A 20-a Ediție a Conferinței Internaționale despre Integrarea Europeană - Realități și Perspective. Evenimente și Crize care Modelează Lumea în Secolul XXI
Conferința hibridă (atât în format fizic, cât și virtual) va avea loc pe platforma ZOOM și în format fizic la sediul Universității Internaționale Danubius, în perioada 16-17 mai 2025.
Printre lectorii principali, o regăsim pe Prof. M.A. Dagmar Cagáňová - Newton University in Prague, activează ca profesor universitar în domeniul Economiei și Managementului Antreprenoriatului și, în prezent, ocupă funcția de Prorector pentru Internaționalizare la Universitatea Newton din Praga. În același timp, prof. Cagáňová este Președinta Generală a Summitului Smart City 360°/Summit Smart Life și Co-fondatoare a Alianței Europene pentru Inovație din Slovacia, precum și Reprezentant al Consiliului Consultativ pentru proiectul ChemSkills/Blueprint al ECEG.
Pentru mai multe informații, vă rog să accesați: https://drive.google.com/file/d/18hAn134MXS8pctO6D3eyjpserzPsmFMv/view
Tema centrală a seriei de evenimente EIRP se concentrează pe provocările globale ale noului mileniu. Participanții, academicienii și cercetătorii se întâlnesc anual, în a doua decadă a lunii mai, pentru a schimba informații și a dezbate conceptual problemele globale critice, efectele acestora asupra dezvoltării umane și datele statistice esențiale referitoare la domeniile de politică majoră cu implicații la scară globală. Scopul Conferinței Internaționale Anuale despre Integrarea Europeană - Realități și Perspective este de a oferi un forum pentru schimbul de idei, rezultate de cercetare, studii de caz și realizări tehnice. Subiectele de interes comun dezbătute în edițiile anterioare ale seriei de conferințe EIRP au inclus, dar nu s-au limitat la: datoria guvernamentală, comerțul mondial, mediul înconjurător, migrarea, societatea informațională, dependența de importurile de energie, economia circulară, schimbările climatice, criza economică, etc. Participanții din întreaga lume sunt invitați anual să dezbată și să schimbe idei noi și să își prezinte concluziile factorilor de decizie politică.
Organizatorii sunt în căutarea unor lucrări originale, nepublicate anterior, care nu sunt în prezent supuse evaluării de către o altă conferință sau jurnal, abordând cercetări și dezvoltări de ultimă oră în următoarele domenii:
Științele Juridice în Noul Mileniu;
Starea Juridică a Imigrantului în Dreptul Internațional;
Cetățeanul European și Administrația Publică;
Economia Verde și Dezvoltarea Durabilă;
Modelarea Creșterii – Provocări și Oportunități;
Relațiile Internaționale în Lumea Contemporană. Geopolitica și Diplomația;
Dimensiuni Interdisciplinare ale Științei Comunicării;
Universitatea Secolului XXI - Provocări, Modele Emergente și Perspective;
Trendy Noi în Psihologie;
Noua Paradigmă a FinTech și CyberSecurity;
Tehnologia în Educație;
Tineretul de Azi - Generația Dezvoltării Globale - Estudentiana -
LIMBA OFICIALĂ: Limba oficială a conferinței este engleza.
TERMENE LIMITĂ:
Trimiterea unui rezumat extins: 29 aprilie 2025 pe site-ul conferinței
Notificarea de acceptare: 30 aprilie 2025
Termenul limită pentru înregistrare și plata taxei de conferință: 2 mai 2025
Conferința Internațională EIRP 2025: 16-17 mai 2025
Conferința hibridă (experiențe fizice și virtuale) va avea loc pe platforma ZOOM și în format fizic la sediul Universității Internaționale Danubius.
În acest sens, vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege clar cum colectăm, utilizăm, protejăm sau gestionăm datele dumneavoastră personale - Declarația de Confidențialitate.
DETALII DE PLATĂ:
Transfer bancar către:
Titularul contului: Universitatea Internațională Danubius
Adresă: Bd. Galați 3, 800654 Galați, România
Cod Fiscal: 2676433
IBAN pentru LEI (moneda românească): RO87 INGB 0010 0000 4170 8911
IBAN pentru Euro (EUR): RO36 INGB 0010 0000 4170 0711
SWIFT CODE: INGBROBU
Banca: ING Bank, sucursala Galați
Câmp referință: EIRP 2025
PUBLICAREA LUCRĂRILOR:
Trimiterea lucrării finale pentru lucrările conferinței: 31 mai 2025 pe site-ul Proceedings EIRP (pentru cei interesați să publice în lucrările conferinței).
Trimiterea lucrării complete nu este o cerință pentru participarea la conferință.
Alegerea de a publica lucrarea completă cu noi este în întregime la latitudinea autorului.
Toate lucrările vor fi supuse unui proces de revizuire științifică, după care lucrările acceptate vor fi publicate în lucrările conferinței EIRP, sub referința ISSN 2067 – 9211, incluse în baze de date internaționale (BDI).
Claudia Ștefania Marghiru