tecuci ; Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bloc Modern sau pe fax: 0236/416.238, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 10 ianuarie 2018

Manager relații cu clienții băncii - Serviciul vânzări sector public, Direcția clienti mari : Centrala CEC Bank

Vanzator Shopping City : Deichmann – Galați

Sales assistant : BERSHKA – Galați

Șef depozit II : Unitatea Militară 02489 ( Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Aristide Serfioti“) – Galați

Referent de specialitate gradul I : Unitatea Militară 02489 – Galați

Marketing & Social Media Specialist : Ubimedia SRL – Galați

Asistent manager/substitute store manager : Praktiker Romania – Galați

Referent comercial / economist : PALMEX CM SRL – Galați

Relationship Manager : IDEA BANK S.A. : Galați, Slobozia, București

Junior Sales Executive : Abitsystems Ltd. : Galați

Consultant servicii bancare : APT Resources & Services SRL – Galați, Buzău, Roman

Sales Representative : USTRAVEL- Galați, Suceava, Timișoara, Iași, București

Vânzător : SC LIDL Romania – Galați

Casier (determinata 1 an) : CEC - Agentia Adjud, Sucursala Focsani

Casier : DEDEMAN - Roman

Consultant vânzări : DEDEMAN - Roman

Consilier juridic (2 posturi) : Primăria Municipiului Focşani

Department manager : Hennes-Mauritz – Focșani

Arhivar debutant : Primăria Municipiului Focşani

Consilier juridic principal : Primăria Oraşului Sulina

Referent : Primăria Oraşului Măcin

Șef birou : Primăria Municipiului Tulcea

Partener servicii clienți - perioada nedeterminată : BCR - Roman

 

Referent – operator facturare : SC KOBER SRL - Brăila

Economist – contabilitate : Axiomed Solutions SRL – Galați

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania SRL (30 posturi) – Galați

Operatori back office si call center : SC Comdata Service SRL - Brăila (30 posturi)

Reprezentant magazin : AUDIONOVA – Galați

Asistent Manager : RAYMOND MEDIA SRL

Front Officer : Mellon Romania - Brăila

Casier (determinată 1 an) : CEC Bank - Focșani

Front Officer : Mellon Romania - Focșani

Inspector, clasa I, grad principal - Serviciul Financiar : Primăria municipiului Galați; Data limită de depunere a dosarelor este 21.12.2017

Consilier juridic, clasa I, grad asistent - Serviciul Public de Asistență Socială : Primăria municipiului Galați; Data limită de depunere a dosarelor este 03.01.2018

Analist credite (perioadă determinată - 1 an) - Serviciul Credite – CEC Bank, Sucursala Galați

Ofițer cont (perioadă determinată 1 an) - Serviciul Relații cu Clienții, CEC Bank, Sucursala Galați

Inspector de specialitate debutant – Consiliul Județean Galati ; Data limită de depunere a dosarelor este 04.01.2018, ora 11.00

Contabilitate primară : Tinervis Group SRL – Galați (5 posturi)

Retention & Loyalty Team Leader : Orange România - Galați

Asistent relații clienți - call center : ORANGE ROMANIA - Galați

Manager Financiar : ALL EU RECRUITMENT SRL – Galați

Manager în vânzări zona Galați, Copy Start Prim SRL

Agent vânzări DigiMobil – Galați

Consilier digital telecom : WEBHELP ROMANIA – Galați (30 posturi)

Relationship Manager : IDEA BANK S.A. – Galați, București, Slobozia

Specialist Administrativ Operațional : Logimarkt – Galați

Web developer : Thecon - Galați

DISTRIBUTION SUPERVISOR - Philip Morris : SC INTERBRANDS M&D S.R.L. - Galați

Area Sales Manager : Top Defender SRL - Galați

Șef tură : JYSK România SRL - Brăila

Prepay Sales Representative : ORANGE ROMANIA - Galați

Asistent Manager Magazin Bârlad, Str. Republicii, Nr. 3 (f/m) : LIDL DISCOUNT SRL

Sales Advisor @ Vodafone Store - Suceava

Consultant Vanzari : VODAFONE ROMANIA - Roman

 

Gestionar : Agress Business – Galați

Partener Clienti Retail part-time : Banca Comercială Română - Galaţi

Commercial & SME Relationship Manager : GARANTI BANK

Assistant Business Development Manager : Klass Wagen

Consultant asistenţă client : Euroweb SRL – Galați, Brăila

Dispecer Transport International : DISPO FLEET LKW SRL – Galați

Casier magazin haine : SC Preturi Pentru Tine SRL - Galaţi, Bârlad, Iaşi

Consultant vânzări Telekom România - persoane juridice

Economist II : Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila

Operator calculator / call center : SC BRAIPHONE COMMUNICATION SRL - Brăila

Consilier juridic : LICURICI IMPEX – Onești, Bacău

Lector Cambridge : Cambridge Center (2 posturi)

Corporate Controller : The European Space Agency (ESA) : Orice oraș – aplicare externă

 

Sef Serviciu Financiar-Contabilitate : FARMACIA UNICA SRL – Galati

Referent in gestiune economica : DEDEMAN – Botosani

Mystery Shopper - Auto * colaborari pe proiecte * Galati, Braila, Tulcea

Consilier juridic II : Primăria Municipiului Galaţi

Bibliotecar școlar : Şcoala Gimnazială Nr. 1, Rediu

Bibliotecar IA : Primăria Comunei Siliştea, Braila

Administrator Financiar III : Colegiul Economic „Delta Dunării“, Tulcea

 

 

Arhivă joburi 2016-2017

Sus